Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozsdash

50 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorkizárt Kobra a palackban 2012.03.03 16:56:00
Egy ismerős pincéjében lettem figyelmes az alkoholba áztatott kobrára. Valószínűleg nem hátul a kertben szedte össze a hüllőt, majd erjesztette össze a párlattal. Már a látványtól is rögtön fűlt rá a méregfogam, meg akartam ízlelni ezt a különlegességet. Sajnos csak…..
Utoljára decemberben írtam Andrástól, de azóta majdnem kétszer annyian olvassátok a blogot, szóval röviden összefoglalom az újaknak, mit érdemes tudni róla, a régiek meg nyugodtan ugorják át a következő bekezdést. András egy hajléktalan volt a lakásom közelében, aki hiába…..
rozsdash 2011.02.15 09:43:50
Nem volt annyira rossz, mint amennyire a kritikák beállítják, néha megvillan azért az öreg Stone, néha viszont tényleg szétesik a film. Csak Shia Labeouf-öt miért kell erőltetni mindenhol?10/7..
                Ez egy zseniális könyv, vegytiszta tudományos-fantasztikum. Bebizonyítja Lem, hogy nem csak "a Solaris írója".10/10..
 Természetesen nem mindenható a CGI, de ebben a filmben nem lehet elszakadni az avittas "Spartacus-hangulattól". Sajnos egyszerűen nincs atmoszférája a filmnek ami azért kár, mert az alapanyag kiváló. 10/4..
Incomplete from Bad Religion on Vimeo.A világ egyik legjobb zenekarának az egyik legjobb számáról készült, nemlegjobb videóklipje. Érdekes, hogy ez az official BR Vimeo oldalról van, de mégis ilyen hackelt videó.10/8..
Az Alpok pereme Sopronból nézve   Ausztria felé fordulunk trianoni határ-sorozatunk utolsó részében. A Nyugat. Kikötőnk, álmunk, tanítónk, szövetségesünk, ellenségünk, elárulónk; majd kikötőnk, álmunk, tanítónk, szövetségesünk, ellenségünk, elárulónk és így…..
Deadzone Árvíz OST 2010.05.17 16:10:00
..
                  Guy Ritchie kicsit felhígult korábbi önmagához képest, egy igazi szupermoziban szuperhőst faragott Holmes-ból ami összességében nagyon jól sült el. Folytatást, trilógiát,…..
 A döbbenetesen szar magyar cím ellenére ez egy elég jó film, kellemes meglepetés volt. Vígjáték és dráma egyben és megint bebizonyosodott, hogy Ralph Fiennes-nak a negatív szerep fekszik igazán.10/8..
Nagyon jó lenne az alapsztori, de sajnos meglehetősen elbaltázott maga a megvalósítás. "Egyik fülön be, másikon ki" film.10/5..
Két mondatban Bőr (Skin) (2008) 2009.12.27 23:41:00
Dráma, dráma és dráma. Túl sok a dráma.10/7..
 Igazából nem értem az Oscaresőt, meg a kultságot, ami ezt a filmet övezi, mert mai szemmel nézve elég avittas, a főhős karaktere pedig kifejezetten idegesítő. Az átlagnál egy fokkal jobb krimi és ennyi.10/7..
Két mondatban Zombieland (2009) 2009.12.25 23:24:00
Zombifilm-vígjáték-love story-road movie-popcorn. Nem vicces és kiszámítható.10/4..
                  Ha 14-18 éves romantikus alkatú lány vagy akkor kurva jó. Minden más esetben szar.10/5..
 Ez egy tök jó film, akció létére, egyedül Begbie játéka volt gyenge. Na persze nem lehet várni nagy gondolatokat, meg csavaros sztorit, de a műfajában szerintem kiváló. 10/9..
 Nem vagyok egy nagy romantikus film rajongó, de ez a film zseniális. Kifinomult, intelligens, vicces, eredeti, jó a soundtrack, szóval bármikor megnézném megint. 10/10..
                     Az alapötlet maga jó lenne, ha nem lenne ilyen félig-meddig kihasználva, kifejtve, így viszont nevetségessé teszi az egészet. Felejthető.10/5..
  Az ismerőseim egyöntetű lelkesedésével ellentétben szerintem csak kicsit volt vicces, egy-két poénon tudtam röhögni. A sztori meg elég sablon, csak úgy dobálja föl a szereplőknek a magas labdákat, hogy szépen, szabályosan le lehessen csapni ami tulajdonképpen nem baj, csak…..
Az alapsztori nagyon érdekes lenne, feltehetőleg a képrekény-adaptáció mivoltának köszönhetően, de a megvalósítás elég gyengusz lett. Igalmasnak egyáltalán nem mondanám, kiszámítható és leegyszerűsített, kár érte.10/5..
                         A kevés vállalható magyar mainstream punkzenekarok egyikének újra felvett, eredetileg 1992-es albumáról van szó. Nosztalgiának is kiváló…..
Deadzone Schlager und Donau 2009.11.19 12:13:00
Persze szar volt mindkettő, gagyi zenék, idétlen műsorvezetők meg úgy egyáltalán ostoba mainstream rádiók. Oké. Azt sem tudjuk, hogy mi jön utána, ez is nyilvánvaló. De akkor is simogató érzés, hogy meg tud bukni egy-egy ilyen szarmonstrum. Kicsit visszaadja az alaphitet, hogy ami…..
Két mondatban Pandorum (2009) 2009.11.18 15:27:00
  Igazi megosztó film ahogy nézem, eddig vagy nagyon lefikázták, vagy agyondícsérték. Nekem tetszett, nem egy klisé szar scifi, hanem rendesen fel van építve, ráadásul teljesen psycho-klausztrofób-őrület, ami ugye jó. 10/9  ..
             Nem hiszem el. Ha lehet, még zseniálisabb, mint az első.10/10..
Két mondatban 2012 (2009) 2009.11.13 12:49:00
                       Az nagyon király volt a moziban, amikor valami hiperpatetikus beszólás után valaki elkezdett tapsolni, a fél mozi erre meg röhögni nagyon. Na hát kb ilyen…..