Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CruiseDeNemTom

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben levelet kaptunk, amit főszerkesztőnk korrekten meg is válaszolt. Kedves olvasónk azt javasolta, hogy lobbizzuk ki: segédmotorral is lehessen utast szállítani. Ugyan Winkler Róbert gyakorlott robogósként is véleményezve udvariasan elmondta, hogy nem tartjuk erre alkalmasnak a…..
Amikor először olvastam Ungváry Krisztián évjárat-értékelését, azt gondoltam, bátor ember. A szőlészek, borászok, gazdák nyilván heroikus küzdelmet folytattak, hogy megmentsék az idei termést. Vagy legalább egy részét. És érthető, hogy ennyi munka után az eredményt…..
CruiseDeNemTom 2010.11.26 16:00:39
@fiatalborivo: Mi is vad élesztővel erjesztünk, de hogy melyik a jobb, azt nem tudom kategórikusan kijelenteni, sőt tudomásom szerint szakmai berkekben is folyik erről a vita.
Nagyjából tudjuk, hogy milyen volt az idei év. Alapvetően a kármentésről szólt. A tapintat és a részvét jegyében a szokásos borászkérdőívünket meg is kurtítottam. Eleinte azt gondoltam, hogy a válaszokból idén egy nem hivatalos igazmondó bajnokság fog kikerekedni, aztán…..