Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tonahl27

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kEtogén blog Lőre, lőre, előre 2016.03.15 19:09:10
Szóval ma gyors összeszedem mik történtek a hatodik, hetedik héten, aztán okoskodok tovább mindenféle jóságról, ahogy szoktam. Kicsit lesz szó a ketózis észleléséről, egy érdekes mozgásformáról, ilyesmikről...
Awwwwwww már, hogy csókolnám össze a kis nyugodt fejecskéjét!!! Hát lehet ilyen szépen tűrni, jóóój?! ..
LifeTILT Lifetilt Awards 2012 2012.06.03 17:22:00
A LifeTilt Awards az év fogyása díj ami egy olyan esemény a blogon, ami értékeli a változást, és nem utolsó sorban egy ösztönző program is, aminek a legjobbjai lesznek díjazva Szeptemberben. A jelentkezők közül az Awardsra 16 ember lesz kiválasztva, akik közül egy valaki…..
Hiába, a válság utórezgései még a szerelmeseket sem kíméli, ezért elő kell venni a Gazdálkodj okosan!-t a szekrényből. Az első probléma a közösen használt kéró elválás utáni elosztása, majd jön a többi kérdőjel is. Ráadásul a lány otthonról hozza a hibás példát,…..
Nagy Bettina fiatal és tudatos sportember, világraszóló karrier állhat előtte, ha a jövőben is kitartóan küzd a sikerért. A Hegyvidéki Fitparádén október 15-én és 16-án személyesen is össze lehet vele futni. Mi egyébként jól vagyunk, köszönjük az érdeklődő leveleket.…..
Visszatértünk a nyaralásból.  Lezártuk a múltat, jön az őszi szezonunk. Köszönjük a sok-sok levelet, facebook-üzenetet és a simogató szavakat. Jó tudni, hogy szerettek minket nézni. A stílus maradt, meg Körmendi kolléga is. Akkor most ismerjétek meg Oláh Noémit, aki…..
Tonahl27 2011.09.19 10:28:59
 Folytatódik a nagyszerű Mi kell a nőnek sorozatunk. Ezúttal a Ráckevei Aqualandben láthatjuk hőseinket, ahogy a bennük lévő szellemi magas reptet az ott tartózkodó hölgyek felé okádják, sőt még egy rövid dohányzás ellenes kampányt is hallhatunk...Udvarolni tudni…..
Tonahl27 2011.09.09 10:59:08
@DopeManTV: Pont leszarom miket nyert,foleg ha ekkora tusko,visszataszito gyoker. Erdekes, pl. miert nem latok egy vizilabdazonkat sem igy viselkedni es fole igy rohogni... ha elobenhallanam lehet magamtol tepnem ki a kisagyam.
 Az Il Treno pár évvel ezelőtt, még ha nem is a kedvenc online éttermeim egyike volt, de létező alternatívát kínált a Buda- Pest- Óbuda háromszögben. Már a budapestaurant.com bejegyzésben is utaltam rá, hogy ha írok az Il Trenoról akkor az nagy eséllyel arról fog szólni,…..
Megint zargattak. Persze ismét egy DH-s. Biztos volt benne, hogy meggyőz. Hát nem. Lelkesen ecsetelte, hogy nincs semmi kockázat, írjuk alá vele a szerződést, 1-1,5 óra az egész. Galád módon a szavába vágtam, hogy ácsi, ez nem egészen így van, az általam ismert DH-s szerződés…..
Feketén fehér, nesztek. Na, így jó lesz a háttér, megfelelően elég olvasható, nyavajgóskáim..? Biztos? Tuti? Elég olvasható már? El tudjátok olvasni? Ne adjak esetleg nagyítót, periszkópot, vagy szifonszemüveget még mellé? Netán kerekes széket? Remélem több behányás…..
Hoze Pesszimiszt rovat 2010.11.29 10:32:00
Néha fárasztó a párkapcsolatSzokták mondani, a szeretet és a gyűlölet egy tőről fakadó érzés, s csak nagyon kevés válaszja el egymástól. Lásd azokat a szaftos kis válópereket, ahol a korábban még javában szerelmes, egymásnak reggelit ágyba hozó házastársak…..
Hoze Körkép 2010.11.26 15:48:00
Dupla nullás állásokA neten jócskán találni amolyan elrettentő listákat a lehető legszarrabbnak tűnő - ám annál jobban fizető munkákról, szép kis csokrokba gyűjtve azokat. Általában 10-es csoportokba vannak szedve, és az oldal szerkesztőjéne szubjektív véleménye alapján…..
 Pedig milyen kedvesen buta név volt. De mégsem hívhatunk törpének egy olyan állatot, amelyik három hónapos korára három egész egyheted iPhone hosszúra megnőtt.Az állat 3.14* iPhone hosszú (*a pontosabb mérethez katt)Nos igen, az állat megnőtt, erősebb lett, úgy harapja a…..
Hoze Lá Publicisztikumá 2010.11.04 21:25:00
A dj szakma meglehetős bukása Szokták volt nekem mondani olykor, miért nem kezdem ott a változásom után, ahol abba hagytam. Azt amihez a legjobban értek: a dj szakma…Az a baj a djzést NEM lehet már itthon újra kezdeni. Ez egy kurvanagy presztizs szakma volt – úgy 10-12…..
Volt ugye egy szülinapi képregényes nyereményjátékunk, képregény-forgatókönyveket kellett beküldenetek, ketten játékot is nyerhettek ezekkel. Elkezdjük közölni a jobbakat, aí következő hetekben lesz még több ilyen poszt is. Mivel a lustaság fél egészség, először azokat…..
Az egész világ ellen. Azt hittétek, nem is lesz már poszt, mi? Haha! Egy hete, csütörtökön vittük el Graf dokihoz oltatni. Kétféle oltást kaphat egy kismacska, egyet a házi bajok ellen - ez akkor jó, ha csak szobában lesz tartva és egyet a világ ellen - akkor javasolják, ha…..
Hoze Publi ciszta 2010.07.11 03:04:00
Mi ölte meg a rock and rollt?Létezett évtizedeken át egy életformával járó zenei közösség, melyet rock and roll-nak szólított a köznép, ki ki magához társítva hozzárendelt saját szubjektív véleményét. Egyazon dolog, aki bármennyire is jártas a zene világában,…..
És akkor jöjjön egy olyan játék, ami biztosan megakasztja a GDP-t. Az Infectonator: World Dominator azoknak a játékoknak a táborát erősíti, amelyekben jól kivitelezett láncreakciók összehozása a cél (volt már néhány ilyen a blogban), de ezt összekapcsolja egy jó kis…..
Hoze Vers mindenikek 2010.02.05 21:19:00
Ha egyszer csak...Voltam boldog énMikor a rock and roll leszületett,Egy percig hittem megérínthetem e édes testeketCsak kavalkád az egészÉs szenvedés viharEltakart szemek közt közt mindent kitakarDe ha látnád mi van bennemTe is megremegnélÚgy végeznéd mint akár én!Ha látnád itt…..