Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elef

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A csúnya nő 2011.12.02 06:00:00
Gőzerővel készül első közös könyvünk, mely az örök témát, oldalbordáink viselt dolgait fogja boncolgatni. Országos cimborám és harcostársam, Modor Tibi remek gondolatait ezzel a kis aprósággal terveztem kiegészíteni, amelynek hosszabb, bővített változatával találkozhattok…..
Mostanában ugye sokat láthattuk ezt az ikont:Látszólag egy viszonylag szabálytalan felhő körvonalát láthatjuk, ami azonban Takamasa Matsumoto számára mégis valamiféle szabályosságot mutatott. Ezért elkezdte jobban megvizsgálni a dizájnstükköt.Először is megrajzolta a felhő…..
elef 2011.06.26 22:53:53
@Álmos: "szerintem dugd meg az asszonyt, hátha az segít :)"

Sztem aha úr esetében ez sem segítene, annál rosszabbul van szegény. Az ikon meg amúgy meglehetősen rusnya.
Lagerfeld új 30 perces filmjét a Cruise kollekció május 9.-i showján vetítik le, a földi halandók pedig május 10.-től láthatják a Chanel weboldalán. A tavalyi kisfilm, amit Saint Tropez-ba mutatott be a tervező annyira tetszett, hogy már előre kineveztem örök kedvencnek. Nem lesz…..
Mi más kerülhetne játékcsajrovatunkba húsvétkor, mint egy nyuszi, aki a Playboytól a Penthouse-ig az összes fontosabb férfimagazinban szerepelt. A neve Maria Whittaker, először 1985-ben, 16 évesen pózolt a Sun című brit bulvárlapban, aztán két szembeötlő adottságának…..
elef 2011.04.24 15:36:42
@moli: de ha egyszer tényleg... engem otthon jobbak várnak.
Gone in 60 seconds volt a rettenet film címe, amely a posztot inspirálta, bár a pontosság kedvéért módosítanom kellene Gone in 2 Weeks-re. Mielőtt a lényegre térek, muszáj kiírnom a filmmel kapcsolatos fájdalmamat: rohadtul bosszant, hogy Hollywood be van oltva autóbuziság…..
elef 2011.04.23 20:51:46
@bigwhite: Hát mondani mond valamit, hogy Chip Foose csinálta, de a helyzetén nem javít, az biztos...
Félrefordítások Adóhitel 2011.02.22 07:53:00
Merci első beküldése:Nem irtam meg a blogodba, de rendszeres olvaso vagyok.Mai [nos, nem... bocs, de a várólista... - LJ] Index cikk:http://index.hu/kultur/media/2010/10/06/kiesett_az_x_faktorbol_kitoloncolhatjak_nagy-britanniabol/Az „adohitel” kisse fura szamomra, es elgondolkodtam…..
  Megtaláltuk Budapest valószínűleg legjobb ár/érték arányú reggelijét! Bár a Vármegye utcai Mandiner-főhadiszálláshoz elég közel van, eddig méltatlanul kevés figyelmet fordítottunk a Palotanegyed tengelyét adó Bródy utcai Olasz Intézet kávézójára, pedig van miért.…..
Pilu Itt minden simán megy 2010.12.17 14:25:00
 Néhány hete fejezték be a Ferihegyi repülőtérre vezető (gyorsforgalmi) út felújítását. Amikor először hallottam az ezzel kapcsolatos forgalomkorlátozásról a rádióban, azt hittem rosszul hallok… - Annak az útnak az égvilágon semmi baja nincs, a francnak…..
Az, hogy mennyire jelentéktelen a magánynyugdíj pénztára államosítása nemzetközi, főleg pénzügyi, szempontból, az Economist egyik blogján megjelent poszton érezhető. A szerző szót ejt a kétharmados többségről, az Alkotmánybíróság jogkörének megnyírbálásáról, sőt…..
Amellett, hogy az Apple hadjáratot folytat az Adobe ellen, tényleg nehéz szeretni a Flash-t Mac OS X-en: instabil, lassítja a böngészést, ráadásul rengeteg teljesítményt követel. Zavaró ez akkor is, amikor csak elkezd pörögni a ventilátor, és az addig néma gép zajos lesz, de még…..
Eljött a pillanat amire nagyon sokan vártunk, megjelent a Skype hivatalos Android alkalmazása. Az összes kettes verziójú Android telefonon fut, ám pld a Samsung Galaxy S készülékeken jelenleg nem működik, a hiba kijavítását a közeljövőre ígéri a Skype. Az app általunk elérhető…..
elef 2010.10.06 22:04:29
@mark renton: Furcsa, elvileg megy rajta.
Nekem nem panaszkodott, feltelepült, viszont működni nem működik... nem tudok belépni az accountomba.
Napokon/heteken belül úgyis lesz új verzió a Galaxy S miatt, remélem gatyába rázzák.
Kis haszon reményében vette meg öt dollárért a lapos gumikkal és törött pedállal árult biciklit Greg Estes egy Kentucky állambeli városka utcai kiárusításán. Az owentoni férfi azt tervezte, hogy kicsit javít a gépen, és akár száz dollárt is kereshet a mountain bike-on. A…..
Az Ariel Atomot – gondolom – nem kell bemutatnom senkinek. Ha a Totalcart olvasod és ennek ellenére nem tudod, mi ez, tájékozódj Csikós (ő a gyárban is volt) vagy Gyulavitéz menetpróbájából. És persze próbáld elképzelni, milyen lehet a 3 másodperc körüli gyorsulás…..
elef 2010.07.23 21:00:14
@Ariel Atom Hungary:

1) Ha veszélyes az autó, ne áruld.
2) Ha tesztvezetéseket tartasz, köss biztosítást az autóra. Egy sportkocsinál nem tesztelés az, ha a határ közelébe se mehet a pali. Legyen jó széles az aszfalt, ha meg mégis sikerül a delikvensnek lecsúszni róla, majd fizet a biztosító.
3) Egy vállalkozás képviselőjeként nem beszélünk tapló módon nyilvánosan, akkor se, ha kritikát kapott a cég.
Az Apple hivatalos sajtóközleményt adott ki az iPhone 4 antenna-problémáira. A levél lényegét az alábbiakban lehet összefoglalni: 1. Az Apple feldolgozta a hozzá beérkező vásárlói információkat, ezek között voltak megszakadó hívásokról szóló, és a történelem legjobb…..
Tegnapi jelentésében a brit alsóház Tudomány és Technika bizottsága azt javasolta, hogy vonják meg a homeopátiás kezelések, a homeopata kórházak támogatását, és ne törzskönyvezzék gyógyszerként a homeopátiás szereket. Miért? Mert nagyon úgy tűnik, hogy az általános hiedelemmel ellentétben ezek a…..
elef 2010.02.24 10:44:11
@jardel:
"lehetne idézni olyan tudományos forrásokat, amelyek egyes homeopátiás szerek hatásosságát igazolták"

Ugyan már.
Tessék, idézd őket, hadd lássuk, mire gondolsz.
Komolyan vehető tudományos cikk nincs, mivel a homeopátia alapgondolatai mind kacagtató blődségek és a komoly vizsgálatok mind az ennek megfelelő eredményre vezettek (azaz azt mutatták ki, hogy a homeopátia nem jobb mint a placebó).

(Komolyan vehető cikk: kettős vakteszt, placebó-ág összehasonlításnak, lehetőleg nem fejfájás-jellegű szubjektív tünetekkel, nem elenyészően kevés számú alany, komolyan vehető forrás (nem homeopátiás "szaklapban" jelent meg, nem a homeopátiából élő szerző írta stb.), lehetőleg nem is egy helyen végezték el hanem több csoport is ellenőrizte a hatást azonos eljárással.)

P.s. a Maddox-Benveniste féle Nature-cikket hagyjuk, az nagyjából teljesíti ugyan a feltételeket, de azóta egyértelműen cáfolták.
A Jégveled (Cool Runnings) című moziban négy jamaicai fiatal, aki még soha sem látott havat, elindul bobbal a 88-as téli olimpián Calgary-ban, ahol ugyan elbuknak, de derekasan helytállnak. A film amúgy elég fikciós, hisz az ország többször részt vett a téli játékokon, sőt (igaz…..
Akkora a lemaradásunk, hogy FK nyári képe is csak most kerül sorra (most már tényleg megpróbálok belehúzni, de az ünnepek nagyon betettek):Olaszul tudókat kérdezném, hogy vajon az a változat is fordítógéppel készült-e...
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..
  Ez a horányi nyaraló lett az év háza 2009-ben. Az Építészfórumon (ahol egy csomó fotó is van róla), azt írják: A kétlakásos nyaraló épület tiszta alaprajzi szerkesztésével - melyben felfedezhetők a Szentendrei-sziget nyaralóinak hagyományai - reflektál környezetére.…..
Aki nem tudja hová helyezni a belső kerületekben egymást érő ingatlanpanamák árait, annak itt egy kis segítség. Sadia egy 800 ezer forint feletti négyzetméteráron kínált üres telket talált az ingatlan.com-on. Akkor vajon mennyit érhet itt egy épület? Az erzsébetvárosi placc…..
Megláttam, a szívem majd kiugrott a helyéről. Már találkoztam hasonlókkal, kerestem, tudtam hogy egyszer megtalálom. Szerelem volt első látásra. Azt hiszem mindenkinek van egy pillanat(na jÓ több is) amikor meglátja élete cipőjét. Meglátják egymást, a cipő pedig megszólítja.…..