Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bádoer

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma ismét Péter fogad minket, és a jóisten bocsássa meg nekem, de egyszerűen nem tudok túllépni azon, hogy őt és Anikót közös ruhatárból öltöztetik, a mai szett egy mintás rövid ujjú ing gyöngyös karkötővel, hát a faszomatmár. Ezúton kihasználnám az alkalmat, és a Hogy Volt online magazin által rám…..
Egyszer megcserélt könnyen megy cserébe, vagy hogy tartja a mondás, de néha már magunk sem tudjuk, ki a soros – így a Skybaby támogatásával én lettem a következő Bruti helyett holnapra, majd Dzsudi Sixxel cserélte a mai napot, én meg vele a holnapit, így lesz holnap ő helyettem.…..
A szocialista Magyarország mindennapjait - eddig még nem látott, eredeti színes fotókkal bemutató - sorozatunk folytatódik az MTI fotósainak munkáiból. Ma - rendhagyó módon - három évet ívelünk át 1963-tól 1965-ig. 1963. január 18. Hómarós ZIL teherautó és hómunkások tisztítanak egy utat valahol…..
Bádoer 2018.09.14 10:45:53
@Plumper_: szerencsére ma már ez nincs így és a falvakban van sok városi arc
Lehet pozitívan is nézni azt, ha esetleg eljönne a világvége és egyedül vagyunk: Nincs sorban állás a boltban, ráadásul bemehetünk úgy az üzletbe, hogy berúgjuk az üveget, nem kell beérni reggel a munkába, ingyen van a benzin, nincsenek Pumped Gabóék a képernyőn, nem kesergünk, hogy megveri a…..
Az emberi lét nem egyszerű, de kemény munkával, szorgalommal, és persze nagy rakás szerencsével elérhetjük céljainkat. Ez az alapeset. Azonban olykor előfordulhatnak olyan tényezők, amelyek gyermekkorban nagyban hátráltathatják a fejlődést, megkeserítik a mindennapokat, és egészen más utakra vihetik…..
Bádoer 2017.06.01 09:08:35
@Evice: de én egyébként nem is gondoltam, hogy ez egy szindróma, vagy betegség, azthittem simán különlegesség és sokoldalúság. Nem is értem, hogy megfelelő életkorban nem vették ezt észre. DE most hogy elolvastam a másik cikket, eszembe jutnak dolgok. Én szintén nem tudom, hogy melyik a bal irány és melyik a jobb. Tanulóvezetésnél ez nagyon gáz volt. Onnan tudom, hogy melyik a bal oldal, hogy gondolkodnom kell, hogy melyik kézzel írok. De ez sem megy rögtön:( Vezetésnél ha valaki azt mondja nekem, hogy most fordulj jobbra, akkor tuti továbbmegyek:)
Jártam teniszezni is, és jobbal szerváltam, de utána rögtön áttettem balba az ütőt. Az edző mondta, hogy ilyet még nem látott és az volt neki a baja, hogy a balkezes ütéseim soha nem lesznek erősek. Ezért abbahagytam, pedig...
Na mindegy, ma is tanultam valamit magamról, köszi
A győzelmet nem kell megmagyarázni, a vereséget pedig nem lehet. Az ősi sportközhely jelen esetben is igaz, de kedvenc labdarúgó csapatom, a Honvéd hollywoodi mesébe illő bajnoki címe jó pár gondolatot elindított bennem. Eltelt három nap az aranymeccs óta és csak most érzem képesnek magamat arra,…..
Bádoer 2017.05.30 17:27:31
@Frady Endre: Ettől vagyunk kelet Európa
Új vendégposztereknek mindig örülök, mert én most úgyis túlontúl el vagyok csúszva a feladataimmal.  Mielőtt bemutatnám az úriembert aki az elkövetkező 120 napban heti 1 alkalommal a blog vendége lesz, kettő darab közérdekű információ:  1, Jelentkezzetek blogtalálkozóra!  1-2 napon belül tényleg…..
Bádoer 2017.05.30 13:39:40
Kis hazánkban is egyre nagyobb szerepet kapnak szerencsére a WP8-as telefonok. Elsősorban a Nokia Lumia variánsok. (Legalább is az év eleji, nem reprezentatív felmérésünk a Facebook csoportunkban azt mutatta, hogy 107:14 volt az arány a Lumiák javára, vagyis kb. 10-szer annyi Lumiát…..
Bádoer 2014.01.22 20:56:24
@waces: és mikor várható ez a frissítés T mobilenél?
A mi jelöltünk Hudvágner Tamás, aki idén megszavazta, hogy egy veszprémi tér harmada értékbecslés és pályáztatás nélkül kerüljön  ... Hudvágner Tamás tulajdonába.Mi nem vagyunk olyan jólelkűek, mint a Fidesz. Mi nem közfunkcióra jelöljük őt, hanem a szerintünk egyik…..
Néhány napja röppent fel a hír, hogy Nagy-Britannia (hasonlóan Kanada kelet-magyarországi akciójához) egy reklámkampánnyal próbálja meg lebeszélni a hozzájuk készülő román munkavállalókat. Ezekben azt mutatnák be, hogy a szigetországban sincs fish & chips-ből a kerítés,…..
Bádoer 2013.02.05 11:24:05
Pénteken voltam a Kürt Akadémia NET-WORKS képzésén oktatni, és így volt szerencsém meghallgatni Kozári Istvánnak, az [origo] értékesítési igazgatójának az előadását az iWiW-ről. Egy nagyon jó és nagyon tartalmas, sales-prezit mondott el - egyik oldalról nézve.…..
Bádoer 2011.11.29 09:40:09
@dorka3.: most kezdek a g+al ismerkedni, és ha a több lenne rajta a tartalom, akkor átpártolnék oda. De sajnos valami miatt nem akar beindulni, pedig okos dolog, csak okosan kell használni
„A természet lágy ölén majd jól esik a sziklatúra, a jó levegőt garantálja a proletárdiktatúra!” A Hófehérke és a hét elgyötört törpe c. közismert kabaréjelenetből való idézettel kívánok kulturált szórakozást minden kedves olvasónak. Lássuk, milyen gonosz…..
 John Lennonnak volt egy ígéretes dalkezdeménye, de még nem volt teljesen kerek. Paul McCartney eközben szintén összehozott pár bohókás sort, de önmagában az is kevés lett volna. Aztán ahogy a két dalrész egymásra talált, úgy született meg az A Day In The Life.…..
Roliék mindig szerettek Imréékhez menni: akkor nem abból a hányadék Józsefvárosiból vagy az ijesztő, hangoskodó hordákkal megpakolt Keletiből kellett indulniuk, hanem a szép, modern Déliből. Eleve Budapesten - Zuglót leszámítva - ahol trolibusz közlekedik,…..
Bádoer 2010.12.18 22:11:52
@Modor Tibi: az egyik gyereknek szarnia kell, de nem meri mondani, mert mit szólnak az uncsitesók, de a végén ne bírja és beszarik.

Igen, saját élémyn:D
Egy testben, leküzdhetetlenül, megtelepszik egy másik. És senki sincs ott, ebben az egyszerre kettős és különös térben, hogy jelzést adjon róla."Megtörténik, pedig nem értem" vagy: "Elgondolni se tudom, de megesett". - Az anyaság lehetetlen szillogizmusa. (Julia…..
Bádoer 2010.10.19 11:51:51
@xstranger; @dmm: : Csirke72 Németországban él.
A világháború-rajongás orvostudományának belgyógyásza, ezen a stáción mindenki átesik, és idővel vagy bír továbblépni, vagy megmarad itt egy életen át. Bizonyára felesleges külön kiemelni, de mind közük ők a legkevesebb fantáziával megáldott katonabarátok. A…..
Modorosblog Az expasim 2010.06.15 07:00:00
-Na nézzenek oda - mit eszünk ma, Bazsi? -Karbonárát, én csináltam. -Komolyan? De ügyi vagy. Carbonara... e una Coca-Cola... A volt barátom is állandóan a konyhában sertepertélt - mondjuk ő szakács végzettségű is volt. Ennél azért egy fokkal bonyolultabb dolgokat főzött…..
Bádoer 2010.06.16 10:23:07
@Patrick Bateman: jól leírtad, de nekem a szárazbarát jelenség a férfi oldalról továbbra sem áll össze egységes egésszé, olyanná, amit képes is lennék felfogni és megérteni.
Egy kis időrend. Múlt csütörtökön a parlamenti házbizottság megtárgyalta az e heti két ülésnap napirendjét. Ettől a ponttól lehetett tudni, miket fognak tárgyalni most - elvileg.Pénteken a Fidesz az ellenzék számára váratlanul beterjesztett egy törvényjavaslatot a választási…..
-Én csalódtam az összesben, nem megyek én már idén választani. Egyik se jobb a deákné vásznánál. Eddig mindig bepaliztak, de most nem, elég volt. Marad a Kétfarkú Kutya Párt vagy a Magyar Sörpárt, Pató Pál Párt, esetleg a Magyar Pinapárt, azok legalább jófejek meg…..
Bádoer 2010.04.09 13:43:04
@3.14159265: akkor tegyél valami, ne tégy mint egy előkelő idegen, csak nézni távolról és fújni a füstöt a nagy semmibe
Bádoer 2010.04.09 14:12:32
@Levéltáros:

akkor vonulj ki a erdőbe, és ldd meg saját magad és a családod ellátását, lesz medvehagyma, kankalin, szeder, áfonya és gomba is
Bádoer 2010.04.09 14:56:45
@Levéltáros: szamóca még nincs, medvehagyma esetleg.
Nem mennék bele a részletekbe hogy miért érdekelnek a színek, a lényeg hogy a ciki 90es években jártunk anyámmal Patandzsáli jógára mert ő még babamama jógára oda járt és mivel a fizikoterapeutám kisebb koromba azt mondta hogy amíg növök kell valamit mozogni ami a gerincemet…..
 A lelki szemetesládát azért szeretik és keresik az emberek, mert ő mindenki gondját-baját megérti, elgondolkodik rajtuk, komolyan veszi, majd tehetségéhez és kompetenciájához mérten tanácsot is ad. Nem akart ő ilyen lenni, csak azzá vált; valahogy megérzik rajta…..
Bádoer 2010.02.02 09:15:59
@El Topo (Sgt. Elias):
ilyenben volt részem, egy barátommal elmentünk sörözni, aztán került oda pár feles gömbkóla is. Egy idő után már nem csak a fociról beszéltünk, hanaem egymás magánéletéről is, szinte mindent. Részegen nem volt ciki, de másnap rettenetesen az volt, borzalmas dolgokat beszéltünk át. A srác fél évig eltünt, nem is keresett, igaz én sem őt, majd megbeszéltük, hogy részegek voltunk, és köztünk marad, és soha senkinek nem mesélünk róla. Ez kicsit tönkrevágta a barátságunkat és a 20 éves ismeretségünket. Úgyhogy csak óvatosan az ilyen őszinteségi rohamokkal, még alkoholasan is:)
Bádoer 2010.02.02 10:45:23
@El Topo (Sgt. Elias): hát... a téma túl van barátságon, ha érted hogy mondom:))

(most hiába mondanám, hogy nem én mondtam olyanokat, hanem a haver, úgyse hinné el senki:)))
BtheBest Futballozás 2010.01.30 09:54:00
Sziasztok!! ixdé vagyok, volt már blogom de sose tematikus, meg így egyedül csináltam wordpress.comon, de most úgy érzem van értelme és eric meg danny megengedték hogy 1-2 dolgot megosszak veletek, épülésetekre. Én nemnagyon nézek tömegsportokat, például a futballt, illetve…..
Bádoer 2010.02.01 09:06:04
@Regina Filangi: nem értek veled eggyet.
Bádoer 2010.02.01 20:41:31
@ixdé: @ixdé: filmet letölteni, és feliratot csinálnni hozzá naggyon trendy
Bádoer 2010.02.01 21:30:34
@ixdé: nekemm is meg van eredettiben, és azon mint ha lenne francya hang.
Eddig nem személyeskedtem, de most kényszerűségből muszáj lesz, mert a kommentekben velem is sokan személyeskednek, volt aki megfenyegetett tettlegesen és olyanis volt aki például most levélben hencegett nekem, meg gúnyolódott. Ezt a levelet azért másolom be, hogy lássátok milyen…..
Bádoer 2010.01.29 10:28:35
BtheBest A Beckhames-frizura 2010.01.28 07:44:00
Múltkor egy olvasó kérdezte, hogy szerintem trendi-e a Bechkames-frizura, és hogy adjam meg rá a választ. Szóval akkor most szeretném megválaszolni ezt a kérdést, mert úgy gondolom hogy az ember az igényességét mások számára a ruháján kívül a hajviseletével tudja mutatni,…..