Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.anna

0 bejegyzést írt és 216 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Röviden: jó.  Hosszabban: az Erborian BB krém nemrég jött ki, koreai ez is, mint a Missha és társai a másik társaságnál. Nemrégiben kaptam Nivea BB krémet és la Roche Posay-t is, amelyek tökéletesen használhatatlanok (mintha egy…..
m.anna 2012.12.06 21:40:53
@Scala: @pnünü: szóval missha! ki fogom próbálni. az a gond, h én imádom napoztatni, nyár végére olyan vagyok, mint egy cigánylány, télen fakul, de még mindig jóval barnább vagyok mint az átlag koreai, gondolom. :) a bartók béla úton nem lehet esetleg próbálni? vagy mintát rendelni belőle?
a bb krémek amúgy tényleg javítanak kicsit a bőr minőségén is? mmint az alapozó csak elfed, nekem pedig mostanában hajlamos h zsírosodjon, vacakoljon (stressz)és utálom, h még külön rá is b@szok egy olyan réteget, amin keresztül nem lélegzik rendesen.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ..
m.anna 2012.08.15 12:42:13
visszatérve az eredeti témához, én úgy látom, pattinson karrierjének kifejezetten jót tesz az ügy (movies.yahoo.com/blogs/movie-talk/robert-pattinson-set-play-lawrence-arabia-222452694.html) inkább az érdekelne, mi vette rá a csajt, hogy eljátssza szívtelen dög, otthagyom a kedves tehetséges fiúmat és rárepülök a gyerekes családapára szerepet, mert eddig csak negatív hatásai voltak (állítólag valami szerepet is visszamondott, persze saját jószántából)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Úgy fest, Christina Aguilera tényleg szenved egy kis súlyproblémától. A felsimerhetetlenségis meg tud hízni, és még csak 31. Szép Kirstie Alley karrier vár rá.  ..
Biztos tudjátok, hogy ez a Life.hu videoblogja. Takács Nóra szerepel minden videóban, és különböző praktikákat tálal főzéstől szépségápolásig. Szerintem szép lány, és nem is tehetségtelen, elég természetesen adja elő magát, de nekem úgy tűnik, mintha egy űzött vad…..
SIKÍTS KURVA(nyád) persze 2012.07.18 12:34:00
Chez DuBarry Egy kis Retropedo 2012.06.26 13:46:00
Na ez az öregség: a retropediofilia, rájöttem, csak a nagyon fiatal férfiakra gerjedek, de azok olyanok, hogy már öregek. Tudom, ez bonyolult, de szerintem van, aki érti. Legyenek mind régiek, patinásak (tehát fiatal koromban érintettek meg), viszont csak nagyon fiatal állapotukban.…..
m.anna 2012.06.27 13:39:37
@Scala: nyilván! és a twin speakses pasi. fiatalon úgy nézett ki, mintha rajzolták volna.
m.anna 2012.06.27 13:41:56
Chez DuBarry Több mint szépek 2012.06.26 13:25:00
  Azért igazából nem a plasztika, a kisebb orr, hanem az X faktor számít. Szerintem egy-két nagyon nagy dívát leszámítva (Garbo, Bergmans, stb.) ezekben a kevésbé szabályosan szépekben volt meg. Ardant, Bacall, Seberg, Olin, Moreau, Gershon, Linda Hamilton, Linda…..
 Nagyon furcsa, és nagyon hatékony szer a pueraria mirifica, és azért írok róla, mert ez a cucc nem viccel, nagyon kellemetlen is tud lenni, amit a gyártók és a forgalmazók sohasem fognak leírni. A pueraria mirifica egy thai gyógynövény. Ahol nő, és rágcsálják a nők, jobban…..
Realitásérzék visszanyerésére, ilyen a természetesen hagyott arc. Jeanne Moreau biztos kapott egy faceliftet úgy negyven éve, de látszik, hogy azóta nem bajlódott a dologgal (még mindig cuki feje van, imádom).  Mellérakva Fonda kissé más (kicsit fiatalabb is, de nem ezért). Ulmann…..
Van egy új sorozat, a Revenge, amelyben Madeleine Stowe az egyik főszereplő (már kinyíródott közben). Ráadásul nézik is. A csaj olyan generálozáson ment át a forgatások előtt, hogy az elképesztő. Arca, mint egy viaszbabáé. Tényleg csak a keze mutatja, hány éves (53),  amúgy…..
Most jönni fog a nagy visítás tőletek, hogy mi sem egyszerűbb annál, mintsem azonnal ráérezni arra, hogy egy férfi gerjed-e rád, ám ez nem így van. 1. Nem minden férfi tudja szavakkal kimutatni, hogy akar valamit. 2. Nem minden nő ért a finom jelekből. Miért van ennek jelentősége? vannak nagyon…..
 Kedves ismerősömnek - szép szőke lány - Monica Vitti feje volt.Vagyis egy előreugró hangsúlyos orra minden kampó, görbület nélkül. Negyven körül ezt megelégelte, és Marilyn orrot csináltatott. Ettől aztán felborut az egész arca. Egy kerek arcban eltűnt a hangsúly, maradt…..
m.anna 2012.06.04 09:08:41
ámerika:
tv.yahoo.com/photos/miss-usa-2012-slideshow/miss-usa-2012-photo-1338664016.html
amelyik nincs szétműtve, azt agyonphotosoppolták, de legalább kinéznek valahogy.
A tegnapi nagy magyar valóságellenes kirohanásotok miatt elgondolkoztam, hogy kinek az öltözködése is tetszik nekem. Fejben lepörgettem a celebeket, és egyiké sem. Nekem Angelina túl gótikus, Aniston majdnem jó, de annyira nem a típusom, hogy kár is gondolkozni rajta, Lopez egy a…..
Nemrégiben láttam magamról egy videót 29 éves koromból. Igen jó kis nő voltam, de emlékszem, akkoriban (pontosabban 28 évesen, emlékszem a pillanatra) kezdtem azt gondolni, hogy roggyant a fejem. Azért használok ilyen szerencsétlen szavakat, mert az angol azt mondja: saggy face.…..
Ez egy Isadora piros lakk (red alert) két rétegben, rá egy NYC ezüst glitter.Az Utas és holdvilágban van egy rész, hogy a roppant sznob, elkényeztetett Erzsi, miután Mihály lelép, Párizsban elkezd spórolni. Nem jár étterembe, manikűröshöz, és perverz élvezetet talál abban, hogy…..
Igazából nem sokat jövök-megyek, de előfordul, hogy tudom, hogy ekkor és ekkor normálisan kéne kinézni. Ilyenkor mit lehet tenni? Három nappal előtte kell elkezdeni a rákészülést. A következő dolgoktól lesz 3 nap alatt jobb az ember külseje. (elméletileg sokat foglalkozom ezzel,…..
m.anna 2012.05.29 23:18:49
m.anna 2012.05.29 23:29:21
horoszkop-zodiak.mindenkilapja.hu/html/18680579/render/ascendens
ilyet találtam.
@Scala bak! a bakok borzasztóan meg akarnak felelni mindenkinek :)
A Trójában még kifejezetten telt volt, a Becstelenben már vékonyabb, de most zörög a csontja. Cannesi zsűritagként fotózták. Lent egy korábbi kép. Nekem tetszik, fiatalosabb.   ..
  Persze csak paróka, az olasz Vogue-ba fotózták. Haj nélkül elég semmi a csaj, pedig nekem tetszik. Végre egy barna nő, nem a szokásos hollywoodi szőke, mint Britney, Jessica Simpson vagy Pamela Anderson. De bombázó úgy tűnik csak hosszú hajjal lehet valaki...