Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szucsi1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gomes augusztus 20-án, Budapesten szeretett volna pénzhez jutni, ám az Unicredit ügyfélszolgálatosa csak akkor tudott volna neki segíteni, ha külföldön kerül pénzzavarba. A pár perces, egyszerű műveletet így semmiképp nem tudták megoldani, pedig Gomes még Párkányba is…..
Fantasztikus, hogy a magyar emberekben micsoda gyűlölet halmozódott fel minden és mindenki, akár saját potenciális ügyfeleik iránt is. Vegyük például Tamást és az RGB-WEB Bt. Autóbusz Szolgálatát. Tamás, nem meglepő módon, autóbuszt szeretett volna bérelni tőlük, ezért…..
Octavia sokkal bátrabb, mint akár a Homár, akár egy tigriscápa, akár Chuck Norris: nem elég, hogy képes volt öt azaz 5 forint borravalót adni egy pizzafutárnak, még ő van felháborodva, hogy a futár ezen dühöngött, és képes anális kínzással fenyegető levelet írni az Il…..
szucsi1 2009.09.24 15:02:46
@Gergő77: Az ilyen csajokat simán el küldöm a picsába és hívom a főnökét.Mi magyarokban az a legnagyobb baj,hogy nem állunk ki az igazunk mellett.Nem tudunk normálisan reklamálni.Te inkább elvesztesz egy jó helyet és a csaj továbbra is ott dolgozik.Szerinted ez jó?
szucsi1 2009.09.24 15:27:20
@Ön: Nagyon tévedsz.Nálunk a számítógépen látni,h mikor indultál és mikor érsz vissza.Jogodban áll betelefonálni bármilyen problémával kapcsolatban.Ha késett a futár,hideg a pizza,nem azt kaptad amit kértél.A diszpécser dolga megállapítani,hogy jogos-e a panasz és kárpótolni a kellemetlenségeidért.A futároknak az egyik legnagyobb vétsége ha indokolatlanul késnek a címről.Tehát ez nem fix kérdése
szucsi1 2009.09.24 16:09:02
@avirex801: Kovács J autószerelő Budapest,Suzuki 120.000 HUF nettó.Neki adok.Ezzel még Romániában is szenvedne.Karl Heinz autószerelő Berlin,Opel 2800 Euro nettó.Neki nem adok.Ezzel mindenhol király.Na akkor hogy is van ez????