Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czko

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha én lennék Magyarország miniszterelnöke, jóval a híres kékcédulás... nem, kékplakátos kampány előtt, azazhogy helyett beszédet mondtam volna. Valahogy így: Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim! Magyarország számára eljött a cselekvés ideje. Most, amikor tömegek…..
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
czko 2015.02.28 23:14:40
@Mona Vandervaal: MInden esély meg van rá sajnos.
Szerintem Robin nem fog nyerni. Ha Laci ment volna vissza, sokkal nagyobb esélye lett volna.
Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a…..
czko 2015.02.26 13:27:35
@Hadrian77: ráadásul ez nem is az ő szabályuk volt. Ezt Viki mantrázta be a fejükbe, hogy a saját seggét védje .
Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a…..
czko 2015.02.25 14:02:09
@SmittyB: Én sem, de valamiért nagyon éltetik a hozzászólásokban.
czko 2015.02.25 14:04:57
czko 2015.02.26 10:03:24
@vastyúk is ..: Az előzetes szerint Attila most épp Lacit basztatja. Viszont erről egyből az jutott eszembe, hogy tavaly ugyanez volt Aurelioval. Hülyét csinált belőle, na nem mintha ehhez erőlködni kellett volna. Aztán mégis nyert.
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..
czko 2015.02.23 14:32:51
@Csak ügyesen!: Robin az éjszakai streamben célozgatott Dórinak, hogy Lacira tenné...
A drámai kiválasztás, és a szerelmespár párbajra ítéltetése után nem sok vidámságra számítok a mai adásban, de Bencus rikítózöld pólóban feszítve valami farsangi bulit emleget, így talán megint lesznek vicces pillanatok, ha szerencsénk van. Ha meg nincs, akkor a szokásos…..
Bence nyitja fel a tegnapi és tegnapelőtti események szerelembuborékját és próbálja jobb színben feltűntetni Őstulok Lacit, hogy ő bizony leérvelte Zsut a párbajon, hogy joggal térhetett vissza ő meg hasonlók. Ami engem illet, szerintem borult a papírforma, bár azt is teljesen meg…..
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
czko 2015.01.14 11:22:02
@mézescsók: A Reggeliben nem VV5 Péter volt, hanem VV2 Péter, aki Sziszivel bajlódott a villában. Aztán később felpofozta odakint, és vége is lett a lamúrnak.
Ezt olaj vászonra kérném, kamu aranyozott, barokkos beütésű IKEA-s keretben. Nagyon úgy fest, hogy ez az én keresztem, hogy csak a szar részek jutnak nekem, de sebaj. A tegnapi adás leltárja: egy reggeli ébredés, Ádám faszparasztoskodik, Batman és Robin visszatér, Ádám…..
czko 2015.01.07 00:20:12
@lukacstoncsi: A VV2-ben Vitkó Lacinak is volt gyereke. Ő nyerte a szériát.

Egyébként sziasztok! :)
czko 2015.01.07 00:36:43
@Montezuma13:
"Ezért a szavazás a fináléban már más tészta, ott nem az állandó szavazók (fanok) ma is valamiféle a nagy többség által elfogadható morális értékrend szerint szavaznak. "

Ezt azért szerintem az appos szavazás kicsit felülírja. Lásd Aurélió...
Eltelt az első másfél hónap az RTL egyik igáslovának életében, lassan lehet egyfajta mérleget vonni, már ha ez érdekel egyáltalán valakit. Az indulás nem ment könnyen, a nézettség a beszavazó műsorok alatt döcögött, de ebből nem lehet és nem is kell messzemenő…..