Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angyalka

0 bejegyzést írt és 382 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életmódshow-t indít az MTV, amiben az egészséges életmód fájdalmai mellett a terhességet is nagyon közelről mutatják majd be. Egyenesen az anyaméhből jelentkeznek majd, ráadásul Soma mellett az elálló fülű Szántó „Harry Potter voltam nagyon sok pénzért” Dávid…..
költözés Drága olvasók 2006.08.18 11:05:00
Költözik az Index, elitista hozzáállásához méltóan Angyalföldről Újpestre, ami nem is feltétlenül tartozna Önökre, eltekintve persze attól, hogy a következő pár nap várható káosza miatt a címlapon egy nagy, üres fehér mező lesz látható. Mégis írunk róla, vagyis főleg…..
comment:com Megint Kálmán Olga 2006.05.04 00:54:00
Beperelhetnénk az ATV-t hitelrontásért. De nem tesszük, inkább csak figyelmeztetőleg lépünk fel. Nem olyan régen rajongtuk körül itt a comment.com-on bálványunkat, Kálmán Olgát, és kitértünk Olga szépségére is. Ehhez képest az ATV honlapján olyan brutálisan durva…..
Nincs ereje kimenni a Szigetre? Minek is tenné, hiszen ma Monty Python-nap van a Filmmúzuemon. Semmi más, csak Repülő cirkusz orrvérzésig, és ez most kivételesen nem drogos utalást, hanem este 11 órát jelent. Ha esetleg beleunna, van még két elmebetegünk a raktáron: Louis De Funes…..
angyalka 2006.08.13 21:48:29
Nagy fába vágta a fejszéjét a TV 2, amikor úgy döntött, hogy Magyarországon elsőként elkészíti egy amerikai sorozat remake-jét, ráadásul nem is valami szappanoperát választottak ki erre a célra – ebben azért már van rutinunk – hanem egy szituációs komédiát, a…..
Amíg olyan jelentéktelen dolgokkal vagyunk elfoglalva, hogy Havas Henrik szabadságra ment, vagy hogy Liptai Klaudia gyereket szült, és hogy Robbie Williamst meg seggbe döfték, aközben a Demokrata DVD-n megtekinthető Sajtóklubban is jelentős változások mentek végbe. Bencsik új…..
Ma elsősorban a sorozatokért érdemes hazamenni a munkából Homer (magyar utónévként Hümér!) végeérhetetlen rajongásunk tárgya: igazi férfi, példás családapa és kicsit sem unalmas mellette az élet (Viasat3, 18:30). Egy gyors átkapcsolás és jön a Jóbarátok Joey-ja (TV2,…..
Az Esti Frizbiről már megemlékeztünk a Comment:comon, de itt a ragyogó alkalom, hogy rádiós megfelelőjéről a Frizbiről is értekezzünk. Egyébként a rádiós változat volt előbb, ezt alkalmazták később a televízióra is. A műsorvezetőt, Hajdú Pétert nem sokan szeretik,…..
Mint írtuk, egy olvasónk észrevette, hogy Andy Vajna ’56-os szuperfilmjének, a Szabadság, szerelemnek az előzeteséből kifelejtettek egy akkor még létező Duna-hidat. A film sajtófőnöke a poszt felrakása után pár órával képpel igazolta, hogy a végleges verzióban…..
A magyar televíziók kollektíve leszarják a magyar futballt, és ezen a mostanában az MLSZ-ben tapasztalható, rendcsinálásnak álcázott mutyizás fényében oly nagyon még csodálkozni sem lehet. Az RTL beintett az NB1-nek, nekik a nézettséget (állítólag) hozó Ferencváros nélkül…..
Ha egész hétvégén a Balatonon partján sütötték ropogósra maguk sercegő napolajban, most tekerjék fel a céges légkondit, kapcsolják ki pár percre a pasziánszt, és munka helyett nézzék meg a hétvége egyik legviccesebb interjúját, ami persze, hogy a Nap-Keltében ment le.…..
A magyar nézők többsége az RTL Klubon követi a szigetes-kopaszemberes sorozatot, és így csak az első szezon végénél tart (a csatorna mellesleg most tart felzárkóztató nyári ismétlést hétköznap délutánonként), de azok a szerencsés kevesek, akik nézhetik az AXN műsorát,…..
Mi tagadás, kicsit elérzékenyültünk, amikor megtudtuk, hogy a Comment:comot is jelölték az idei Golden Blog díjra, ráadásul egyenesen a Szórakozás kategóriában. Mi nagyon megtisztelve érezzük magunkat, meg örülünk, büszkék vagyunk, és hát azt szeretnénk, hogy minél többen…..
angyalka 2006.07.22 15:15:35
Kondor Katalint nem rugdosták meg, illetve rugdosták, csak nem úgy. De kezdjük inkább az elején, mert minden részletben éltető poénforrás fakad. A Névjegy című műsor a Kossuthon megy, és Kondor szerkeszti, benne tiszteletreméltó emberekkel beszélgetnek a riporterek, és ezek…..