Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bugika

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Való Világ: Szandika 2010.12.02 11:29:00
Valami borzasztó szinten szarja le a mai modern magyar felnőtt a tévéadásokat. Nincs ezzel semmi gond, részünkről. Azoknak minden bizonnyal fájhat, akik például olyan szennytől reméltek valamit, mint a Való Világ. Attól a bizonyos rétegtől rabolni a pénzt szavazatokra akiknek ez…..
bugika 2010.12.06 18:25:43
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Az önkormányzati választás, bizonyos értelemben siker az MSZP-nek. Hisz megállt a párt mélyrepülése és egy jelentősebb elmozdulás volt tapasztalható. Azonban az éledező baloldal előtt még hosszú út áll, amit természetesen a Fidesz nem fog neki megkönnyíteni. Egész biztos…..
Filmdroid Gohatto-Tabu 2008.10.08 18:38:00
Egy szamurájiskola rejtett életét bemutató film, minden tabujával együtt. 1999-ben Oshima Nagisa (Érzékek birodalma, amit halkan megjegyzek, hogy a világ egyik legnagyszerűbb filmje) rendezte. A 19. század közepén járunk, amikor a cuki Kano Sozaburo (Matsuda Ryuhei) bekerül az elit…..
Engerland Anglia - Németország 2010.06.27 15:10:00
Liveblogging kezdődik 15:45-kor!  <a href="http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=db91667d49" >Anglia - Németország</a>..
            Egyszerre kaptam két szórólapot a postaládámba. Lehet, hogy ugyanaz az ember dobta be. A látszat ellenére az egyik fideszes.A Fidesz szerint Tóth József megszavazta:a nyugdíjelvonástaz egészségügy…..
Drágáim… csoda történt. Április elseje van, de ha ez igaz, akkor… akkor… nem is tudom, végigcigánykerekezem az Andrássy utat. Megszűnik a Maunika Só, a blogomban többször is emlegetett förmedvény, a magyar fostóksók zászlóshajója és pionírja! Sajna Józsi…..
zamat Az E nem öl meg 2010.01.12 11:00:00
Ha érdekli, hány kalóriára van valójában szüksége, ha fontos, hogy ne egyen több zsírt a kelleténél, és tudni szeretné, mit takarnak a rettentő E betűk, akkor nincs más dolga, mint elolvasni, mi van az ételcímkéken. A telített zsírsavak, habzásgátlók és emulgeátorok…..