Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bognár L

527 bejegyzést írt és 353 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gerillamarketing és AI Gerilla a toll fegyverével A mesterséges intelligencia óriási segítséget jelent a fontos információk megszerzésében a gerillamarketing stratégia kidolgozása során is.Ha megkérdezzük az AI-t, hogy mi a legfontosabb 10 kérdéskör, amelyet a gerillamarketing iránt érdeklődők…..
Új kifejezés születik és indul fejlődésnek: Mesterséges intelligencia A szavak, a kifejezések annyiban hasonlíthatóak az emberhez, hogy megszületnek, fejlődnek, változnak és végül akár meg is halhatnak.A marketing munkánkban, jelesül az online marketing különös ágában, a SEO, magyarán a…..
Az ellenzéket le kell váltani? 2021-ben az ellenzéki előválasztás számomra érthetetlen momentuma volt, hogy az ellenzéki pártok vezetői olyan „külső”, civilnek mondott politikust is az indulók közé emeltek, akinek az addigi programja középpontjában az ellenzék leváltása, lecserélése állt.Márki-Zay…..
Ünnepi kényeztetés: a szállodai textilek varázslatos világa Az ünnepek közeledtével a szállodák, apartmanok és egyéb szálláshelyek izgalmas időszak elé néznek, hiszen ebben az időszakban a vendégek száma jelentősen megnő. Az ünnepi szezonban a szállásoknak nemcsak a kényelmes szobák és kifogástalan…..
Amiért híres a Pécsi Mikulás A Pécsi Mikulás ez évben is december 5-én a Pécsi Nagypostán válaszlevelet küld a gyerekek leveleire, sőt ünnepi képeslapokat is ad egy szép Mikulás-Nap feliratú bélyegzővel ellátva.Lám, ez a gesztus egészen más, mint az egyszerű szaloncukor osztogatás és még annál is…..
Dübörögnek a közhelyek Ugye neked is feláll a szőr a hátadon, kinyílik a bicska a zsebedben, sőt a falra tudnál mászni, amikor a reklámszövegek tucatjaiban olvasod: fiatal csapatunk szemében a vevő a király.Igen, igen, középpontban a vásárló, mert az ügyfél a döntéshozó, hiszen mi korszerű, XXI.…..
Tovább szavazták a semmit is Szombat este a közönség szavazatain múlt - elvileg, formailag -, hogy a Voice első élő show-ja tizenkét résztvevője közül ki lesz a nyolc továbbjutó és ki lesz a négy kieső.Elvileg.Ugyanis vegyük példának Kalocsai Lilla Anna tökéletesen hamisan előadott blues…..
Az önbizalom egy olyan tulajdonság, amely jelentősen befolyásolhatja személyes és szakmai életünket. Az önbizalom érzése, a képességeinkbe vetett hit és az önmagunkba vetett bizalom együttese egy hatékony feltétel, hogy megbirkózzunk a kihívásokkal. Ebben a cikkben a szakmai önbizalom jelentőségét…..
Már tényleg mindenki internetezik? Évekkel ezelőtt az MR6 vendégei voltunk Weinreich Lacival a Pécsi Internet Akadémia megalapítása kapcsán. Kis Tünde műsorvezető mikrofonja előtt több minden szóba került, s nem először találkoztam olyan kérdéssel, hogy kell-e még Magyarországon internetről…..
Nagyon megy a webshop biznisz Az MKIK adatai szerint Magyarországon több mint 15 000 webáruház működik, az NMHH adatai szerint pedig 2021-ben a vállalkozások bevételének mintegy 10%-a származott elektronikus kereskedelemből. Ez 1000 milliárd forintot tett ki. Ez a szám 2025-re várhatóan eléri a…..
Beszélgetőpartnerem Katalin H. Deák, Palma de Mallorcán élő tapasztalt marketinges, aki virtuális asszisztenciát vállal Magyarországon is.  - Íme, itt egy távoli asszisztens, talán virtuális irodavezetőnek, esetleg titkárnőnek mondhatnánk, aki nem tesz megjegyzést a rendetlenségünk láttán, nem…..
A marketing mindig az üzleti világ alapvető része volt. Az évtizedek során számos kreatív és hatékony módszert fejlesztettek ki annak érdekében, hogy eljuttassák az üzenetüket a fogyasztókhoz. Az egyik módszer, amely az utóbbi években kiemelkedően népszerűvé vált, a gerillamarketing. Ebben a…..
SEO történelem A SEO történelme 2023.07.26 19:50:54
  A keresőoptimalizálás fejlődése az internet világában Bevezetés Az internet világa ma már a részünkké vált és számos lehetőséget kínál mind az egyéneknek, mind a vállalkozásoknak, szervezeteknek. Az online térben való megjelenés és megtalálhatóság azonban nem mindig volt olyan egyszerű, mint…..
Tény: sok a baleset az autópályákon, az alapjarat.hu cikke szerint az egyik elgondolás az lenne, hogy a maximális sebességeket lecsökkentsék 100/80 km/h-ra, mivel ezzel jelentősen csökkenteni lehetne a balesetek számát... De vajon EZ megoldás lenne?A számok makacs dolgok, és azok azt mutatják, hogy…..
A Google Panda és a mindent tudás Érdeklődéssel olvasom az egymásnak is ellentmondó bejegyzéseket a Google Pandáról és alfajairól, a Pingvintől az Elefántig, vagyis a keresési algoritmus egy-egy mutánsának megjelenéséről és annak tulajdonságairól.Én inkább szeretem a meditatív megközelítéseket,…..
Kisgyerekként egy görbe botra kötött damillal horgásztam Villány határában a Karasica partján. A kapások izgalma, a halfogás élménye egész életemre megmaradt.Pedig azok a fél gyerektenyérnyi keszegek, törpeharcsák aligha képviselték a konyhánk színe-javát, de nem is a szálkaköpködés volt az izgalmas…..
Azt írja a szakirodalom reklám és erotika kapcsolatáról   "Az okos szónál jobb eredményt lehet elérni> csinos lányokkal, aranyos kisgyerekekkel, kedves állatokkal> könnyfacsaró helyzetekkel, szívhez szóló banalitásokkal, megindító jelzőkkel> gyönyörű tájakkal, a kedves dallamokkal>…..
Blog és társadalomkritika A blog funkciói között ott szerepel a társadalom kontrollja iránti igény is. Ezt a kritikai kontrollt általában nyílt, egyenes mondatokban szokta a blogközösség megvalósítani.De létezik más út is, amelyet a kreativitás és a gerillamarketing kövez ki, s erre mutatok példát…..
Autóbérlés piros-fehér-zöldben Olvasom egy autóbérléssel, autókölcsönzéssel foglalkozó multinacionális cég beszámolóját a terveiről, amelyben az is szerepel, hogy bérelhető autóflottájukban növelni igyekszenek a hazai gyártású autók számát.A magyar piac 10%-át uraló cég nem mondja ki, de ez nyilván…..
Reklámszövegek erőtlensége Sokszámú évvel ezelőtt, amikor az első dolgozatomat írtam a marketing tárgykörében, a Dunántúli Napló egyik számában megjelent hirdetéseket elemeztem.Nehezményeztem, hogy olyan "slendrián", minden szellemességet és szellemiséget nélkülöző szövegeket találok abban, mint…..
SEO service és minőség A weblapok optimalizálása, a SEO service, ha külső cég végzi, a szolgáltatás általános fogalomkörébe tartozó, bizalmi termék!A kiválasztás során fontos, hogy a keresőoptimalizálást végző cégről tudjuk, tényleg ért-e a marketinghez, azon belül is az online marketinghez, a…..
Honlaprészlet egy lentebb példaként szereplő vállalkozás online megjelenítéséből Arról most ne nyissunk vitát, hogy van-e gazdasági-társadalmi válság Magyarországon vagy nincs. Finoman egyezzünk ki abban, hogy egyes ágazatokban a piacszűkülés jelei látszódnak, az állami és önkormányzati beruházások…..
  Magad uram a konyhában Nem mindig kell duguláselhárítót hívni, ha a lefolyó gyomorbántalmakhoz hasonló hangokat ad. Néha egy egyszerű gumiharanggal, azaz WC-pumpával is megoldhatók a készülő vagy még csak gyenge dugulások. A módszert otthon is alkalmazhatjuk, és ehhez aztán - mármint a…..
Gerillamarketing Katona macskával 2023.05.14 11:46:51
Lehet-e képpel befolyásolni? Naná, hogy lehet!Márpedig ha lehet, akkor muszáj is - gondolhatták az online Pravda angol nyelvű kiadásának szerkesztői és egy ukrajnai hírhez egy "felkelő" katona képét mellékelték, macskával! (2014.08.16.)Vajon lehet-e "vérszomjas lázadó", aki nyílt tekintettel -…..
E-mailben jön a csoda Kifejezettem gyarapodónak látom azokat a hirdetéseket és kéretlen megkereséseket, amelyek a munka nélkül megszerezhető jövedelem ígéretével bombáznak. És most nem is arra a ma már túlhaladott módszerre gondolok, amelyet eképpen kaptunk kézhez, egy mesteri gépi fordítás…..