Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrbloodbunny

357 bejegyzést írt és 1994 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
20 éve ezen a napon mutatták be az amerikai mozikban David Fincher remekművét, a Harcosok klubját, melyet Chuck Palahniuk azonos című regénye alapján rendezett. A cikkünkből az is kiderül, hogy milyen kapcsolatok vannak a film és a Mr. Robot című sorozat között.  A cím hallatán talán mindenkinek…..
vérnyúl Disney, a kedvencem (B+) 2019.08.17 20:38:08
Most nézem újra a "Miért éppen Alaszka" című sorozatot. Hoppá!!! Nem remake. Nem reboot. Hanem az eredeti cuccot, és imádom. A Disney megvette a Fox-ot is (IS) meg gyakorlatilag mintent is (IS) így mindenből jön remake, reboot, előzmény, utózmány, BÁRMI ami a drága-drága dollárokat termeli (Alien,…..
vérnyúl HOLLYWOOD igazi arca 2019.08.09 20:17:56
Szeretném ha sokkal viccesebb és kreatívabb lennék mint amilyen valójában vagyok, és a fikcionális géniusz énem ide tuti tudott volna írni valami fantasztikusan tréfás dolgot, de csak haladjunk szépen végig a redlettermedia által inspirált, totál pontosan célba találó őszinte HOLLYWOOD feliratokon:..
vérnyúl Elég szép vagy? 2019.08.04 20:33:13
Az ilyenek miatt nem sajnálom, hogy a klímakatasztrófa miatt hamarosan kipusztul az emberiség (csak azt bánom, hogy magunkkal rántunk csillió más fajt is). Ezt persze csak az átlagosnál jóval kevésbé átlagos külsőm mondatja, nem nyávogásról fog szólni ez a hulladéktárolótűz, és nem is a "belső" vs…..
vérnyúl Emberiség? LoL 2019.07.24 19:27:58
Tagja vagyok egy értelmes, normális embereket tömörítő facebook csoportnak, ahol ma egy nő pelenkáért és kajáért könyörgött végső elkeseredettségében. Mielőtt köpni nyelni tudtam volna lerohanták olyan kommentekkel, hogy:-dögölj meg te is meg a gyerekeid is-használtál volna kotont-abortusz…..
vérnyúl Nincs többé Star Trek 2019.07.22 21:46:02
„Az űr a legvégső határ. Ennek végtelenjét járja az Enterprise csillaghajó, melynek feladata különös új világok fölfedezése, új életformák, új civilizációk fölkutatása, és hogy eljusson oda, ahová még ember nem merészkedett.”..
vérnyúl Segg-léééé $$$ 2019.07.12 21:23:55
Aj hee, Nemrég megtudtam, hogy egy infuencer (ja, inflúenszer B+) árúba bocsátotta a retkes cuncunettije és ánulingilittéjének vizét. Levakarta magáról a retket, és ezt a retkes vizet eladta 30(!!!) kikúrt dollárért, és percek alatt elfogyott a retke :( Szóval íme: a fogmosadék köpedékem lepedékem…..
vérnyúl Black Ariel 2019.07.06 00:12:02
Ó, he... Hát eljutottunk idáig is. Black Ariel. Fain. Az élő legendám, a bálványom is barna bőrű DEKIATÚRÓTÉRDEKEL??? Miért nincs kínai Superman? Afrikai-Amerikai macskanő? Indiai Batman? Olasz Pókember? Mert anno nem ilyennek alkották meg őket! Nevezz rasszistának, de pl ha a Fekete Párducot…..
vérnyúl Hangin' with Leo! (1998) 2019.07.04 09:22:01
AZTAAAAAAA! Lióval lógni? Em-ber-te-leeeen :D   Az elképesztő dokumentumfilm itt található az alkoholhullák általi teljes elemzéssel együtt: https://youtu.be/ebb8baFaQ-s?t=1  ..
vérnyúl S.I.M.S.5.C.S.O.K. 2019.07.03 18:30:37
Mármint S.T.A.L.K.E.R.   ha már játékokról van szó, de azért mégis érdekes a kérdés melyet P.Á.P. tett fel:  ..
Igen. Tudom, hogy nyelvtanilag nem korrekt, de itt IDÉZETEK ...ről van szó. Szal nyelvtannácik: tred lájtli :)..
vérnyúl Chernobyl - Putyin módra 2019.06.07 19:18:40
Az évtized egyik (szerintem A) legjobb sorozata a BBC és az HBO által prezentált Chernobyl. Mindenkinek (nézők - kritikusok) egyaránt rendkívül tetszett, viszont volt valaki, aki nagyon durván kiakadt. Putyin elvtárs elvtárs kissé felkapta a (Pollonium-210 ízesítésú tea) vizet, mondván ilyen, hogy…..
Ennyit arról, hogy a férfiak okosabbak mint a nők (férfiként mondom ezt)..
vérnyúl Jó vagy rossz a GMO 2019.04.03 19:44:17
Jó napot.Egy olyan témával jelentkeznénk, amitől a hideg verejték futkos a tudománytalan hippik hátán, akik miatt 400.000.000 tehát négyszázmillió ember fog éhezni, mert mi, nyugati civilizációk felvilágosult polgárai majd eldöntjük ahelyett a négyszázmillió ember helyett, hogy nekik mi a jó...
Jó napot!Tudom, a cím nagyon klikkvadásznak tűnik, de jelen esetben igaz. Melodysheep egy olyan elképesztően döbbenetes videót alkotott, hogy az ember lélegzete eláll (és ahogy tovább és tovább nézi lassan az agyveleje is kicsordogál a szemein keresztül). Hogyan is fog kinézni a Kozmosz amint az…..
A legutóbbi, lézerekkel foglalkozó poszt után ismét egy nem konvencionális módszerről lesz szó. Ezúttal a szovjet mérnökök egy szuperszonikus repülőgép hangrobbanását próbálták meg védelmi célokra hasznosítani.   Az ötlet: hangrobbanás  Az ötlet állítólag az 1969 márciusi, szovjet-kínai…..
Nyáron már emlegettem, hogy egy ideje egy rendhagyó retrólexikonon dolgozom. 90 legendás tárgyat mutatnék meg benne a 90-es évekből, csupa olyasmit, ami gyerekkorunkban körülvett bennünket, a Kacsamesék-generáció tagjait, vagyis azokat a harmincasokat, akikben máig tartó traumát okozott, hogy Antall…..
Sajnálatos módon nem kapott nagy hangsúlyt és megfelelő publicitást a magyar médiában az a különleges hír, mely szerint a magyar honvédség vezetése december 19 -én szerdán egy nagyon fontos szerződést írt alá egy német vállalatcsoporttal, mégpedig 68 db korszerű harci-jármű megvásárlásáról. A…..
Jó napot.Rendkívül elkeserítő számomra ami most Párizsban történik. Kezdjük egy kicsit távolabbról. Ironikus, hogy szintén Párizsban járunk 2015-ben, amikor is aláírták a köznyelvben csak "Párizsi klímavédelmi egyezményként" ismert megállapodást. Ennek célja a globális átlaghőmérséklet…..
Ebben a szipi-szupi világban élünk...
A négyes hatoson fotóztam az egyik éjszaka. De ha tudta, hogy ennyire tré lesz itt minden, miért nem változtatott rajta? Talán ő is Soros embere min Orbán és bagázsa? Vagy az antarktiszi gyíkemberek pénzelték és még a fityesznél is sátánibb terve lenne? Ki tudhatja? KI? TUDHATJA?..
vérnyúl gereblye 2018.11.22 13:18:54
Jó napot.Nagyot ment ismét az annoying orange, leánykori nevén Donald Trump amikor ellátogatott az apokalipszis sújtotta Californiába (nem elég azoknak a szerencsétlen embereknek a futótűz, még Trump is odament). Először elkezdett beszélni (most mit mondjak? mozgott a szája és hangok jöttek ki…..
  Fura dolog ez a toy photography, mely műfaj itthon még csak kevéssé ismert és érthető módon furán néznek az emberek, ha megemlítem nekik. "Játék fotó? Na ne röhögtess már!" - mondják. Jogos, ez így tényleg nem hangzik túl komolyan, pedig, ha tudná a Kedves Olvasó, hogy mennyi munkával jár, máris…..
mrbloodbunny 2018.11.16 17:14:12
Gyakran éri az a kritika a Hollywoodot, hogy híján van az eredeti ötleteknek, és a kockázatmentes haszonszerzés érdekében inkább adaptációkat és folytatásokat ont ki magából. Egy júniusi cikk szerint az amerikai filmesek jelenleg több mint 130 folytatáson és előzményfilmen dolgoznak, amelyek…..
Kate McKinnon, a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. Joggal, a nő elképesztően vicces, (ezeket a videókat érdemes megnézni) és ezt már filmekben is bizonyította, szerepelt a Ghostbusters remake-ben, legutóbb pedig Budapesten…..