Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lova

0 bejegyzést írt és 283 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokásunktól eltérően a hét elején is jövünk egy poszttal, mert a múlt heti bejegyzésünk egyes fórumokon kavart egy kis port. (Egyúttal minden idők egyik legolvasottabb posztja is lett, köszönjük nektek!) Az utánvét, mint fizetési-kézbesítési mód volt a téma, és az, hogy miért is döntöttünk úgy,…..
In medias res kezdünk, ahogy kell, ha Horatiusnak bejött ugye, akkor Pumped és b. nejjelöltje csak nem fog pampogni érte a Viacomnál. A helyszín a telepi keményemberek és enyhe lófejüket szilikoncsöccsel ellenpontozó macáik egyik természetes élőhelye, azaz egy kozmetikai szalon, ahol most…..
A ma esti Fókuszból derült ki, hogy az RTL Való Világ 4 című pompás trashreality műsorának nyertese, VV Alekosz alaposan megszívta, a Fővárosi Ítélőtábla ugyanis helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét, és vissza kell adnia a nyereménylakást. A nyóckerben, de annak…..
Fotó: Bődey János / Index Mi november elején írtuk meg, hogy Krizsó Szilvia, a közmédia egykori riportere az ATV-hez igazol, és a hírt nem is cáfolta senki. De az ATV mégis csak most, január 17-én tette hivatalossá, hogy tényleg érkezik Krizsó új műsora, viszont nem azon a címen, amit eddig…..
Sajnos elég sok "tipikus" futósérülés van, amik a legtöbb esetben valamilyen gyulladásos, vagy húzódásos eredetű sérülés (pl.: IT szindróma vagy ficam). De van egy, ami sokkolóan hatott rám. Sokan nem is tudják, hogy nem csak az izmok és inak sérülhetnek, hanem a csontszerkezet is. Szélsőséges…..
Ha kicsit jobban sikerült az esti buli, mint ahogy tervezted, és őrült macskajaj kínoz, akkor itt egy praktika, amivel enyhíthetsz rajta. Na jó, kell hozzá egy kis akaraterő, mert bizony fel kell kelni a kanapéról, de legalább otthon is elvégezhető, akár sötét szobában is. Megéri…..
Megérkezett a mozikba az idei év első nagy Marvel durranása, az Amerika Kapitány 3: Polgárháború, amit egyes portálokon-teljes joggal- Bosszúállók 2.5-nek is tituláltak sokan. A képregényfilmek új generációja indult el 8 éve a Vasember első részével, ahol az egymást követő mozik sztoriszálai…..
Nehéz elhinni, de mégis igaz, hogy a magyar társadalom a kilencvenes évek elején kitermelt magából két olyan embert, akik tudatosan felvállalták a bűnöző életformát és összeállva kegyetlen rablógyilkosságokat követtek el az ország területén. Donászi Aladár és Bene László gengszternek tekintette…..
A Google minden évben kiadja az év keresési statisztikáit, azaz pár érdekesebbet ezek közül - a nagy merítésről a techrovat írt itt - és kérem szépen, soha nem gondoltuk volna, hogy a magyar tévéműsorokra vonatkozó keresésben az első helyre az Éden hotel harmadik kiadása…..
Jövőre is lesz Fishing On Orfű, és jövőre is lesz rajta Kispál és a Borz-koncert. Viszont azt mondják, ez tényleg az utolsó Kispál és a Borz-koncert lesz. A visszatérés-trilógia befejező etapjában az utolsó sorlemezek (Velőrózsák, Turisták bárhol, Én, szeretlek, téged),…..
Lova 2015.11.25 20:33:33
Szinte minden háztartásban van valaki, aki kávézik, így  talán még égetőbb a kérdés, hogy vajon miért dobjuk ki főzés után a zaccot ahelyett, hogy újrahasznosítanánk? Ugyanis a kávézacc nagyon sok mindenre jó, most mutatunk is egy párat! 1.    Komposztálás Mivel a…..
A társkeresős tévéműsorok szinte egyidősek a nagyüzemi tévézés beindulásával: az első ilyen jellegű műsort 1970-ben, The Dating Show címmel rakta össze egy Chuck Barris nevű producer, és tulajdonképpen azóta nagyjából ugyanarra a formulára épülnek, vagy egy pasi keres nőt…..
Éden Loki, azaz Titz Dániel úgy nyerte meg az Éden Hotel harmadik évadát párjával, Barbarával közösen, hogy Péterrel kötött egy véd- és dacszövetséget, és jó reality-szereplők, sőt nyertesek példáját követve nagyon odafigyelt arra, hogy ne lépjen senkinek nagyon a lábára, hiszen a végén a sorsáról…..
Lova 2015.06.04 10:39:03
@sixx:
ja és még egy kérdés: belement, hogy kiírd az igazi nevét?
Nekem eddig úgy tűnt, hogy titkolja. Még az ÉH3 wiki oldaláról is rendszeresen kitörölték a teljes nevét.
Lova 2015.06.05 10:45:27
@ferrymen: nem. Patrik soha nem gondolta ANNYIARA komolyan.
Adri állítólag Gáborral kavar.
Baszki, hol van Gólem? Ki fogja darabos mozdulatokkal a pofámba nyomni az édenhoteles kis kártyát, aranyló, ízléses, kacskaringós fontbúl előállított felirattal megspékelve? Hát most honnan tudjam meg, hogy divat-e még a tüdőszínű, mellizomig kivágott szűk póló, a bermuda és…..
Lova 2015.05.17 08:19:22
@Infomaniac: Az ÉÉ 60 / 3 is hiányzik. :(
Disznók elé a kontentmenedzserrel.
Ez a képregény-dolog nagyon bejött, látom, szóval itt van még egy. Kellemes karácsonyt és húsvétot mindenkinek, boldog magömlést és sorozatos orgazmust.  ..
Lehet, hogy pont én voltam a 100 000. nézője a filmnek, hiszen épp azon a napon váltottunk rá az asszonnyal jegyet, mert sikerült rábeszélnem, hogy ezt a magyar filmet érdemes lesz megnézni moziban (azóta már megdöntötte Hajnal Tímeát is!). A vicces az, hogy ő elképesztően…..
Lova 2015.05.12 11:14:38
Elfogadom a véleményed, még akkor is ha teljesen más, mint az enyém, de nagyon nem értek vele egyet. Nekem nagyjából az Indul a bakterház óta az első magyar film ami igazán tetszik. Szerintem eredeti, könnyed, nem erőltet semmilyen klisét vagy filmes eszközt és szórakoztató. Nem szeretnék 'az egymilliárd légy nem tévedhet' érvrendszerrel élni, de a magyar és a nemzetközi fogadtatása is igen jó volt (és még viszik erre-arra ezután is).
Nem értem miért mondod, hogy csöccsel próbálják eladni, én egy fedetlen kebelre sem emlékszem, legalábbis nem "lógott ki"(hehe) a történetből ilyesmi. Szemben például a Hasutasok végtelenül kínos jelenetével, ahol Hernádi Judit fedetlen mellét láthattuk és ott az film egész promóját erre a bal mellre építették fel. Na AZ gáz volt. Én itt ilyenre nem emlékszem. Kifejtenéd mire gondolsz, ha már a felütése is ez a cikknek?
Szintén nem értem, miért fontos ebből a filmből (pont egy vígjátékból!) az üzenetet kiemelni, mint pozitívumot. Ha üzenetre vagyok kíváncsi Tarr Bélát nézek vagy Szabó Istvánt. Itt egy japán popsztár szelleme öli a fiúkat a szerencsétlen szerelme körül. Heló, ez az alaphelyzet annyira abszurd, hogy nagyon nehezen látok bele bármilyen "üzenetet". És ha van is, akkor sem hiszem, hogy egy fekete komédiát az alapján kell leginkább megítélni.
Szóval a véleményedet tiszteletben tartva szerintem ez az elmúlt húsz év legjobb magyar vígjátéka (ha nem filmje!) és még ha drágára sikerült is, szeretnék még sok ilyenre elmenni moziba.
Tán még soha nem volt ilyen konszenzus az olvasók között, mint abban a kérdésben, hogy ez meg mi Laura seggin: Hát, geci. Persze nem, ki kell ábrándítsak mindenkit: az eset sokkal prózaibb, a csaj beköltözés előtt nekiment egy ajtónak, és széjjelvágta a seggét. Na,…..
Az Új-mexikói sivatag közepén hirtelen egy nadrág hullik le az égből, majd pár másodperccel később áthajt rajta egy régi lakóbusz. A volánnál ülő maszkos férfi egy szál alsógatyában nyomja tövig a gázpedált, miközben a mellette eszméletlenül fekvő, szintén álarcos…..
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Lova 2015.04.29 09:58:42
Szerencsétlen Nóri egy áldozat típus, mintha kérné, hogy belerúgjanak. A körülötte lévő emberekben meg nincs odabent annyi tisztesség vagy megértés, hogy ne alázzák tovább, hanem segítsenek neki. Ilyen szempontból a játék pont olyan mint az élet.
Ez az érdek és nem empátiavezérelt viselkedés a játék formátum miatt nem meglepő a játékosok oldaláról (Mariann volt a legszebb, ahogy másik nőként nulla empátiával alázta a többiek előtt Nórit), de a szerkesztőknek fel kellett volna ismerni a helyzetet és megfelelően kezelni. Ott nem volt pszichológus, aki kibeszélhette volna Nórival a riportszobában a helyzetet? Általában szokott lenni a stábban lelkisegélyes, nem?
Azt nem tudom, hogy szerkesztői döntés volt-e hazaküldeni, de ha igen, akkor szánalmas döntés. Inkább azt kellett volna mondani, hogy Gábor repül azért amit csinált, Nóri meg azért, mert annyira megviselte a helyzet (meg a megelőző 44 nap - csak meg kell nézni mennyire elvesztette az orientációját és határozottságát szerencsétlen).
Következmények nélkül hagyni ott helyben, idehaza meg beszerkeszteni a műsorba nagy hiba volt.
De mit várunk egy olyan műsortól, ahol a műsorvezető (Breki) rendszeresen verbálisan megalázza, megszégyeníti a mellette álló műsorvezető nőt, időnként meg még a vendégeket is.
Ez akkor is ordenáré parasztság, ha időnként viccesnek is hat. És ez nem egy egyszeri, 3 perces snitt volt, hanem napi rendszerességgel megy. Én emiatt tiltanám be a műsort - annak ellenére, hogy rendszeresen nézem.
Lova 2015.04.29 11:38:54
@Buci11: felrakták azóta a ÉÉ-t is, most kezdem nézni :)
A TV2 nagy port felvert reality-sorozatának egyik legtöbbet szenvedett szereplője (Nórit nemcsak Gábor bántotta, hanem szinte minden lakótársa lehülyézte a bent töltött 47 nap alatt, és durva tréfák alanya is volt) nem sokkal ezelőtt egy pillangóceremónia nevű kiválasztás…..
Lova 2015.04.29 09:15:05
@para_noir: abban biztosak lehettek, hogy aki itt vagy a HV-n lespoilerezi a végét, azt sixx kimoderálja és a felhasználót is kivágja.
Azért lehet próbálkozni. Voltak már egy páran :)
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..