Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yuck Fou!

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokaknak volt egyik kedvenc számítógépes játéka a Railroad Tycoon, amelyben különböző történelmi korokban kellett vasúttársaságot építeni és menedzselni. Persze a konkurrenciát is le akarta nyomni az ember, amihez ügyesen optimalizálni kellett a vasútjainkat. Holland…..
Naiv ügyfél örülhet, hogy nem lőtték tarkón a parkolóban, amiért felbontott két le nem szigetelt púdert. Az anyagi kár jelentős, mintegy 1800 forint, amiből rendőrségi feljelentés is lett. A Homár kíváncsian várja a kártérítési per eredményét, mivel tudomása szerint eddig…..
Most aztán dobhatjátok csuklóból az MNK-kat, ez most tényleg az a helyzet, de mi mást lehet várni egy 17 éves lepedőakrobatától. Kedves szakítósbloggerek! Rendszeres olvasótok vagyok, mostanában azonban észrevettem, hogy kevés olyan történet volt a blogon, aminek elolvasása…..
Vuk nem az egyetlen aki feltette a kérdést az NHH-nak: mégis ők mit gondolnak a levélvégi hirdetésekről. A válasz szerint a joggyakorlat átgondolása még nem történt meg, de folyamatban van. En ezt az "allasfoglalast" kaptam az NHH-tol, amikor feltettem nekik pont ugyanezt a…..
Egy újabb szuperdurva lehúzásfajtáról kapott jelentést a Homár Iréntől. Másodszor pótdíjaztak le autópályahasználatilag, pedig mindkét esetben fizetett. Matrica azonban már nincs, úgyhogy a benzinkutas azt gondolhatta, nyom nélkül sztornózhatja a vásárlást. Vagy…..
Nem is értem hogy gondolták ezt a dolgot, mindenesetre egy maastrichti bíróság még időben alkotmányellenesnek minősítette azt a helyi rendeletet, ami kitiltotta a külföldieket a coffeeshopokból. A kereszténydemokraták 2005-ben vezették be a városban a tiltást próbaképp,…..
A névátírási illeték mértéke függ az érdeklődés módjától és az ügyintéző személyétől, mondhatná az easyJet vagy a Celebi, de nem mondja, úgyhogy a panaszos ügyfél végül egy teljes jegyár költségének kifizetése helyett a magányosan repülést választja. Alábbi…..
Yuck Fou! 2008.03.28 14:39:48
A gyorsreagálású Magyar Víziközmű Szövetség máris kommentelt DKone felvetésére, ami szerintük rémhírterjesztő állítás csupán. Azóta a Homár is megkóstolta az újpesti vizet, de mivel nem tudjuk régebben milyen volt, nem is mondunk semmit. A fővárosi víz minősége se nem…..
Amsterdambol jelentem teszt 2007.05.18 15:40:55
eszt..