Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisnagyember

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így lehetett BMW-je, nyugati parfümje a szerencséseknek, csak IKKA-utalvány és egy gazdag nyugati nagybácsi kellett hozzá.  ..
kisnagyember 2020.01.05 18:56:53
Elég gyatra lett a 2019-es év budapesti fapados járatindítások terén. Na jó, pontosítsuk: a korábbi évekhez és ahhoz képest, ami Bécsben zajlik. Az év első felében még több bejelentés érkezett új járatokról, ősszel viszont megszűnést láttunk többet is, miközben inkább csak ukrán útvonalak jöttek be…..
Purdy anyuka Krétán nyaralt három gyermekével. A hét leteltével a reptérre mentek. Mire kiértek nagyobbik gyermeke, Jack, aki autista, annyira rosszul lett, hogy még hányt is...
A világban, ahol minden második gyermek kezében megtaláljuk a különböző technológiai eszközöket – táblagépeket és okostelefonokat – okkal merül fel a szülőkben az  a kérdés, hogy szívemre, vagy az eszemre hallgassak? Vegyek, vagy ne vegyek, ha vegyek, mikor vegyek neki okoskütyüt? És mit? Lóczi…..
Sokakkal ellentétben nem tartom ördögtől valónak, hogy a Miniszterelnökség és hazánk mindenkori kormányfője a budavári karmelita kolostorba költözik. E jelentőségteljes, önmagán messze túlmutató cselekedet révén nemcsak a hatalom forradalmi, jakobinus-bolsevik ihletésű egységének tanával szakít a…..
kisnagyember 2019.01.03 15:55:06
@nemecsekerno_007: A nyavalygás része a helyesírás is?
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
kisnagyember 2018.12.17 18:26:07
hu.wikipedia.org/wiki/Sebesty%C3%A9n_Bal%C3%A1zs

Mivel nem nézek tv-t, nem ismerem, bár rémlik, hogy volt valami beszélgetős műsora, amit szintén nem néztem. Talán kiizzadott magából egy érettségit, a többi néma csend - legalábbis a wikipédia alapján. Birkáknak ő is jó, ez egyértelmű. Biztos jól szórakozik milliós (több ?) fizetésért.
Nem akármekkora összeget, 160 millió fontot (inkább nem váltjuk át forintba, kímélve mindenki idegeit) ér egy luxusotthon London egyik legfelkapottabb negyedében...
Egy általam nagyra becsült liberális politológus írja nekem a Heti Válasz print kiadásának bezárása nyomán: "Orbán adta, Orbán elvette. A köztes időben volt szóvivője szerkesztette. Politikai funkciója az volt, hogy Orbán táborában tartsa a szegény, naiv konzervatív értelmiséget, akiknek a rezsim…..
kisnagyember 2018.06.08 22:51:18
@maxval balcán bircaman: 1999-ben még nem létezett a HV. Az első szám 2000 tavaszán jelent meg.