Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czinezine

36 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön első helyre került Little G Weevil a magyar Itunes albumlistán, magyarán az ő lemezét vették meg a legtöbbször az Apple boltjában itthon az elmúlt egy hétben. Nem akarunk szerénykedni, biztos, hogy volt valamennyi közünk hozzá, de ha nincsenek a fenti (és lenti)…..
Megújult a Liberálisok honlapja. Aki nem tudná: ez Fodor Gábor nem létező pártja, amelyik facebook-bejegyzésekkel és sajtótájékoztatókkal próbálja a létezés látszatát kelteni. A párt egyetlen célja, hogy Fodor Gábor az MSZP listáján parlamentbe jutást érő helyet kapjon,…..
Magyarország Alaptörvénye a házasságot egy férfi és egy nő kapcsolataként definiálja, a család pedig házasságon vagy szülő-gyermek viszonyon alapul a jogszabály szerint. A Polgári Törvénykönyv is hasonlóan rendelkezik, így hátrányosan megkülönbözteti azokat a családokat, akik ettől a modelltől…..
Hamburger-történelmi jelentőségű esemény történt: a Burger Blog ellátogatott Marika néni kávézójába. A csillagok megálltak egy pillanatra, a galaxis önmagába fordult, és a fény is megpihent a Tejút csúcsán. Révbe értünk, hazatértünk. Hat évvel ezelőtt szeles nyári…..
Megfigyeltem (így bőven több mint 600 poszt után nem nagy kunszt, persze), hogy érdekes hullámokban jönnek az írások, mintha egyik vonzaná a másikat, így aztán ma megint egy angliai történet következik. Számomra Róbert írásának a vége volt a legérdekesebb, amikor arról ír, a…..
czinezine 2013.05.06 12:34:54
A hazaköltözésben is segítünk!

gyerehaza.org/hirek

Dolgozz, boldogulj itthon! Ingyenes karrier tanácsadással segítjük a hazatérésed és itthoni újrakezdésed.
ötkeriksz go home 2011.04.19 00:42:00
“Azokat a fiatalokat, akik még itthon vannak, itthon kell tartanunk, akik pedig elmentek, vissza kell hívnunk. Biztosítani kell számukra a tanulás, munkavállalás, otthonteremtés és családalapítás lehetőségét.” - Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke Nekünk…..
ötkeriksz gyere haza! 2011.03.24 16:33:00
Stágel Bence és Azbej Tristan tájékoztatója a gyere haza program részleteiről.http://helyzet.tv/index.php?mod=video&id=339  ..
czinezine 2011.04.19 00:41:08
Modorosblog gyerehaza.org 2011.03.25 14:02:00
Dear Mom, Dad,láttam ezt az új kampányt a Home Office-tól, hogy hazavárják a világban szétszóródott briteket, hát röhögnöm kell... szánalmas, de leginkább fölháborító. Idemásolom nektek ezt a pár pontot, és egyenként megcáfolom őket, ahogy azt egy rendes expattól illik…..
A rengeteg tipikusan magyar kicsinyességtől átitatott, negatív kommentár ellenére a KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség közös kezdeményezése, a Gyere haza! honlapja, és főleg az azon található 10 érv Magyarország mellett nagyon a szívembe talált. Azt hiszem,…..
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
Az Országos Lengyel Kisebbségi Önkormányzat, a Wysocki Légió Hagyományőrző Egyesület, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség és a Lengyel-Magyar Összetartozás Egyesület megemlékezést szervez a Lengyel-Magyar Barátság Napja alkalmából. Sok szeretettel várunk minden kedves…..
czinezine 2011.03.24 11:40:17
helyzet.tv/index.php?mod=video&id=340

klipp Bp.-ti lengyel helyszínek
Varánusz Boldogság, gyere haza! 2011.03.24 06:07:00
Orbán Viktor idei országértékelőjében arról beszélt, hogy haza kell csalogatni az egyéni boldogulásukat külföldön keresőket. Ne bitangoljon el a nemzet szellemi tőkéje, ne kóricáljon szerte a világban magát kelletve csak mert kapós, ne odakint sokasodjon, mikor fogy a magyar.…..
czinezine 2011.03.24 10:03:33
czinezine 2011.03.24 11:38:44
 A november 22-én indult Való Világ miatt már harminckilenc panasz érkezett a médiahatósághoz, de az Ifjúsági Kereszténydemokraták Szövetsége panaszbejelentő formanyomtatványának segítségével elképzelhető, hogy ez a szám a sokszorosára fog emelkedni. Stágel Bence, az…..
ötkeriksz Miskolc 2010.06.16 18:39:00
video:http://www.youtube.com/watch?v=ym6KmGAXRrE Szeretettel meghívunk az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség nyári táborába, melyet idén Miskolcra szervezünk. Az Acélváros, a barlangfürdő, Pataky Attila és…..
ötkeriksz Erdély 2010.05.29 11:26:00
 Tisztelt Gyurcsány Ferenc! Tisztelt Képviselő Úr! Ön magyarnak tekinti a határon túl élő honfitársainkat? Ha igen? Miért - remélem csak tudatlanságból, és nem szándékosan - vonult ki az Országgyűlés alakuló ülésről, mikor a Székely Himnuszt énekelték a…..
Szállj szembe! És szállj magasabbra, a Te szintedre: éljen Jonathan Livingston, a sirály!..
czinezine 2010.05.16 17:19:17
Szívből gratulálunk drága Fidesz, ez így elsők közti törvényjavaslatnak egyszerűen csodás! Mi is lehetne ösztönzőbb a vadiúj miniszterek számára, mint a fizetés(vissza)emelés... A történet röviden: 2009.május 18-án fogadta el az Országgyűlés a Bajnai-kormány első…..
  Pénteken megalakult az új parlament, ami leginkább néhány régi képviselő mentelmi jogának megszűnése miatt hozott izgalmakat, na meg azért, mert a számos – viselkedéskultúrailag kihívásokkal küszködő – vadiúj honatya és -anya bekerülése a neogót falak…..
  Igazán nem kenyerem a politikai elit puzséri értelemben vett kollektív lehordása, de az Országgyűlés pénteki performansza alapján tényleg minden frakció megérdemelné, hogy kukoricára térdepeltesse őket valaki. Nem szeretem azt az érvelést sem, hogy „fiatal a mi…..
Nagy nap volt a tegnapi: újra eljött hozzánk a ROCK és a METÁL műfaj királya: a Metallica!Kisebb csodának érezhette a rockrajongó a koncertet, mert ennyi embert megmozgatni, egyenlő szintre emelni, azonos szívritmusra hangolni ma Magyarországon nagyon kevesen tudnak.…..
A Konzervatórium új sorozatában megpróbálja kommentár nélkül bemutatni azokat az eddig kevésbé ismert jobbikos országgyűlési képviselőket, akikről úgy gondoljuk, nagy karriert fognak befutni - legalábbis a médiában mindenképp. Sorozatunkat a magyar politika egyik új…..
Sárdobáló Testvér-barát 2010.05.16 10:25:00
Olyan szép az emberek lelke. Az Országgyűlésben a Fidesz nagyrészt csatlakozik a Jobbik énekkarához, a Fatah pedig együtt ünnepel a Hamasszal a "katasztrófa napján". Persze szebb lenne, ha a Fatah a még egyelőre meg sem valósult "megbékélés napját" ünnepelné,…..
ötkeriksz kétharmad 2010.04.27 19:39:00
 http://helyzet.tv/index.php?mod=video&id=174 Zene, taps és tánc egész éjjel a Vörösmarty téren. Így ünnepeltek a Fidesz-KDNP támogatói a választások második fordulójának éjszakáján. A helyzet tv stábja, pedig megint az események forgatagában volt, s minden…..
ötkeriksz Eredmény 2010.04.26 20:41:33
Az országgyűlési képviselői helyek száma : 386 Pártok Egyéniválasztó-kerületbenTerületi listán Országos listán Összesen Parlamentimandátumokaránya FIDESZKDNPVállalkozók Pártja 1 (1)     1 0,26% FIDESZKDNP 172 (53) 87 3 262 67,88% Jobbik   26 21 47 12,18%…..