Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svarcig

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szállóigévé vált a Trónok harcának ezen mondata – de nem gondoltam volna, hogy egyszer Magyarországnak is ez lesz a jelmondata! Pedig ez történt! És nem csak azért, mert ismét az éj leple alatt vittek véghez olyan döntéseket, amelyek sötétek, gonoszak, és főként: szembe mennek a közakarattal (no…..
svarcig 2018.12.29 12:23:28
@Éhesló: Amíg ebben az országban ilyen fröcsögve gyűlölködő, házmesterlelkületű kihaénnem-típusú, minden bokorban komcsit látó (helló! már rég nincsenek sehol kommunisták, ébresztő!) élteti azokat a politikusnak nem nevezhető senkiháziakat, akik az uborkafán kapaszkodtak fel, és hurrázik azon, hogy kifosztják az országot, addig ez az ország megérdemli a sorsát, hogy leelőz bennünket Románia. Komolyan sajnállak, mert téged a gyűlölködés éltet, attól érzed embernek magad, ha utálhatod a zsidókat, komcsikat, bárkit, csak ne kelljen szembenézned azzal, hogy az általad istenített vezéred nem más, mint közönséges rabló. Csak nehogy felszálljon a jótékony köd, s kiderüljön, a király meztelen. Szánalmas vagy.
svarcig 2018.12.30 17:06:26
@Éhesló: Elolvastam a válaszodat, és akárhogy próbálom rózsaszín szemüvegen keresztül értelmezni, ez bizony vegytiszta gyűlölet. Őszintén sajnállak. Valami nagy baj lehet veled, hihetetlenül frusztrált életed lehet, hogy csak így tudod magadból kiokádni, alpári hangnemben, mocskolódó szavakkal leírva (mi ez, ha nem gyűlölködés?), szerintem időpontot kellene kérned mentálhigiénés tanácsadásra. Tudom, szomorú, hogy egy vadidegennek kell felhívnia a figyelmedet rá, de az írásod egyvalamire utal, de arra nagyon. Segítségre van szükséged.
Amennyiben Bollywood-ra és az indiai filmgyártásra gondolunk, azonnal beugrik valamiféle táncikálós-zenélős össznépi kavalkád, ahol mindenkinek fülig ér a szája és kiesik a fogsora a ráerőltetett hallelujától. Kétségtelenül van egy ilyen oldala is, de mint majdnem minden, ez is csak fél igazság,…..
FilmFelKeltés Ghajini (2008) 2009.05.12 23:20:00
Ismered azt az érzést, amikor már nem tudod ki vagy? Amikor reggel kinyitod szemed, és nem tudod hol vagy? Amikor egy idegen vagy, valahova, a falak közé bezárva. Amikor teljesen üres a fejed, és nem emlékszel semmire. Nincsenek se emlékek, se barátok. Nincs senki(d), se mögötted, se…..
Egyszerű ez: amíg a férfiak sportolnak, és izzadva kergetik a labdát kint a pályán, addig a nők szépen legyenek otthon, főzzenek-süssenek, azaz álljanak vigyázba szépen a tűzhely mellett. Nekik ez a dolguk, ahogy arról a sportvezetők is egyöntetűen vélekednek akkor, amikor szóba…..
A Hawaii Five-0 állítólag egy intézmény az amerikaiaknál, a sorozat szinte minden epizódjában elhangzó Book 'em, Danno! szállóige lett, a zenéjét pedig még mi is ismerjük, bár magára a sorozatra én nem emlékszem - ettől persze még vetíthette az mtv az átkosban. A reboot, vagy…..
svarcig 2010.11.14 19:51:59
Nem tudom mi bajotok Alex O'Loughlinnal (még a nevét sem írta le helyesen senki, a blogoló sem), erre a karakterre ez kell, és a fapofa is erős túlzás, igenis van arcjátéka. (második részben, amikor Dannoval vitáznak a kocsiban, hogy miért is nem szabad kilógatni egy bűnözőt a tetőről, szerintem az egyik legjobb jelenete, és itt nagyon jó az arcjátéka, pedig nem is ő dumál) Persze hogy a páros közül nem ő a "laza csávó" az ellentét kettejük között éppen így jön át igazán.
Azt pedig nem indokolta meg a blogoló, hogy miért nem szabad rábízni főszerepet(?), tudtommal eléggé nagy rajongótábora van Amerikában, a Holdfény-sorozatot egyedül vitte el a hátán (oké: Jason Dohring is jó volt, de nem minden részben szerepelt), és nem rajta múlt, hogy a CBS elkaszálta a sorozatot; több díjat is nyert az ausztrál minisorozattal a Mary Bryant-tal (szintén főszerep), és egész jó párost alkotott Jennifer Lopezzel az Ilyen a formám-ban(bár ez a film nekem annyira nem jött be). Esetleg nézzétek meg a Moonlight-ot, ott rendesen van arcjátéka, mert nem egy kommandós, Navy SEAL-os agyonkiképzett volt tengerészeti hírszerzőtisztet játszik (el is tűnődtem, hogy ilyenkor milyen arcjátékot vártok el a színésztől?), hanem egy vámpír-magánnyomozót, aki utál vámpír lenni.
Ha már az arcjátékoknál tartunk, akkor bevallom nekem Daniel Dae Kim és Grace Park játéka hozott nagy csalódást, Kim abszolút egysíkú, és sótlan, Park pedig még csak nem is "jó nő", hogy feldobja a férfiak uralta társaságot. Leginkább az a bajom vele, hogy deszka.
Persze mostanára (6-ik rész), már tényleg leült a sorozat, nem tudom, hogy később jobb lesz-e, vagy egyre rosszabb a 22. részig, de van egy olyan érzésem, hogy vagy a forgatókönyvírók, vagy a két általam említett "főszereplő" lesz az oka, ha nem lesz második évad.
Alex O'Loughlin és Scott Caan pedig ütős "utállak-haver" párost alkot.