Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kettes

447 bejegyzést írt és 10633 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyorsan elspoilerezem a poszt csattanóját, hogy mielőbb teljes mélységében át tudjátok adni magatokat a válasz fölötti csalódottságnak. Egy alkalmas főpolgármester-jelöltnek az alábbi személyes tulajdonságokkal kell rendelkeznie: 1.       Nem Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt. 2.       A…..
       Dehogy mondtam meg. Egy szót sem értek az egészből, de azért ez nagyon vicces.        ..
Kettes 2019.10.17 08:54:32
Tegye fel a kezét, aki meglepődött. :))

hvg.hu/itthon/20191017_kover_laszlo_orban_viktor_borkai_zsolt_szexbotrany_lemondas_fidesz

Gondoljuk végig. Orbán nem engedi lemondani Borkait, mert "Győrt meg kell tartani". Borkai győz, kidobják a Fideszből, "mert világossá kell tenni, hogy a Fideszben bizonyos dolgok nem férnek bele", de továbbra sem mond le, mert "a győriek úgy döntöttek, hogy botlásra ellenére vele szeretnék továbbépíteni a várost." Kósa szerint az, hogy a győriek Borkait, a fideszest szavazták meg, és nem Borkait a kurvapecért, az egy "vélelem". Egyébként azért, mert valaki egy korrupt kokainista kurvapecér, csak a Fidesz-tagságot zárja ki, attól még együtt lehet vele működni az önkormányzatban.

Keresztény erkölcsök. :-D
Kettes 2019.10.17 13:11:21
@velőtanya: Pont azt írtam, hogy még az EP választáshoz képest is van anomália, ha megnézed a különbségeket. Egyébként ha májusban is ugyanaz a csapat számolta a szavazatokat, akkor már májusban is trükközhettek. Mínusz egy érvénytelen szavazat, tényleg? Százhúsz kiba' cédulát nem tudnak úgy megszámolni, hogy értelmes szám jöjjön ki? Háromszor?
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
Kettes 2019.10.14 19:36:53
@incze: A következő pár napot Azerbajdzsánban bekkeli ki, amíg Budapesten lenyugszanak a kedélyek.
Kettes 2019.10.15 11:55:46
@kemény keleti kommentelő: Ha bármelyiket is meglépné, bevonulna Budapestre a Bundeswehr. :)))
Kettes 2019.10.17 09:08:57
@Wolff: A bankok közötti költségverseny nem a bankok számán, hanem a bankváltás bonyolultságán, a bankköltségek szintje pedig a banki adók szintjén múlik. Nagy Márton kezd belehülyülni a NER-ben neki kiosztott monetáris jóisten-szerepbe.
          Yarragün gülür! Sikhafah, ulsur aslan yarrakh kefhali.         Bir ottuzuk birki, kucurbasi? Orospuhi bir keci, eyen bir aslangürü.         Kicimisen am, gülür am, yavshaki kucurbasi, keci agshinam kürgülyet,          göthüne, sörget göthüne koyhayimrü eslen kucurbasi, gürzün keci.   …..
           Gyertyát gyújtottam a katedrálisban. És nagyjából egy óra múlva kósersushit ettem egy kis étteremben. A sushi párve. Mármint a lazacos-krémsajtos california maki szerintem nem párve, de ha a kipás, harisnyás/tornacipős vendégkörnek párve, akkor nekem is párve, pláne a gyertyagyújtás…..
      Kedden a brit miniszterelnök beterjeszti az Alsóháznak a Kilépési Egyezmény Tervezetet. Nagyjából mindenki egyetért abban, hogy súlyos vereséget fog szenvedni. Majdnem a teljes ellenzék ellene fog szavazni és rengeteg tory hardliner. Elterjedt, hogy May még tesz egy utolsó kísérletet…..
Kettes 2019.09.22 10:30:53
@Mickey Pearce: Psszt....! Semmilyen hatástanulmány nem készült nagy titokban.

A NER nem így működik, hanem úgy, hogy 1. Letagadják 2. Képviselői módosítóban átverik 3. Közlik, hogy most már nincs miről vitatkozni. 4. Ha tízezer ember kimegy tüntetni ellene, akkor visszavonják, de akkor Orbán első dühében megtorolja a sérelmét egy ártatlan és védtelen gazdasági/társadalmi csoporton. A volatilis környezet, amiről a bankárod beszélt: Orbán szeszélye.
Kettes 2019.10.05 16:08:50
@incze: Igen, Orbán hübrisze is ott van a lehetőségek között, Putyin forgatókönyve is ott van, és egy táskányi angol font is ott van. Egy dolog nincs ott: a tisztesség, az erkölcs és a józan ész talaján végiggondolt magyar érdeket képviselő magyar álláspont.
     A Mandiner az amerikai szélsőjobboldali portálokhoz hasonló modorban írt arról, hogy Alexandria Ocasio-Cortez "hallgatóságából" valaki azt kiabálta, hogy "egyék meg a csecsemőket" (klasszikus sor Swift szerény javaslatából, valamiért ezt nem említették).  A rezsimblog úgy adta elő, hogy AOC…..
Kettes 2019.10.05 07:20:04
@jotunder: Jó, akkor majd te csak nézed. :)
        (A kérdés nem a poszt címére vonatkozik. A posztban szereplő okfejtéssel kapcsolatban szeretném tudni pl. a Defacto blog véleményét. Egyszerűen azért, mert bennük bízom, másokban meg nem. Én nem vagyok közgazdász, csak szeretek számolgatni. )       Magyarország éves GDP-je nagyjából 30000…..
Kettes 2019.09.26 08:56:32
index.hu/gazdasag/2019/09/26/folyo_fizetesi_merleg_kulso_finanszirozas_tulfutottseg_ffm_penzugyi_merleg_magyarorszag_mentsvara/

És kóbor gondolatként sem jelenik meg az elemzésben, hogy hogyan hat a külker és a folyó fizetési mérlegre az adóparadicsomi státusszal megkínált multik transzferár-buherálása és profit-repatriálása. :)
Kettes 2019.09.27 16:51:13
@Wolff: A görögök több mint egy évtizeden keresztül főzték az adataikat, mindenki tudta, mégis mindenki monumentális pénzügyi döntéseket alapozott rájuk és senki sem merte kiborítani a bilit. Úgy vannak vele, hogy még a hiteltelen adat is jobb, mint a hiteltelen adat, amiről mindenki tudja, hogy hiteltelen. :)
Kettes 2019.09.29 14:06:53
@Mickey Pearce: De, láttam már transzferárauditot belülről. Én nem tudnám megverni a rendszert, de nagyon hiú marhának kéne lennem, hogy azt a következtetést vonjam le belőle, hogy akkor nem is lehet.

Nincs prekoncepcióm arról, hogy mikor omlik össze a magyar gazdaság. Arról van prekoncepcióm, hogy a KSH-nél politikai megrendelésre kozmetikázzák a számokat, és azt azt alátámasztó sztorikat is.

Az inflációs adatot is ők diktálják, halló. Annak semmi értelme, hogy ugyanaz a csapat, mit csapat, ember, az egyik nap alacsony inflációt rendel, a másik nap pedig magas inflációt feltételezve tervez terméket.
 Az orbánizmus nyilaskeresztes vonulatához tartozó Demokrata nekiszaladt az ELTE egyik doktoranduszának, aki éppen most védte meg a doktori disszertációját. Az Akadémiai Dolgozók Foruma tiltakozó nyilatkozatot adott ki.  A rezsimlap szerint a disszertáció silány. OK, ez az ő véleményük, azt…..
         " Hiszen a keresztény szabadság egész története a rabsággal való szembefordulásból táplálkozik a „bűntől való szabadságtól” kezdve a reveláció végső kiteljesedéséig. Történetünk ma ugyanez, amikor jogért, jussért, igazságért azokkal szemben kell kiállni, „akik a szabadságot a gonoszság…..
Kettes 2019.09.22 20:52:12
@PHILO: Cimbi, nem tollas a hátam. Orbán rendszerében Orbán apologétái fényesen megélnek a seggnyalásból. A hangnem, amit használtam, pontosan az, amit megérdemeltek. A szitkozódásom alaposan végiggondolt. Minden szava. Tudnám még cifrázni, de akkor itt kapna nekem agyvérzést.
Kettes 2019.09.22 22:21:47
@jotunder: De hát nem is te írtál róla érdesen, hanem a neveletlen kommentelőid. :))
Kettes 2019.09.25 11:42:03
          Kövér László, házelnök és gyakorló gumidominó ma a Keresztény Értelmiséginyaloncok Kurultáján idézte Németh Lászlót.     "aki a magyarság újkori történetét megírja, arra kell felelnie, hogyan süllyedt bennszülötté ez a nagy középkori nemzet tulajdon országában".        Mielőtt…..
          Ha valaki azt hiszi, hogy most majd jól nekimegyek Tamás Gáspár Miklósnak, akkor téved. TGM az egyik legbecsületesebb magyar publicista, olyan műveltséggel, amit én már túlzásnak tartok. Igen, ő erősen baloldali, én meg  nem, mondjuk más sem vagyok, de ez teljesen érdektelen. Eszembe…..
Kettes 2019.09.23 22:24:51
@Grrr: Ez több évben is így van, mert 17 év alatt 20 évet öregedett a Moszkvics-állomány. Úgy tűnik, hogy inkább a fiatalabb Moszkvicsokat vonják ki a forgalomból, mint az idősebbeket, valószínűleg mert az idősebb verdák valami csűrben rohadnak, a gazdájuk meghalt, az örökösök meg leszarják.
Kettes 2019.09.23 22:33:13
@Grrr: Utánagondolva, ez a statisztika úgy készül, hogy az előző évi stockhoz hozzáadják a tárgyévi forgalomba helyezéseket és forgalomból kivonásokat. Lenne nagy meglepetés, ha egyszer tényleg összeszámolnák a járműállományt. :-)
Kettes 2019.09.24 06:47:39
@kemény keleti kommentelő: Elég jól látszik, hogy három különböző számítás (egyik sem számlálás) három különböző átlagéletkort dob: KSH 14.2, Bosch 13.9, ACEA 14.9, és ha az éves változásokat néznénk, valószínűleg még zavarosabb sorokat kapnánk.

Ami nyomasztó, hogy Kelet-Európa a kiöregedett és eladhatatlan dízelek lerakójává válik, Minden nap elkapnak egy horrorkaravánt, de szerencsére "van még tér a további bővülése". Még több roncsot ide nekünk.
                 Adolf  Hitler bunkerjében találták meg Arthur Moeller van den Bruck Harmadik Birodalom című könyvének egy dedikált példányát. Hitler a szörnyállamát nevezte el az antiszemita őrült van den Bruck nyomán. A könyv 1923-ban íródott és egy új német nemzeti szocializmus bevezetését…..
Kettes 2019.09.19 08:53:55
@jotunder: És pont most nincs rajtad a "HFF = Baszatlan Fideszes Lúzer" feliratú pólód? :-(
   A szegedi egyetem évnyitóján Palkovics mészárlásügyi miniszter bábozta el, hogy miért lesz sokkal jobb az MTA intézetek beszántásával a tudománynak, majd az Állam és az Egyház szétválasztása című operából énekelte el Kiss-Rigó püspök a "Nem voltam én ügynök, édes Sárikám" című áriát. Jó, nem…..
   Tudom, hogy rendes liberális ember nem ír olyat Kun Miklós baromi ciki komcsi történészről, hogy Kun Béla unokája, de 1. nem vagyok rendes liberális ember 2. Kun Miklós a hetvenes években feljelentett egy történészt, mert nem pártszerűen írt Kun elvtársról, és az illető könyvét be is zúzták.…..
Kettes 2019.09.08 07:53:17
Index videóriport a Kötcsei Pánikról.
index.hu/video/2019/09/07/kotcse_piknik_orban_fidesz/

A címlapon Szilágyi Ákos (nem a költő) "Make Europe Free of Soros 2030" felirattal. Merész vállalás, Soros 1930-ban született. (Szilágyi Ákos egyébként egy széljobber csaló, akinek semmi funkciója nincs a NER-ben, Kötcsére is valószínűleg Bayer seggszőrébe ragadva lógott be.)

Note to self: Rákay Kálmánt felkérdezni a kommunista kurva nénikéjéről, mert bennem már lángol az igazságkeresés.
Kettes 2019.09.08 19:36:19
@Aegopolis2: Én az OMSZ-főnök jelenlétén lepődtem meg. Az előélete alapján nem tűnt fidelitasos felszopófiúcskának, mint az államigazgatás legtöbb fiatal csillaga. Mi a fenét akart, pénzt a mentőknek? Hülye ez?
    Palkovics az ún. szájával mondja ezt, és pont felvette az RTL Klub. Tudom, Legóbácsi szerint nem lehet konfrontáltatni különböző időpontokban tett nyilatkozatokat. Én sohasem tennék ilyet. Nem konfrontálódnak a nyilatkozatok, hanem megisznak együtt egy jó kávét, beszélgetnek a kis…..
      "Személyes véleményem, hogy az ok elég nyilvánvaló: azért lett európai probléma, mert Európa megvívott saját magán belül két kegyetlen polgárháborút. Ezeket az iskolában világháborúnak nevezik,"  (Orbán Viktor)       Adolf Hitler polgárháborút indított Lengyelország ellen. Aha. Az…..
Kettes 2019.09.05 17:35:23
         Tegnap még a tudományos kutatók ellen uszított a rezsimportál, ma a leggusztustalanabb nyilaskeresztes mémet hozták le.          "Igen, ne felejtsük el, hogy Gábor Andor miként hozta létre a Ludas Matyit! Hazajött Moszkvából, s feladata az volt, hogy a kisgazdákat minden eszközzel…..
   Szerintem meg ******** és bandáját a Dunába kéne lőni, gondolkodás nélkül. (simontoth80@freemail.hu) (itt a valódi nevem szerepel) hosszú zsidózásokat is mellékelt a fazon. Jó lenne ennek az izének a szemébe nézni. Úgy értem fél méterről, IRL. Igen, pontosan tudom, hogy jogászok percek alatt…..
Kettes 2019.08.31 14:30:01
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Minden őrjöngéséhez új emailcímet és blog.hu accountot regel. Nekem meg egy kattintás örökre kidobni. De azért visszajön. Kibaszott elmebeteg. :)
Kettes 2019.09.02 13:02:57
@fuhur: Sokkal viccesebb, ha egy kattintással kitörlöm az összes kommentjét, a trollt pedig véletlenszerűen vagy kitiltom, vagy nem. Most vajon kitiltottam? :)
       Megdöbbentően éles kritikát fogalmazott meg az eddig kormánypitbullnak tűnő Origo a rezsimtudósokról.      " Érdekes jelenség még a szintén MTA-s Csató László, aki a kutatását övező totális érdektelenséget úgy próbálja kompenzálni, hogy cikkeiben folyamatosan önmagára hivatkozik. A Google…..
       Palkovics László azzal indokolta a Corvinus átalakítását, hogy így az egyetem bekerülhet a világ kétszáz legjobb társadalom slash közgazdaságtudományi képzései közé. Matolcsy György egyenesen arról beszélt, hogy tíz éven belül egy magyar egyetemnek a világ száz legjobb felsőoktatási…..
Kettes 2019.08.25 19:26:03
@jotunder: He was the hero this country needed. :)
       A nemsokára a rezsim nyomtatott ideológiai folyóiratává való Mandiner vezércikkben támadt meg valakiket, valamiért. A szerző Orbán egyik önjelölt ökle és fogalmam sincs, hogy miről beszél. Azzal vádol meg bizonyos jobboldaliakat, hogy tudományos intézetekben engednek dolgozni, illetve…..