Regisztráció Blogot indítok
Adatok
másodikbéla50

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egyenlő elbánást a magyar gazdáknak! in MTI hírek       Budapest, 2009. november 26., csütörtök (OS) - Az a tény, hogy az Európai Bizottság jóváhagyta a német mezőgazdasági termelők külön…..
Naiv autóst először a saját háza előtt bírságolták meg amíg külföldön volt, és közben telepítettek egy megállni tilos táblát az utcájába, aztán amikor a szomszéd utcába parkolt, oda is került délutánra tábla és persze büntetés is: Csütörtökön Bp, Visegrádi u. -…..
másodikbéla50 2009.11.26 22:20:05
@Nanemá: Találtál esetleg másfajtát??
Page 1 Az emberiség csoport körleveléből – az ujmedicina.hu ajánlásával! 1/7 E továbbított levélben leírtakat elolvashatjátok, de csak azzal a tudattal, hogy nem ébreszthet bennetek gyűlöletet. A Magyarok nem gyűlölnek, csak az idegenek. Szóval nem muszáj Andi…..
A Zugügyvéd is felfigyelt a két ítéletre, de nem aránytalannak, hanem következetlennek tartja őket. Szia Zugügyvéd: kérlek rakd már ki a blogodra az alábbi két INDEX-es cikk linkjét, hajavasolhatom a következő címmel és és rövid szöveggel:***Aránytalan…..
Emlékképek Valahol olvastam: 2009.11.25 15:25:00
  Valahol olvastam: „Önökért, a kifejlesztett rendszerünk, a JÖVŐ HÁZA, rendkívül költségtakarékos és környezetbarát: termékeinkből készült építmények bontás után egyedileg is újrahasznosíthatóak (új tégla, új cserép, stb. készíthető belőle) Máshová…..
A Magyar Nemzeti Bank már állítólag egy hete figyelmeztette az összes lottózót, békávépénztárat, és egyéb állami érdekeltségű intézményeket, hogy uv-fénnyel és szabad szemmel a valódiaktól megkülönböztethetlen hamis húszezresek árasztották el az országot, írja a Helyi…..