Regisztráció Blogot indítok
Adatok
modart

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap (október 6-án) megnyílt a Modart és a Visart közös kiállítása a Francia Intézetben. A kiállításon a  Modart a 2011-ben diplomázott hallgatók kollekcióiból mutat be öltözékeket, kiegészítőket, divatfotókat, amelyeknek többek között az emberi test,…..
2011. október 6.- 27.Megnyitó: október 6. csütörtök, 19h   A budapesti Francia Intézet csoportos kiállítást rendez a francia gyökerű budapesti művészeti iskolák; azaz a Modart Művészeti és Divatiskola  és a Visart Művészeti Akadémia hallgatóinak…..
A 2011/2012-es őszi-téli szezonra készült kollekciómat - témája a karcer - 30-40 év közötti nők számára terveztem. Munkámat a szabadságtól megfosztott létezés színterei inspirálták: a cellák, a falak, a rácsok, a kerítések és a tyúklábmintás öltözet. Ezek a durva…..
2012-es, őszi-téli kollekcióm témájának az emberi test belső szerkeszetét választottam. Főként az izmok felépítése, struktúrája, valamint a csontok formája ihletett meg amelyek a szabásmintákban és a felületeken köszönnek vissza. Öltözékeimet letisztult formavilág…..
  A 60-as, 70-es évek életérzése inspirált 2012-es, tavaszi-nyári kollekcióm megalkotásában. Ruháim színeivel és mintával szerettem volna fiatalossá és vidámmá varázsolni az öszképet. Könnyű, lágy anyagaimat nagyon részletes szabászati megoldásokkal, újító…..
 A kollekció megalkotásánál a balatoni nyara kellemes hangulata és a vitorlázás élménye inspirált. Ruháimat a 2012-es tavaszi/nyári szezonra terveztem, 20-40 év közötti nőknek, akik szeretik a kényelmes, sportos viseletet. A vitorláscsomókból ihletet merítve alkottam…..
 A 2012-es nyári szezonra tervezett ruháit a 3-6 éves korosztálynak alkotta meg. Saját bevallása szerint lenyűgözi a természet, a gyönyörű színek, a természetes formák, struktúrák. Kollekciójának színeiben visszatért a romantikához, a flórához, mellyel célja a…..
Már fiatal korom óta elvarázsolt Agatha Christie világa, azon belül is a Poirot regények, novellák. A 2011/2012-es, őszi-téli kollekcióm megalkotásakor is Miss Lemon alakja lebegett a szemem előtt. A lágy és rendkívül exkluzív anyagaimat finom húzásokkal, hajtásokkal és…..
 A tervezés során egy művész, Robert Morris installációiból építkeztem, amelyek rendkívül nagy hatással voltak rám. Az anyagok hajtogatása strukturális játékot ad: az egyszerűbb darabokhoz bonyolult darabokat párosítok, hogy a kontrasztot hangsúlyozzam, és az egyszerűség…..