Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hiteles

33 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egyszer egy sztorink, ahol naiv ügyfélnek egy 30 napig ingyenes hirdetés után számlázott az Ingatlanbazár.com, hogy árakat amúgy azüta sem lehet felfedezni a honlapjukon. A névazonosságon beaggódott Ingatlanbazár.hu szerint már több feljelentés érkezett a rendőrséghez,…..
A Magyar Nemzeti Bank programot indít a forintalapú jelzáloghitel- és jelzáloglevél-piac fejlődésének támogatására, ennek lényege, hogy a jegybank forintban kibocsátott jelzálogleveleket vásárol 100 milliárd forint értékben, valamint intézkedéseket hajt végre a jelzálog…..
Hitel AXA Bank hitel ackió 2009.12.08 12:16:00
Értékbecslési díj elengedése: Lakáshitel és jelzáloghitel igénylése esetén a bank átvállalja, és utólag jóváírja az ügyfél számláján az értékbecslés, amennyiben az ügyfél "Kamathozó" magánszámlát nyit, és jövedelmét erre utaltatja, havonta két utalást…..
2009. május 15-től az MKB Bank lakossági ingatlanfedezetű hitelek vonatkozásában az alábbi díjtételeket is alkalmazza: Igénylési díj: 40.000,- Ft. Az Igénylési díj tartalmazza a hitelbírálat részeként felmerülő első ingatlanértékelés díját. Több hitelkérelem…..
Hitel Lakáshitel és MNB 2009.04.13 07:35:00
A svájci frank hitellel rendelkezők nagy része, kb. 70%-a 150 és 165 forintos frankárfolyam között vette fel hitelét, az ő törlesztő részleteik csak a forintárfolyam gyengülése miatt nagyjából 20-30%-kal emelkedtek az elmúlt néhány hónapban - derül ki a Magyar Nemzeti Bank e…..
A bankok beszámolói szerint rendkívüli mértékben leült 2009 első hónapjaiban a hazai lakáshitelpiac. Ez a visszaesés a piaci szereplők szerint már egyáltalán nem magyarázható szezonális hatásokkal, hanem a kereslet hirtelen – és tartósnak ígérkező – elapadásának…..
Hitel Tovább erősödött a forint 2009.04.06 20:28:16
Ma a 292 Ft/Euro árfolyamot is elérte a forint erősödése, így az elmúlt két hónap legerősebb árfolyamát produkálta a forint.Ez jelentős könnyebbséget jelenthet a devizahitelesek számára...
Az Alkotmánybíróság megsemmisítette a lakáscélú állami támogatásokról szóló kormányrendeletnek azt az előírását, amely szerint közvetlen állami támogatás (szocpol) csak akkor jár, ha az igénylő az önkormányzati vagy szolgálati lakás bérleti jogáról írásban…..
Hitel Aegon Bank hitel akció 2009.04.02 16:44:00
Értékbecslési díj akció 2009 Az akció időtartama: Az akcióban azok a kölcsönügyletek vesznek részt, amelyeknél az "Átvételi elismervényen" szereplő dátum (vagyis a hiánytalan dokumentumok benyújtásának időpontja) 2009. január 19. és 2009. december 31. közé esik…..
Hitel Hitel és lízing akciók 2009.04.01 16:06:00
Az alábbi honlapon állandóan frissítve megtalálható az összes bank jelenleg futó hitel és lízing akciója: Lakáshitel pont..
Az OTP Bank évtizedes hagyományokra tekint vissza a lakáspiac valamennyi szereplőjének nyújtott pénzügyi szolgáltatások terén. Az állam által biztosított kamattámogatás segítségével kedvező feltételek mellett finanszírozhatja eladás vagy bérbeadás céljára lakásokat…..
Amennyiben a Bajnai csomagot végigviszik, akkor olyan régóta meglévő és hasznos állami támogatásoknak vethet véget, mint a szocpol, és a kamattámogatott forint hitel.Ennek az előnye a kiadások csökkentése lenne az állam számára, de komoly hátránya lehet, hogy így az emberek…..
A goggle alapján ezek voltak a február hónap legfurcsább hitel keresőszói.story hiteltv hitelgb hitel0 hiteluzsora hitel - furcsa, hogy valaki direkt ilyet akar felvenni és erre keres rá.t hitelg hitelkézből kézbe hitel..
Februárban az emberek a google szerint leginkább az alábbi szavak keresésével próbáltak hitel témában tájékozódni: lakáshitel 301 000 hitel 165 000 hitelek 40 500 személyi hitel 8 100 bank hitel 5 400 hitel kalkulátor 5 400 otp hitel 4 400 lakáshitelek 3 600 osztrák hitel 3 600…..
Cikksorozatunkban azt vizsgáljuk, hogy a hitelválság idején milyen trükkökkel tartották/tartják fent a látszatát a bankok annak, hogy zavartalanul folyik a hitelezés, miközben likviditási gondok miatt nem tudnak hitelt kihelyezni. Mint ahogy a témaindító cikkben láttuk, a bank nem…..
Az MKB Bank a hitelválság elindulásakor egy jó darabig szinte teljesen leállította a hitelkihelyezéseket, de úgy tűnik, hogy mostanra teljesen sikerült összeszednie magát. Ez abból is látszik, hogy miközben a magas finanszírozású hitelek lassan minden bankból eltünnek, az MKB…..
A hitelválság elindulásakor mindegyik bank és pénzintézet szigorította a hitel és lízingkihelyezés feltételeit, ezzel szűkítve azoknak a potenciális ügyfeleknek a körét, akik hitelhez juthatnak. Úgy tünik, hogy ez a tendencia kezd lazulni, mivel egyes bankokban ahol eddig teljesen…..
Az utóbbi napokban mozdulatlanság jellemzi a forint/euró árfolyamát, stabilan 300 Ft. körül áll. Egyelőre teljes bizonytalanság jellemzi a helyzetet, vannak pénzügyi elemzők akik erősödést, és vannak akik gyengülést prognosztizálnak.Szerző: Hitel és Lízing Centrum..
Halogatási taktika A hitelválságra adott banki trükkök közül elsőként egy olyat néznék meg, amit „halogatásként” nevezhetünk el. Ennek a lényege, hogy a hitelbírálati időt indokolatlanul hosszú ideig elhúzzák, közben rendszeresen újabb papírok benyújtását…..
A 2008-ban elindult hitelválság elindulása után a legtöbb Magyarországon lévő bank nehéz helyzetbe került. Többségében likviditási gonddal küzdöttek és némelyiket csak egy hajszál választotta el attól, hogy amerikai társaik példáját követve csődöt jelentsenek. Ugyanakkor…..
A nemzetközi pénzügyi helyzet miatt megnövekedett fizetési problémák megoldása, illetve azok időszakos áthidalása érdekében a CIB Lízing kidolgozta az Autómentő névre keresztelt válságkezelő csomagját, mely több lehetőségeket is biztosít a fizetési problémákkal küzdő…..
Az elmúlt másfél-két hét derűs hangulatban telt a világ pénz- és tőkepiacain. A forint erősödött, az állampapírok hozama csökkent. Az általunk megkérdezett állampapírpiaci szakember ugyanakkor hangsúlyozza, hogy Magyarország csak haladékot kapott a piacoktól. Rövid távon…..
Hitel Vicces hitel 2009.03.17 17:58:08
A hitelezési szakma még a mostani nehéz gazdasági helyzetben is szokott vicces helyzeteket produkálni. Az alábbiakban pár rövid, poénosra sikerült párbeszédet gyüjtöttünk össze ügyintézők és ügyfelek között.   Ügyintéző: Ingatlanfedezetes hitelnél a felvehető…..
A tavaly október óta folyamatosan gyengülő forint, a magas forint alapkamat és a magas kockázati prémiumok miatt egyre több háztartás számára jelenthet problémát a hitelek törlesztése. A törlesztési gondokkal küszködők számára akár több megoldás létezik, ha időben…..
Erősödött a forint a bankközi devizapiacon, az euró jegyzése a reggeli órákban 295 forint alatt is megfordult. A cikk folytatása itt olvasható:http://ecoline.hu/piac/20090313_forint_deviza_svajci_frank.aspx - Ecoline..