Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pussy Magnet

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Az amerikaiak lenyelik 2011.10.18 11:00:00
A Family Feud az eddig az internetre kitolt videók alapján az egyik legviccesebb műsor lehet a tévétörténelemben, már ha az ember tud mulatni azon, micsoda baromságokat beszélnek az amerikai háziasszonyok és villanyszerelők egy közepesen gagyi díszletbe beeresztve. A vetélkedőnek…..
Subba Szexi polgármesterasszony 2011.08.30 16:38:00
Ilse Uyttersprot-ról, Aalst polgármesteréről bukkant fel ez a felvétel, ahol kicsit kapja. ..
Pussy Magnet 2011.08.30 22:55:54
Lászlóék nagyobb otthonba szerettek volna költözni, ám egy még nem egészen kész lakásra esett a választásuk, ráadásul elkövették azt a hibát, hogy hittek az ingatlanos "határidőre kész lesz" ígéretének. Asszonnyal béreltük egy kellemes, új építésű,…..
Pussy Magnet 2011.07.21 21:36:48
@Julius-002: Úgy látom, itt a másik majom. Kell hozzá az elvégzett 7. osztály, hogy elolvasd és meg is értsd: "valamint bemegyek az NAV-hoz ugyanis én átadtam 160.000 forintot az Ariana Bautex képviselőjének, aki ezt aláírásával igazolta is." Elismerte. És erről számlát mifélét szeretnél? Te is csak okoskodsz, majom! Egyébként csak annyi a véleményem, ez csak az egyik oldal verziója, szeretném hallani a kivitelező változatát is. Egy dolog hogy valaki talán önmagát fényezgetve írogat, hogy mekkora profi, és hogy elbánik majd, meg minden, de ez csak az Ő verziója, és ezen változat hibáira hívtam fel a figyelmet. Más: remek dolog hogy egy nic mögé bújva, pattanásos kiskamaszok fenyegetőznek, hogy arculbasználak, meg ilyesmi. Én erre lehetőséget adnék, ha felvállalnád, és adnál elérhetőséget. Biztos hogy ennyire nagy lenne a szád? MAJOM!
A Zugügyvéd maximálisan megérti az alábbi levélírót, mivel pár évig egy hegedűtanárral szemben lakott albérletben, az három műhellyel is felért.Tisztelt Zugügyvéd!Én már pár éve külföldön élek, de ezen a héten meglátogattam szüleimet, akik egy 10 emeletes panelházban…..
Pussy Magnet 2011.07.07 14:11:48
@idelle: Te pedig kisbetűvel kezdesz mondatot.
A hosszú kihagyás után ismét turnézó brit r&b legenda, Sade meghosszabbította június 16-án kezdődött 54 állomásos, Amerikában indult turnéját, aminek köszönhetően Európába, sőt, Magyarországra is eljut. Az énekesnő 2001 után tér vissza a színpadra ami már…..
Pussy Magnet 2011.06.27 17:05:22
@Kelly és a szexi dög: Nem baj ha te már nem vagy abban, de ha meglátlak a koncerten, akkor csak úgy szárazon... Paraszt!
"Meglehetősen hosszú időbe telik, míg hazánkban a szocializmus és a kapitalizmus között az ideológia terén eldől a harc: melyik győz. Ennek oka az, hogy még hosszú ideig fenn fog maradni országunkban a burzsoázia és a régi társadalomból származó értelmiség befolyása,…..
Pussy Magnet 2011.06.26 13:04:02
@popocatepetl: Édesem! Te nem olvasod a Magyar Nemzetet? Nektek kötelező!
Józsi szerint, aki dühös Jerzy drukker ki kellene vizsgálnia az RTL Klubnak a finálé végeredményét. Egy tízéves kisfiúnak már közvetlenül adás után sem jut eszébe semmi a látottakból. Alekosz anyukája azonban nagyon boldog, hogy nyert a fia. Szép finálé volt, mi ezt láttuk a…..
A Bors megtudta, hogy a VV4 szépfiúja nemcsak vetkőzéssel, hanem tolmácsolással is keresi a kenyerét. A VIII. kerületi kapitányság igazgatásrendészeti osztálya foglalkoztatja, és olyan baleseti ügyekben hívják be, ahol az egyik fél lengyel. Jerzy feladata egyszerű, részt vesz a…..
Tényleg nem akar a Homár pánikot kelteni, de amikor a teszkós pénztárosnéni mondja (nem hiteles és független forrás), hogy átlag 30%-kal emeltek árat, akkor az ilyesmin már ki sem akad az ember. Nyilván a lízingcégek sem akarnak bukni semmin, úgyhogy amikor azt mondják, hogy a 281…..
Schmitt Pál köztársasági elnök nem tud helyesen írni (ahogy a poszt szerzője sem), L.Simon László anno trágár verseket írt, Deutsch meg káromkodik a neten. De tényleg ezek a legfontosabb problémák? Lehet azt mondani ezek a szavak, kifejezések jól reprezentálják a Fidesz…..
Nagyon erős kontent, üresgyomorra nem ajánljuk...
Az alábbi jogi ügy számos sebtől vérzik, a Zugügyvéd inkább elrettentő példaképp teszi ki a blogba, hogyan nem szabad beleugrani egy lakásadásvételbe. Üdv!Egy elég érdekes esetben szeretnék tanácsot kérni. Elég szövevényes ügy, de megpróbálom érthetően…..
Elkezdett hívogatni ami nekem nem annyira jött be, mondván ha nem veszem fel annak oka van, majd visszahívom. Sziasztok! Szeretném veletek megosztani egy nemrég történt "szakításomat". Nem volt hosszú a kapcsolat, összesen 3napig tartott, de ez idő alatt a delikvens…..
  Nem lehet eldönteni, hogy pontosan mit tett Budaházy György. De az valódi kínzás, hogy idén második alkalommal kell a börtönben töltenie a karácsonyt, anélkül, hogy elítélték volna. Ha azért tartják börtönben, mert veszélyes terrorista, akkor pedig az nem érthető, hogy…..
Ahogy azt mindenki tudja, aki rendes munkahelyen dolgozik, a tárgyalások gyakran kalandoznak el tervezett témájuktól. A résztvevők hétvégi kalandjainak megbeszélése, egymás szidalmazása, közös halászléfőzés megtervezése - mind szórakoztatóbb, mint a munkára koncentrálni. A…..