Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garry's Mod Sötét Titkai

829 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Már nagyon régen adtam hírt nektek a GMST-ről, úgyhogy ideje pótolni a hiányt. Sokan kérdezték tőlünk már facebook-on, és youtube-on egyaránt, de itt akkor hivatalosan meg is válaszolom a nagy kérdést: A GMST (MediEvil, és Reptile) ott lesz a nyári Mondocon-on. Igen, nem csalás nem…..
SziasztokAhogyan ígértem megírom nektek, hogy miért csak ilyen hosszúságú a Zűr az űrben  11. része és miért kellett rá ennyit várni. Sorban fogom megírni, és remélhetőleg úgy átérzitek majd a nehézségeket amiken én is átmentem. 1; Idő: Ezt nem nagyon szeretném részletezni sokszor elmondtam hogy…..
Sziasztok Köszönjük mindenkinek a pályázatot, sok mérlegelés, és értékelés után megszületett a döntés. Függetlenül az első 5 helyezettől mindenki nagyon szép, és kreatív munkákat adtak be nekünk, és csak remélni tudjuk hogy a jövőben is részt fogtok venni más nyereményjátékunkon is! A győztesek a…..
Sziasztok! Újra elérkezettnek tartottuk, hogy a GMST két évvel ezelőtti nyereményjátékát megismételjük. Az idei kissé másabb lesz mint korábban, de nem nehezebb, és szintúgy értékes ajándékokat lehet nyerni!  Versenyfeladat: A feladat nehézsége lényegében a saját kreativitásotokon…..
Garry's Mod Sötét Titkai 2017.11.21 20:07:47
Sziasztok Gondoltam írok nektek egy kisebb "jelentést" arról, hogy hogyan állunk ezekkel a videókkal. Elsősorban csak tájékoztató jellegűek, és fen tarthatjuk a változtatás jogát!  :D Zűr az űrben: Ezt a videót már jó ideje be kellett volna fejeznem. Jelen pillanatban versenyzik a Kalandregény 1.…..