Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gedeon.hu

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átadásra került a Forya Kft weboldala.A cég a következő területeken áll ügyfelei rendelkezéséreFordítás, tolmányolás, nyelvoktatás angol, francia, héber és román nyelvenEnergiaracionalizálásIntegrált irányítási rendszerekMunkaerőpótlás, helyettesítés Az oldal…..
Kedves látogatók! Bár azt hihettétek, hogy eltűntem, ez nincs így. Egy tavalyi baleset és egyéb megpróbáltatások miatt egy kicsit visszavonultam, szárnyaimat máshol bontogattam.Mindenesetre most úgy döntöttem, hogy a kitartó látogatóim megérdemlik, hogy visszatérjek.…..
gedeon.hu 2009.10.05 10:19:27
@bellini: hello, nem csináltam meg, megpróbálom beletuszkolni az időmbe, de mostanában két komolyabb komponensen is dolgozok
A héten átadásra került a tatabányai Mérleg-Adó 2000 Adótanácsadó és Könyvelő Iroda Kft megújított honlapja.A könyvelő iroda Tatabánya területén és környékén nyújt könyvelés, adóbevallás, bérszámfejtés, adótanácsadás szolgáltatást.Az oldal megújult arculatot…..
A tegnapi napon átadott www.kartyanaptar.com oldal ikertestvére a www.levelpapir.com, amit a mai napon publikáltunk.Ezen az oldalon cégjelzéses levélpapírok készítéséről írunk néhány sort, illetve online árkalkulátort helyeztünk el. ..
Nyomdai területen is sok szolgáltatással állunk ügyfeleink részére. Ezek közé tartoznak a naptárak is.Hogy ezt a vonalat kiemeljük, elindítottuk a www.kartyanaptar.com címen elérhető weboldalunkat. Itt bemutatjuk a szolgáltatást, online árkalkulátort helyeztünk el, valamint…..
Úgy látjuk, hogy az internetes marketingnek egyre nagyobb szerepe van a mai világban. Cégünk már sok éve foglalkozik nyomdai és internetes szolgáltatásokkal. Most jött el annak az ideje, hogy ezen a fronton is megjelenjünk.A blog.hu felületét arra kívánjuk használni, hogy hírt…..