Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szósölfán

109 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, 3 gyorsan észrevehető újítást vezetett be a Facebook: 1. fejléc: rögzítették: azaz szépen követi lefelé az oldalt miközben görgetünk 2. kicsit elcsúszott a képek alatt lájk és a comment gomb3. oldalt a ticker: barátaink lájkolásait, megosztásait…..
szósölfán 2012.03.12 09:31:12
@eperszuret: kedves eperszüret :) igen ez tény, de a cikk még tavaly augusztusban íródott akkor annak számított :)

én erről nem tudok, de nem hiszem, hogy ez megoldható lenne, hiszen ehhez az kellene, hogy a FB a Google-el megosszon infókat ez pedig sajnos a 2 cég közötti verseny miatt szinte esélytelen
A Google bevezett az új közösségi szolgáltatását a Youtube-on Youtube for Schools néven. A cél egyszerű egy olyan bárhonnan elérhető oktatási anyagokat tartalmazó rendszer létrehozása, amit a tanárok és diákok egyaránt kényelmesen, gyorsan és egyszerűen osszon meg és…..
Most már hivatalosan is itt a Timeline!! A linken tudjátok aktiválni illetve itt látjátok, hogy a barátaitok közül ki használja. Aki developer verziót használ az törölje és onnantól neki is a hivatalos fog látszódni. Arról még nincs hír, hogy az oldalak esetében fogják és,…..
Ritkán emelek ki oldalakat, de azt gondolom, hogy:13,515like this37,478talking about thisEzek szép számok és hogy melyik oldal is érte ezt el? Kattints ide és meg tudod :P ..
Ahogy láttátok folyamatosan újult meg a Facebook az utóbbi kb 1 hónapban szerettem volna megvárni amíg mindent bevezetnek, de úgy tűnik egy-két dologra várni kell köztük is a már sokat emlegetett TimeLine-ra. A legnagyobb hátránya az új fajta megosztás: aminek a lényeg az eddig…..
Gondolom már Ti is hallottatok arról, hogy az USA-ban, az Egyesült Királyságban és Európában is a legtöbb országban már van lehetőség arra, hogy városok szerint célozzuk a hirdetéseinket, ezen fejlesztett most a FB:1. ami számunkra talán a legfontosabb szempont: már itthon is…..
           p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 18.0px 0.0px; line-height: 15.0px; font: 12.0px Verdana; color: #505d66} span.s1 {letter-spacing: 0.0px}  A Facebook mára a legnagyobb közösségi weboldallá nőtte ki magát, felhasználóinak száma…..
A Discovery Chanel nem rég indította el a Tyson új viadala című műsorát amivel azt szeretnék bemutatni, hogy: a kemény és balhés - vagy annak hitt -  embereknek is van érzékeny oldala.  Viszont ami miatt érdekes számomra is a műsor (azt leszámítva, hogy tényleg érdekes…..
Klikk a nagyobb képért.Forrás: socialmediagraphics.posterous.com..
Keveset írtam eddig a Twitter-ről, ennek  a fő oka, hogy keveset és ritkán használtam és úgy gondoltam, hogy amíg ki nem próbálom addig "ne szólj szám..." A FB-nál már említettem, hogy és itt újra megteszem a közösségi médiában történő kommunikáció…..
Menjünk be szósölbe Twitter Ads 2011.07.11 19:08:00
Ki találkozott már egy kicsi sárga dobozzal benne a promoted felirattal twittek, trendek vagy a accountok mellett? Én egészen kb másfél héttel ezelőttig nem, akkor is véletlenül, mert épp egy prezit szerkesztettem és, hogy jobb képernyő képet készíthessek kinagyítottam:) a…..
     Június 8-án az U26-ban újra Social Piknik :) a részletekért és regisztrációért kattints ide. Találkozzunk kéthavonta, hogy az igazán menő social media megoldásokat ne csak figyeljük, hanem csináljuk is! Frontendesek, grafikusok, SM menedzserek,…..
Az Intel egy nem mindennapi Facebookra épülő ötlettel reklámozza az új i5 névre hallgató processzorát.A Museum of Me web oldalra kattintva egy alkalmazás segítségével bizonyos adatokat le kér a honlap, ahhoz, hogy egy különleges múzeumot állíthasson össze rólatok: a profil…..
Ti találkoztatok már "komment nézet" opcióval a saját / barátaitok fotó albmait nézegetve a FB-on? Én ma láttam először. A gomb lényege egyszerű, minden az albumban lévő képet berendezi függőlegesen és mellettük megjelennek a kommentek, azaz nem kell a képeket…..
...a Socialbakers jóvoltából :) Érdekesség: 2 millió helyet vizsgáltak világszerte hová 10-nél többen csekkoltak be 1,1 helyet vizsgáltak az USA-ban hová 10-nél többen csekkoltak be 1,8 millió chekin / nap összesen azokon a helyeken amiket megvizsgáltak  …..
Izgalmas infografika :-) (katt a képre, hogy nagyban lásd) Forrás: infographics.blog.hu..
Azt hiszem ez a kis videó magért beszél és egy nagyon jó bizonyítéka annak, hogy az integrált kampányoké a jövő, használjuk ki az eszköztárainkat és kössük őket össze ahol lehet, hiszen a vevő minél több forrásból értesül annál jobb a bevésődés :)  ..
Menjünk be szósölbe Újabb SPAM 2011.05.17 15:40:34
Sajnálatos, hír de vírusként most ez a kis gyöngyszem terjed a Facebook-on vírusként: (elég zavaró, hogy egyre több olyan fejelsztő van aki, a felhasználók jó hiszeműségét kihasználja...) Ha ezt látod az üzenőfalon, ne kattints a bekapcsolásra, mert Te is fertőzött leszel!!…..
Mint azt már sokan tapasztaltátok vagy olvastátok megújult a FB hirdetési rendszere. Az egyik újdonság az Hirdetési Könyvtárat (Creative Library), amely segítségével megtekinthetőek és könnyedén kezelhetőek a felhasználó által létrehozott Facebook hirdetések és a…..
Ma jelentették be, hogy a Facebook hírdetések kezelőfelülete teljesen megújul. A változások az új funkciók bevezetése miatt voltak szükségesek: Sokkal jobb grafikonok mutatják a hírdetések teljesítményét Real-time statisztikai adatok segítik a hytékonyság-növelést…..
  Forrás: infographics.blog.hu..
Átalakul a Magyar Reklámszövetség Gerilla- és Vírusmarketing Tagozata,  HOT Marketing Club (továbbiakban HMC) néven egy szakmai tudásmegosztást prosperáló Facebook csoport és egy offline meetup-sorozat indult el a napokban.  "A Gerilla- és Vírusmarketing Tagozat 2008…..
Ma jelentették be, hogy ismét újít a Facebook ezt pedig a Send gomb, a működése nagyon egyszerű: míg a lájk gombbal megoszthatjuk minden ismerősünkkel az általunk érdekesnek ítélt tartalmat addig  a Send gombbal üzenetben tudjuk elküldeni a kiválasztott ismerősünk vagy…..
Új szolgáltatást vezetett be ma a T-Mobile: a Bobsled névre hallgató internetes telefonbeszélgetés bárhol és bárki számár elérhető a közösségi oldalon belül. Ezzel a húzással gyakorlatilag integráltak egy Skype-ot a chat funkció mellé. Mac és Windows alatt működik én…..
A cím ijesztőbb, mint amit takar: a Facebook mostansg erősen fejleszti a rajongói oldalakat az adminok azaz a MI:) nagy örömére, egyre több infót nyerhetünk ki a statisztikából, kaptunk admin nézetet aminek köszönhetően könnyedén tudunk az oldalunk nevében kommunikálni. …..