Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chabbix

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégen betévedtem egy tankönyvboltba és a polcokat böngészve megpillantottam azt a rémregényt, amely annyi szenvedést okozott a középiskolai történelemórákon. Nem vitás: ha csak Walter Mária tankönyvén múlt volna, most generációk gyűlölnék a történelmet. Ezt a célját…..
chabbix 2011.04.30 01:16:30
Minap került a kezembe, ennek a nőnek a "történelem" könyve. Megfogva, csak úgy, megpörgettem, IV.Bélánál állt meg. Pár sort elolvastam,majd hanyatt vágtam magam. Azt írja, "ex cathedra",hogy a tatárdúlás után, IV. Béla románokat telepített Erdélybe! Értitek? Románokat! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Erdélybe!!!!!
Ahogy olvastam fent,sokaknak megvan a véleménye a vénasszony történelmi ismereteiről, de ez minden határon túl ment! Hiszen a normál (!) és nem a marxista-leninista történelem-tudomány szerint, még az is csak feltételezhető, hogy a Balkánról menekülő, a Keleti-Kárpátokon túli-, illetve a Déli-Kárpátok belső területeire érkező, még mindíg vándorló, primitív törzsi kultúrában élő dák törzsek letelepedését hallgatólagosan tudomásul vette, vagy engedélyezte-e IV.Béla.
De ilyent leírni egy oktatási anyagban, hogy behívta a ROMÁNOKAT?????!!!ERDÉLVBE!!!!???Komolyan megkaparom magamat! A vén csicskától pedig megvonnám a nyugdíját!
Persze nem véletlen a szemlélet, hiszen a Nemzeti Tankönyvkiadó, a LOP STOP-os Kuncze legnagyobb rablása volt! Akinek itt tankönyvét adják ki, megnyugodhattok, az egy ősbolsi, liberál-bibsi "szakember". A kiadót ugyanis óriási, de azóta sem foglalkoznak vele, fideszes szájkaratés músorok, botrányok közepette, a Kuncze család és tsai. szerezte meg, 2004-ben, mindössze 4 milliárd forintért. Hitelre, amelynek lejárati ideje (értsd a 4 milliárdnak) 2 év volt. A kiadó forgalmához képest röhejesen alacsony. Még most is élnek és virulnak, Kunczéné igazgat, a bajszos rabló uszít, s tonnaszám jelentetik meg a walter-ormos-glatz és társaik féle koh(n)-olmányokat, hogy ne is folytassam tovább a sort!
A Balassi Intézet ezúton is tudatja a kedves Olvasókkal; valószínűleg meghekkelték a www.szoszavazo.hu-t, így (sajnos) nem az "ánuszrózsa" a legnépszerűbb magyar szó!(Sajnos a screenshotról lekéstünk, de ha valaki elkapta, örömmel látnánk!)Hozzávetőleg:…..