Regisztráció Blogot indítok
Adatok
altera

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel megdöbbenve olvastam több hírportálon, hogy a Nemzeti Italboltokat is kinyitják jövőre. Kellenek a vazallusok, nem kapott mindenki elég jusst? Svédországban ez bevált, de ismerjük a sztorikat a vámmentes zónában hánykolódó komphajókról és a rajta hánykolódó…..
altera 2014.09.05 18:51:34
@szanisz:

"Azt hiszem, olyan időket élünk, amikor a sörblogokon sem offtopic politizálni"

Köszi a megjegyzést, végre egy bátor hang.

"Kíváncsi vagyok hogyan lesz ez összeegyeztethető a házi pálinkafőzéssel."

Könnyen. Nekik könnyen.
altera 2014.09.05 18:52:57
@pif: "Nem haragszom, nem moderálok."

Tudom. A főgyáva megteszi helyetted.
magyar füstölt világos sör A portfólióját tavaszi indulása óta fantasztikus, már-már követhetetlen sebességgel bővítő Legenda Sörfőzde két, igazán trollkodós hangulatú sörrel is előrukkolt a nyáron. Ezek nagyjából a hazai, politikai kötődésű szubkultúrák két fő…..
altera 2013.10.03 11:32:55
@dr. dodó: No de sebaj, már készül számodra a túlélőcsomag, melyet télen vehetsz át, ha Pestre hoz a szerencséd ;-)
Másfél hónapja blogunk kapott egy megkeresést, nem kóstolnánk-e meg és mondanánk véleményt a Carlsberg csoport egyik termékéről a Somersby almás és körtés Cidereiről. Mielőtt belevágnánk, kezdjük a kályhától, mert kicsiny hazánkban vélhetőleg nem csak azt nem tudja az…..
altera 2012.10.03 12:23:27
@lilakutyak: értemkérlek :-) Amúgy hány esztendős vagy? Olyan fiatalosnak tűnsz. ;-)
magyar világos sör A KK mindig is szerertett piacra járni, lényegében ugyanazokból az okokból, mint a hasonlóan gasztro-pszeudofasiszta, urbanizált, iskolázott emberek általában: nem esik a modern mainstream sodrába, lehet bámulni a szép nagy élelmiszerkupacokat, emberközeli…..
altera 2009.11.23 10:10:26
Hihetetlen, és teljesen megdöbbentő ez a cimkegyültemény: ( www.freeweb.hu/jimmy1984/Cimkek_micro.htm ). Azt hittem a koccintós, mulatós borok és társai dizájnját nem lehet felülmúlni, de az álsörfőzdék könnyen veszik ezt az akadályt. Közben azon töprengtem mi lenne, ha a hazai szarsörkínálat egytizedét végiginnám, márkánként maximum egy korttyal. Gondolom, garantált gyomormosás...
német barna baksör Elmúlt ugyan a karácsony, továbbra is tart azonban a Starkbierzeit, ahogy az alkoholista németek mondják, olyan sörök fogyasztását értve a fogalom alatt, mint például mai Paulanerünk. A különféle egyházi hangzású nevekkel aggatott izmos dupla-, tripla-,…..
Kontár Komlókutató Karamalz 2007.03.09 18:23:00
német alkoholmentes malátás ital Rendkívül bizarr aspiráns követezik, egy olyan sör, amibe élesztő helyett glükóz-fruktóz szirupot tettek és emiatt alkohol helyett odaégett sütőtökléíz termett a palackban. Természetesen közismert, hogy a legújabbkori, tudathasadásos…..
német barna sör A KK az utóbbi időben kiemelten fontosnak tekintette a blogtémája szakirodalmában való elmerülést, így keze ügyébe került néhány különféle szaktekintély által alkotott toplista, mint pl. Michael Jackson (a profi) Sörlexikonja, vagy (az ódaszerzői által…..