Regisztráció Blogot indítok
Adatok
desipramine

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majd eldöntöm vasárnap. Körülbelül már tudom – köze persze senkinek sincs hozzá. Nagyon nem tetszik az a módi, hogy újságok, blogok egy párt mellett állnak ki, és büszkén hirdetik sajtómunkások, hogy kire szavaznak. A sajtómunkásnak nem ez a feladata: hanem…..
desipramine 2010.04.09 21:18:20
desipramine 2010.04.09 21:19:00
Többszáz fiatal, bezárt McDonald's, pénzzel megdobált rendőrök - 2009 október 31-én a Képviselői Irodaház előtt, a 4K! akcióján.Szokatlan jelenségbe ütközhettünk szombat délután nem messze a Parlamenttől, a Képviselői Irodaház előtt. Egy tömegdemonstrációba, de nem abban…..
desipramine 2009.11.16 22:15:19
@Chewbaca: nem csapta ki, tökre örültek neki, a végén ott szedegették az érvényes aprót...
Hiába állnak a börtönök, nem sokat számít, hogy melyikünk van a cellában! - így szólt az a graffiti, ami mellett nap mint nap elmentem. Most, hogy hivatalosan pont került az olaszliszkai lincselés végére, csak ez jut eszembe. Kétségünk ne legyen, az elítéltek közül…..
desipramine 2009.11.14 10:36:36
@FaTraktor: egyetértek, bár én legalább 3.5-ös átlagot követelnék meg az senkit nem erőltet meg.Meg még megtoldanám azzal hogy függetlenül attól hogy hányas a gyerek a suliban, a háromnál több gyerek után egyáltalán ne járjon segély. (mármint már azelőtt megszülte h ezt esetleg kimondják oké felőlem kapjon...)

Erre a jobbikos "műveljen földet s cigány" megoldásra mondta egy szociológus ismerősöm hogy
ezzel csak azt bizonyították, hogy van egy réteg Magyarországon, amely XV. században ragadt és nem hajlandó tovább lépni.

Amúgy meg nem hiszem hogy lehet szocializálni egy olyan réteget, aki ezt nem akarja. Az a helyzet hogy túl jól megélnek a segélyekből. Egy csomó kisebbségi van, aki már gyerekkorában megházasodik (szülői beleegyezéssel) hogy felnőtté nyilvánítsák és ne keljen iskolába járnia. Ezért én mondjuk beszüntetném ezt a 18-év alatti házasodás lehetőségét, vagy ha még is akkor nem menteném fel őket az iskolába járás alól, hanem kötelezném őket hogy iskola mellet dolgozzanak is. Ha már felnőttek. Ha meg nem tetszik várják meg míg betöltik a 18-at.

(elnézést hogy összeszedetlen voltam kezdek már nagyon szétesni)
A mértéktartó nemzeti radikális orgánum a Kuruc.info zseniális ötlete volt, hogy rasszista, saját maguk által minden bizonnyal rendkívül szellemesnek tartott szófordulatokkal bombázzák folyamatosan olvasóikat. Roppant frappáns nyelvújító szavakra lelünk őket olvasva, mint…..
Hideg van, nincs pénz, nincs meló, ami van, szar, untat, "sok a köcsög", késik a busz, már megint nincs jegyem, és csajom is minek, el kéne olvasnom, oda kéne érnem, fel kéne hívnom, meg kéne szólítanom, vissza kéne vinnem, el kéne mennem, meg kéne vennem…  …..
Az egész valahol régen kezdődik. Füstös kocsma, pár furcsa arc, akik ismerősek innen-onnan, a sör meg a beszélgetés. Amikor megerősítenek valamiben, s nincs más az este végén, csak a belső mantra, hogy igen, ezt akarom, ezt csinálnám, ezért áldoznék, ebben benne akarok…..