Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ktn

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/15 Subject: Mozdulás szombaton To: Tom;Pallay Ervin;Peti;Soma Szevasztok! Jövő hétfőn leszek 34, ami tudom, hogy nem kerek, de egymás utáni számok és a legutóbbi ilyenen pont Ervinnel és Tomival ünnepeltünk, ha jól emlékszem az Új Vár klubban,…..
A futball a 19. század közepén, gyakorlatilag a gyarmatosítás melléktermékeként került Afrikába; francia, portugál, brit papok, katonák, tengerészek és misszionáriusok honosították meg a korábban sosem látott játékot. Az iparosodással egy időben nemcsak gazdag…..
Derbi volt, és látjuk a kommentek között, hogy ezzel sokan nem fognak egyetérteni, de mi valahogy egyetlen pillanatra sem éreztük, hogy ez a derby d’Italia a Juventusnak állna. Még az első félidőben sem, amikor kiegyenlített volt a meccs, még néhány helyzet is összejött.…..
ktn 2009.04.23 18:44:17
@touristique:

megnéznélek, hogy reagálnál, ha 20 ezer ember huhogna rád azért, mert fekete vagy. zoro nem "parádézott", hanem tett egy ritka őszinte gesztust, ami miatt szerintem nem lehet elítélni.

aki meg nem érti, hogy mi a baj balotellivel, az sztem (egyetértve a szerzővel) nem érti, mit jelent a fair play. alattomos a hozzáállása, lebecsüli az ellenfelét meccs közben, ezt nem lehet nem észrevenni.
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi és sporttárs méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
ktn 2009.04.23 18:28:46
labdabiztos Lisztes minket éget 2009.01.13 20:26:00
Essünk túl a formaságokon: nem várt fordulat következett be Lisztes Krisztián pályafutásában. Leigazolta a német másodosztályban tengődő Hansa Rostock. A keletnémetek edzője, Dieter Eilts korábban csapattársa volt Lisztesnek Brémában, valószínűtlen, hogy annyira hülye, hogy…..
Nehéz eldönteni, de nekem talán ez eddig a kedvenc Homár-sztorim. Fél órája olvastam, még most is göcögök és rázom a fejem, a kedvem ennek megfelelően - mellhártya ide vagy oda - napsugaras. Pedig amit itt olvasni fognak, egy pánikolásra legkevésbé sem hajlamos állapolgárt is…..
Először is szeretnénk válaszolni azokra a kérdésekre, melyek azt firtatják, vajon miért a kilencedik és a tizenhatodik csapat meccsével foglalkozunk bővebben, amikor a második a harmadikhoz látogat. Csak. Bővebb válaszért felütjük a sport közhelyszótárát, és ott a…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Mi amikor lent fociztunk a szomszédos általános iskola pályáján, mindig átkeresztelkedtünk valamelyik aktuális focisztárrá (nincs értelme tagadnod neked sem…), aztán ahogy cseperedtünk, már olyat is játszottunk, hogy a szabadrúgásnak nekifutva neveztük meg, kinek a…..
A franciák rosszabb helyzetben vannak, mint a valóságban, hiszen az olasz válogatott ellen kellene nekik bebiztosítaniuk a továbbjutást, ami valljuk be nem egy egyszerű feladat sem a zöld gyepen, sem az NST szimpátia Európa-bajnokságán. Mindeközben a holland és a spanyol válogatott…..
Lassan elkezdődik az év futballeseményének kikiáltott torna, amelynek keretében Európa legjobb csapatát legpihentebb és legmotiváltabb játékosállományát koronázzák meg. Bár szkeptikusak vagyunk a mostani megmérettetés várható színvonalát és a látványos játékot illetően,…..
Véget ért a Bundesliga szezon, ideje számot vetnünk az évvel. Azzal a bajnoki évvel, ami immár a tizennyolcadik éve zsinórban a leggólgazdagabb Európában, a valamire való ligák közül idén is a német bajnokság gólvágói vitték a prímet 2.81-es átlaggal (La Liga 2.69, PL 2.64,…..
A svédek mindenben jók. Death metálban, mobilkommunikációban, jégkorongban, autóban, lapraszerelt bútorban és szociális piacgazdaságban. Jók futballban is: Skandinávia braziljai. Egy svéd nevet mondok, egy igazi, nordikus, viking nevet:  Zlatan Ibrahimovic. Szurkoljunk együtt a…..
Volt negyvenegy évvel ezelőtt egy döntő, mely némiképp hasonlatos a ma estihez. Azt a legrangosabb kupában játszották, melyet akkoriban Bajnokcsapatok Európa Kupája néven ismertek a kontinens futballszurkolói. 1967-ben a Mr. Catenaccio, azaz Helenio Herrera által vezérelt…..
Mi a közös a Zlatan Moravcében, a Standard Liege-ben, a Leverkusen-ben és a Bayern-ben? Természetesen a Zenit, újdonsült szemünk fénye – mindegyik legalább négyszer piszkálta ki az oroszok ellenénben az idei kiírásban. És mi a közös a Glasgow Rangersben és Zuzu Petasban?…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa és Aradebil méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen…..
A Barcelona kiesésével már csak egyetlen csapatnak van reménye a triplázásra. Pontosabban a Getafének igazából nem is volt kimondott célja trófeák nyerése vagy halmozása, mindössze szerettek volna egy jó szezont futni, s nyugodt lelkiismerettel aludni minden mérkőzésük után.…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
Egy hatmeccses hétvégével kezdetét veszi a Premier League utolsó negyede, ezért úgy gondoltuk, nem árt, ha jóslataink előtt röviden áttekintjük, mi is a helyzet a liga különböző frontjain. Hol várhatunk még igazán nagy perpatvart, ki okozhat még meglepetést, és kinek van jó…..
Megvan az a fájdalmas érzés, amikor kiesik a csapatod egy esélytelenebb ellenféllel szemben? Valószínűleg minden ilyet átélt szurkolóban, játékosban és edzőben hasonló gondolatok fogalmazódnak meg: végig kellett volna támadni a mérkőzést, lőni 3-4 gólt és akkor nincs semmi…..