Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KPT

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már egyszer szó a Piarista Központ átépítéséről és arról, hogy mi is lesz majd a tetőterében. A fejlesztők akkor meg is invitáltak megnézni az átalakítást, én meg azóta is adós vagyok nekik egy átfogó poszttal. Pedig közben nem csak az irodaszint készült el, hanem az…..
KPT 2011.10.31 14:04:14
@ZBR: Hozzáfűzném, a piarok épületét használták évtizedekig szívességi alapon, mikor áthajtottak alatta. (Erről a felhajtási lehetőségről írtál Te.) A szemetek meg visszavették! Igazságtalan a világ, hogy merik használni a saját ingatlanjukat!?
KPT 2011.10.31 14:07:46
@Kusics Iván: sztem Pécsett nincs is piar gimnázium.
Fighter Bolti nyakfelmetsző 2011.06.07 09:29:03
Pszichopata támadó beront egy élelmiszerboltba és elvágja egy ember torkát, majd rátámad a pénztárosra is... Csak a helyzetfelismerés, és a reflexek számítanak, meg az önvédelemhez szükséges agresszió. Nulláról 150 százalékra kell kapcsolni egyetlen másodperc alatt. Az sem…..
Múlt hétvégén rendezték meg az 5. Nyílt (nemzetközi) Magyar Submission Grappling Bajnokságot Budapesten.  A földharcversenyen a magyar résztvevők látványos küzdelmekben álltak helyt, és az elmúlt évek magas színvonalához szokott nézők is jól szórakozhattak. A verseny…..
a sokak által gyakran rosszul ejtett szavak folyamatosan bővülő gyűjteménye (összeállítását a Bartók és Klasszik Rádió bemondói ihlették)   helyes kiejtés helytelen kiejtés       Christopher Hogwood brit karmester, zongorista 1941-2014 krisztofer hagvud hogvúd Sumi…..