Regisztráció Blogot indítok
Adatok
194408

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk szellőztette meg, hogy Kárász Róbert, a spoilerfóbiás Star Wars-rajongók nagy ellensége az ATV-hez tart, az ATV nekünk meg megerősítette, hogy nemhogy tart, de aláírt, szerződése értelmében az ATV Start és a Start Plusz című reggeli műsorokat vezeti majd Krug Emíliával párban. A műsorban két…..
Akárki akármit is mond és akárhogy próbálja szidni Kate Middletont, a hercegnő ikonná fog válni. Kifinomult stílussal rendelkezik (vagy remekül hallgat a jól képzett stylistjaira), és közben a klasszikus eleganciába mindig csempész valami rafinériát. Kate különösen figyel a…..
194408 2012.08.06 19:21:56
Idén úgylátszik egyelőre csak a hölgyolvasóink éreznek késztetést a masszázskalandjaik megírására. Isten éltesse őket! :-)   Szia! Olvasója vagyok blogodnak, és a hétvégén velem is megesett egy kis történet, ami talán elég vicces és tanulságos arra nézve, hogy…..
Testimese Ülés alatt 2019.01.19 14:09:00
Az ülés alatt már találtam fülbevalót, telefont (már meséltem), kesztyűt, kétszer sálat, egy szemüveget, kulccsomót többször - mondjuk bugyit még nem. Most meg egy cipő, vagy csizmasarkat. Gondolkodtam, most mit is lehetne tenni, hívjam fel az összes csajt aki megfordult a…..
Testimese Az első szopás 2019.06.13 09:34:00
Egyszerűen nem emlékszem rá, hogy milyen volt. A csajra természetesen igen, de, hogy hogyan szopott először - arra már nem. Azt tudom, hogy rettenetesen egymásra voltunk hangolódva szex terén, úton, útfélen keféltünk, de ez a részlet kimaradt. Nagyon csinos kis csaj volt, minden a…..
Valljuk be magunknak, az emberek sehol se szentek, még a békés buddhista Mongol Köztársaságban sem. Alkohol meg narkó akad mindenhol, a kereskedelem zavartalan, de e blog nem foglalkozik koszos illegális szerekkel, hanem a narkotikumok koronázatlan legális királyát szemléljük most pár…..
Kishitűen azt gondoltam, hogy ha csak fél túró rudikat fogok teszteltetni a Hiperárak Tesztcsapattal, már akkor is csomó maradékot és csoki, illetve túró törmeléket kell kihajítanom, ami ugye fáj. De csalódnom kellett. Befaltunk fejenként ötször fél rudit és a szervezetünk…..
  Azt hiszem, nem találhatnék ki jobbat első blogos bejegyzésem témájául a tegnapi „cseh” vacsoránknál.  A kacsa már egy pár hete foglalta a helyet a mélyhűtőben, úgyhogy amikor a héten knédlit találtam a boltban, tudtam, eljött az ideje egy igazi, őszi,…..
Moziban voltunk tegnap este a Pultos csajjal, aztán hazavittem, és én is mentem aludni. Mint még tini koromban, semmi sem történt. Ma meg összefutottam a szemben lévő autókereskedő csajjal. Megbeszéltük, hogy valamikor csaphatnánk majd egy bulit ismét. ..
194408 2009.12.11 14:34:50
@Styxx: talán én is leszopnám
Hónapokkal a Műcsarnok-kiállítás megnyitója előtt egyértelmű volt, hogy az Aviva képzőművészeti díj a szezon egyik legszórakoztatóbb képzőművészeti eseménye lesz. Az ötmilliós jutalom egyik jelöltje, Mécs Miklós például már az elején bombát akart robbantani, folytatva…..