Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kocsis G.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszéltünk már arról, hogy mi szükséges egy projekt indításához, hogy egy projekt mikor sikertelen, de eddig azt még nem vizsgáltuk, hogy mi az, ami sikeressé tesz egy projektet? A válasz természetese, hogy a „jó Projekt Menedzser és a kiváló Projekt Csapat”! Viszont,…..
Fájdalmas beismerni, de van, hogy egy projekt sikertelen. Hiába vagyunk mi a világ legjobb projektmenedzserei, akkor is előfordul, hogy „elbukunk”. Arra a kérdésre, „Hogy mikor sikertelen egy projekt?” előbb-utóbb, mindenki megszüli a maga válaszait, mint: nem…..
Minden megbeszélés elengedhetetlen dokumentuma a Megbeszélés emlékeztető. Az alábbi linkre kattintva letölthetsz egy ilyen mintát, amit szabadon használhatsz, átalakíthatsz ahogy, neked kényelmes.A dokumentum TF formátumban van, így biztosan bármilyen szövegszerkesztőben…..
A Projektindítás legfontosabb feladata a Projekt adatlap, röviden Projektlap összeállítása. A Projektlap olyan a projekt számára, mint nekünk a születési anyakönyvi kivonat, amíg nincs kitöltve, addig nem is létezik, nincs is miről beszélni! Tehát, hajrá, írjunk Projektlapot.…..