Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efzsé

0 bejegyzést írt és 605 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenegy napja kezdtünk éhségsztrájkolni egy manipulációmentes, tisztességes közmédiáért. Eddig csak egy közösségi portálon adtunk hírt magunkról, de most kaptunk egy kamerát is kölcsön. Az első saját-kamerás napon Betlen Jani házhoz jött.. és Pálffy István képviselő…..
  Terry Richardson fotózta a szerelmeseket minap. Úgy hírlik, Jen egy évig nem is szeretne forgatni, csak Justin Theroux nevű kedvesével tölteni a napokat. (Miután gondosan átalakította őt a képek tanulsága szerint is jó krapekká. Mutatjuk is az eredeti verziót, mert…..
Kedves munkanélküli sorstársaim, próbáljatok meg figyelni, mert nem minden tanulság nélkül való az esetem.Próbálok úgy fogalmazni a továbbiakban, hogy senkinek ne legyen baja belőle - nekem meg már úgyis mindegy.Munkaszolgálatra rendeltek be - szeptember elsejétől a…..
Birka nép Indexes birkák 2011.09.06 13:36:20
1994 nyarán egy Uj Péter nevű, fiatal, éppen csak érettségit szerezni tudó újságíró-féle a Népszabadság című világlapban megjelent egyik cikkében az egekig magasztalt engem.Egy évvel később a Magyar Narancsban olvasói levélnek álcázott, csaknem egész oldalas cikkben viszont…..
Nesze!szer Armani, a trendszetter 2011.08.05 10:47:00
Szerelem első látásra. Fogalmazhatnék úgy is, hogy totális kattanás. Rácuppantunk, na! Sminkbemutatón jártunk, és el sem akartunk jönni. Kifinomultság, elegancia, exkluzivitás, egyediség, ami jellemzi. Nem tolakodik, nem lép bele az arcodba, de biztos, hogy észreveszed. Persze, szem…..
Nesze!szer I love smink! 2011.08.02 17:03:00
  Csajok, van egy jó hírünk! Illetve több is. A lényeg, hogy megtudtuk, milyen új termékek lesznek az Essence őszi kínálatában. Emlékeztek ugye, ez a márka az, amely teljesen elérhető áron adja a jóságot. Essence-éknél ez az időszak az extremitásról, az…..
efzsé 2011.08.02 17:21:42
A TvLine sztárbloggere, Ausiello hívta játékra olvasóit, mi meg segítünk neki, mert rendesek vagyunk, a magyar meg amúgy is egy játékos fajta. Gregory House mellől ugye távozott Lisa Edelstein, azaz Cuddy, a kórház igazgatója vagy valami hasonlója, a helyére pedig új karaktert…..
comment:com A nap képe: Turtle 2011.08.02 10:00:00
Jerry Ferrara, azaz Turtle a Törtetőkből kicsit átalakult a záróévadra. Ezt eddig is tudtuk, mert ruhában már láttuk a kilóit vesztett színészt (meg személyesen is, tényleg le van fogyva, és tényleg kibaszott alacsony), de fürdőgatyában még nem készült róla kép. Na, majd…..
efzsé 2011.08.02 15:14:30
Nesze!szer Ez nem mellesleg bizarr 2011.07.31 16:20:00
    Sikerült megint egy elég érdekes beauty termékre bukkannunk. Ez a Top Pink Jelly nem arra szolgál, hogy rózsásabb legyen az orcád. Nem, ez bizony mellrevaló (kell ilyennek lennie, így írva, ha van fülbevaló is!). Ezzel a mellbimbót kell kenegetni, hogy szebb és…..
 Az arctisztítás nálad mekkora procedúra? Mert itt leginkább a hipp és hopp. Minden tiszteletünk azé, aki tisztít, tonizál és nem tudni, mennyi minden mást cselekszik. A tonikoktól általában hideglelést kaptunk eddig, mert ahányszor szerencsénk volt hozzá, az arcbőrünk…..
Június 11-én, szombaton 23 órakor indul az AXN-en A férfiak a szőkéket szeretik című kolumbiai vígjáték, amely szőke nős viccekben gazdag, könnyed szórakozást ígér a nézőknek.  A Sony stúdiójából 2010-ben debütált sorozat epizódjaiban megismerhetjük Cristinát…..
efzsé 2011.06.10 20:27:06
Megújult formában jelentkezik júniustól az AXN saját gyártású, szórakoztató magazinműsora, a Zoom. Új szerkesztő, vagányabb stílus, és még több hír. A megújuló Zoommal debütál az AXN stúdiója is, ahol a forgatási munkálatokat végzik a teljes közép-európai régió…..
Orbánné Vica Heller Ágnesnek írt húsvétra. Az ablakpucolásból megmaradt magyar hírlapot olvasgatta otthon, amit a Turul társasházból hozott magával, ahol tavaszi nagytakarítani volt. Heller Ágnest jól ismerte a család, a márciusi Millán is látta egy plakáton a hatalmas…..
Amíg Bal József kieszeli, hogy mit szeretne a színház Nagyszínpadán bemutatninyitódarabként addig a Szobaszínházban elkezdődnek Samuel Beckett: Godotra várva c. művének előkészületei.   Rendező: Janik László dramaturg: Betty Brass rendezőasszisztens: Ágnes Lévai…..
 Kitört az őrület! Megalakítottuk Magyarország első virtuális színházát! Legalábbis azt hiszem... Hogy ez mit jelent? Talán semmit, de jó esély van rá, hogy még is. Itt kérem lehet pályázni és bármit megrendezni, vagy eljátszani! És mikor és hol lesz a bemutató? Soha,…..
Néha úgy tűnhet, mintha bizonyos jeleneteket már láttunk volna kedvenc fantasztikus történetünket nézve. Ha udvariasak akarunk lenni, mondhatjuk, hogy bizonyos ötleteknek más alkotók is tisztelettel adóznak, de nevezhetjük lenyúlásnak is, ha újra és úja ugyanaz a fordulat…..
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) által rendezett, Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra című nemzetközi konferencián kedden felszólalt Kövér László, az Országgyűlés elnöke is, aki pártjához hűen most is hiteles nyilatkozatot tett a "félelmetes…..
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
efzsé 2010.12.18 11:45:43
@kukahontas: Tóth Vera -ha ez a kitétel olyan fontos neked, nekem ugyan nem -megfelel a kívánságodnak.
Minél több adás kerül képernyőre egy-egy vetélkedőből, annál nagyobb az esélye, hogy a kérdésszerkesztők hibáznak, és olyan feladványok kerülnek a játékosok elé, melyeknek nincs jó megoldása. A Tv2 új, Negyvenmilliós játszma című kvízsójában már volt egy necces…..
Lefordultam a székről, amikor megláttam ezt a GPS-es órát. A legjobb benne, hogy folyamatos figyelmet igényel, hiszen állandóan tekergetni kell a pontos helyzethez. Európatérkép is van benne, ha jól látom a Londonba vezető utat is mutatja. :)Via Hoveringcat..
efzsé 2010.12.05 14:24:10
A macska, a nyúl, a tengerimalac és a pitbull hihetetlen barátságáról tekinthetünk meg egy rövid kis filmet, érdemes!Köszönjük Szabó Erikának.Forrás: YouTube..
efzsé 2010.11.16 04:50:35
@lorantka_a_gall: Mer egy kölyök törpenyúl, azér.
efzsé 2010.11.16 04:50:41
@lorantka_a_gall: Mer egy kölyök törpenyúl, azér.
Változó intenzitással, de több sorozatot is nézek. Így állunk épp:Sons of Anarchy: necces az ír szál, de ez még csak a harmadik évad, a figurák pedig önmagukban is el-elvisznek egy részt a hátukon (főleg Opie azon a bazi nagy medveháton, ő a kedvencem). Itt is zavar, hogy már…..
efzsé 2010.11.10 20:02:57
@sockpuppet: Itt meg merem kérdeznni, hátha nem trollozol le..ez a Terreiers megy magyar tévében? És milyen címmel, ha igen? Kösz.