Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kényszerbagoly

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon izgalmas kérdést vetett fel, egy napokban megjelent írás: miért nincsenek Budán sétálóutcák? Míg Pesten egyre-másra alakítják ki a forgalomcsökkentett övezeteket, a Duna jobb partján - egy-két kivételtől eltekintve (Lövőház utca, Sirály utca) - nem nagyon…..
Első körben szögezzük le: semmi. Nem vonultak ki kotrógépek, nem vágják a fákat, nem ölik meg a környéken található kiskutyákat és gyerekeket, sőt, nem is fogják. Van ugyan egy koncepció a terület hasznosításáról, de ez még csak ötlet szintjén merült fel, ráadásul köze…..
Olyasmiről írok most, aminek az igazságáról nem vagyok meggyőzve és meggyőződve. Gondolatkísérletként, elgondolkoztató felvetésként mégis izgalmas lehet; ha más miatt nem, azért biztosan, hogy cáfolata során összeszedjük az értelmes ellenérveket. A munkamegosztás a…..
Ha imádja a nagy feltűnést, és szeretné megélni egyszer az életben, hogy a pesti belváros főutcáin felé forduljon minden tekintet, a járókelők megálljanak néhány pillanatra, és az autóvezetők miatta fogassák a fejüket, akkor ne érdemes Porsche cabrióra spórolni. Üljön fel…..
kényszerbagoly 2011.05.13 22:17:46
@canis merga:
Nem, csak az Andrássy úton ordítoznak!!!
kényszerbagoly 2011.05.14 13:50:17
@Kőbányai Világos:
A sör már kikezdte az agyadat, legalább a sok szar rumot ne tedd be a köbányaiba!
"Aki csendet akar, ne lakjon a belvárosban!" vs. "Az egyetemisták tanuljanak bulizás helyett!" Heti szavazás-összesítőnk. Szokásos hétvégi szavazás-összesítőnkben most pénteki szavazásunak eredményét nézzük meg: Csendrendelettel a Fiatal Budapest ellen c.…..
kényszerbagoly 2010.09.19 21:38:09
@Vérnűsző Barom: Én nem ezt tapasztalom, a nagyja nálunk 12-kor érkezik ordítozva, előivottan, utána a nem szigetelt szórakozóhelyről feldübörög a dob, majd hajnali 4-5 kor "távoznak" artikulálatlanul üvöltözve, miközben a taxik majális hangulatot teremtve dudálgatnak...RÉMES!!!
Tegnap este a hazai „legmagasabb intelligenciájú emberek klubja”, a Mensa HungarIQa meghívására vettem részt egy beszélgetésen. A közel három órás élve boncolás során – meglepetésemre – komoly érdeklődés mutatkozott aziránt, hogy vajon hogyan szerzi az…..
  Igen sokan felháborodtak az Index turistaátkúrós videóján, joggal persze, pedig nem ez volt az első ilyen. Szinte minden közszolgálati és kereskedelmi tévé csinált ilyet, hol rejtett kamerával, hol provokatív kérdésekkel, sőt Zimmer Feri személyében játékfilmünk is van…..