Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_nobody_

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a híradót nézem esténként, akkor időnként eszembe jut a gonosz problémája, amiről régen vitáznak már a filozófusok. A materialista magyarázat ebből a szempontból nem túl izgalmas. Az atomok és a többi részecske nem lehetnek jók vagy gonoszak. Legalábbis remélem. :)…..
_nobody_ 2009.10.20 19:32:07
Nemrég a Wikipédián szörfölve véletlenül eljutottam egy olyan szócikkhez, ami az ortodox zsidók szombati áramhasználati szokásait boncolgatta. Már korábban is hallottam erről futólag, de a konkrétumokkal szembesülve meglepett, hogy milyen mértékben képesek egyes emberek az…..
Az előző bejegyzés kommentjeiben előkerült a képmutatás kérdése, amelynek kapcsán eszembe jutott egy nemrég látott beszélgetés azzal a fickóval, aki a bejegyzésben is meg volt említve, hogy egy évig megpróbálta betartani a Biblia minden előírását. A beszélgetésben több…..
Régebben olvastam már erről a férfiről, de most újra belefutottam a neten, ezért ide is teszem egy bejegyzésbe, mert elég inspiráló figura, és hátha nem mindenki ismeri. Matthias Buchinger kezek és lábak nélkül született, de ennek ellenére nem okozott neki gondot négyszer…..
_nobody_ 2009.10.20 18:55:23