Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Békét az életnek

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egyes szervezetek nyomást gyakorolnak az ENSZ-re, hogy ismerje el az abortuszt, mint emberi jogot az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 60. évfordulója alkalmából. A kezdeményezés élharcosa a CEDAW, a nők elleni megkülönböztetés minden formáját felszámolni…..
Békét az életnek 2009.09.11 23:02:55
Egy új emberi lény élete az anyaméhben a fogantatásnál kezdődik, ez egyáltalán nem vallási, hanem biológiai kérdés. Ezen felesleges vitatkozni. Egy anyaméhben növekvő magzat életének elvétele ebből következően gyilkosság, egy másik ember életének kioltása, az egyik legalabvetőbb emberi jognak: az élethez való jognak az elvétele. Ennyit a tudományról és a száraz jogi tényekről
És most térjünk át a szellem világába: Az abortuszt az elkövethető bűnök egyik legnagyobbikának tartom. Egy olyan védtelen emberi lénnyel szemben követik el, aki védekezésre is képtelen. A társadalom háta mögött történik mindez, zárt orvosi szobákban, egy gyilkos gépezetben emberi életek millióit "kaparják ki" "törik össze" közmegbecsülésre számot tartó doktoi címet viselő tanult emberek, akik letették a hipokrátészi esküt (és persze már mit sem tudnak róla).
1956, a magyar forradalom óta hat millió emberi életet oltott ki ez a bűnös magyar társadalom. Ez a hatmillió lélek vádol mindannyiunkat, akik behunyt szemmel napi természetességnek tartjuk Európa legszégyenletesebb abortusztörvényét.
Néhány hozzászólónak: az emberi butaságnak nincsenek határai. A nő (ahogy a feministák tanítják - mivel tudományos kötelességem, jól ismerem a feminizmus nevű vallás tanait) joga, hogy rendelkezzen teste felett, de nem egy másik emberé felett, aki az ő testében növekedik. És még egy gondolat: a férfiaknak nagyon is van közük a témához, a nők ugyanis a mi gyermekeinket is hordják a szívük alatt, és ezt a világot nem csk ők kapták örükül Istentől.
A bűnökre a bocsánat Istennél van, de félek ez az ország még a bűnbánatig sem jutott el...