Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsumbuj

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mára már nem tudjuk, hiszen törvényben vagy rendeletben sincs rendezve, miként emlékezzünk az öt évvel ezelőtt történt tévéostromra. Pedig a fülkeforradalmat követő új húsvéti „mozgó” (hiszen a húsvét a hold alapján kerül kiszámításra) alkotmány…..
Imrédy Béla 1945-ös népbírósági tárgyalásán népügyészként a vádat képviselő Sulyok Dezső politikai és erkölcsi szempontból osztott szerepet az egykori miniszterelnökre: “Ha újonnan megírnánk az »»Ember tragédiáját««…..
Ha Pintér Sándor belügyminiszter héten elmondott beszédei rejtett vészkiáltásokat tartalmaznának, akkor a címben olvasható mottó remekül foglalná össze. Főként, ha komolyan vesszük Vona Gábor nyilatkozatát, miszerint ő csak segíteni akar a rendvédelmi szerveknek, ezzel…..
 Emlékeznek még Karinthy (Igen, kedves Bayer úr ő is zsidó, ugyan magyarosabb a neve az önénél, de maga legalább minden megszólalásakor nem a nevével emlékezteti minden olvasóját a II. világháború előtti németbarátságra)  Frigyes Találkozás egy fiatalemberrel című…..
Az MSZP és a Fidesz is ráver a fehér ló seggére, ha hozzá közeledik. Azonban a fehér ló mégis megszülte fiát: Miklóst! Hiába üvöltik a „zsidók” önmaguk mentése érdekében, hogy legyen Toldi a vezetékneve. Már a Krisztus-Barabás harcban is rosszkor szóltak (a…..
Sárdobáló Visszatapsolás 2009.11.15 13:30:00
1989. november végén a Román Kommunista Párt XIV. kongresszusán hiányzó  fő nélkül töltötték meg a párttagok az aula padsorait. Csak azok beszéltek, akik feltétlen szükségét látták. Egyesek inkább az asztaluk széleit rajzolták át ujjaikkal többször is,…..
A magyar nemzeti vérerekkel átszőtt „patópálúr” style, úgy tűnik reloaded lett. Ha tetszik sokkal inkább átalakult, mint a Mátrix második része az elsőhöz képest. Egyfelől léteznek az elkenődött kommunisták, példának okáért Baranyi Ferenc költő, vagy Fejes…..
Mi a Melegek Nyilai?  "Mozgalom, amely magját képezi a nemzeti meleg újjászületés programjának, és mintát ad a nemzet meleg értékeinek megvédéséhez. Kívül kemény mint az összezárt gumikesztyűs ököl, szívós mint a háncs, éles mint a kard. Belül élő és fejlődni…..