Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RonJeremy

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kémet játszottunk a Mercedes fejlesztőközpontjában, de lebuktunk: összetörtük az álcázott prototípust. Mai cikkünk blogposztja...
RonJeremy 2011.07.11 17:48:27
Mercedes, meg a NAGY NÉMET TECHNIKA, ha-ha! Egyszer elhitették a világgal, hogy amire rá van írva, hogy ,,made in Germany"
az übesrfa*a, de ez már rég nincs így!
MB-,,Az autógyártás jövője" , ja, na szép jövő elé nézünk...
A osztály: BUKÁS, B osztály: BUKÁS,
R osztály: BUKÁS, smart (csatolt rész..) totál csőd, mióta csak van, azóta ráfizetéses, nyomorék kis görcs, csak plázacicák meg metroszexuálisok használják. A Mercedes mint az autóipari dzsungel nagy Akelája, az utóbbi időben egyre több és nagyobb hibákat vét.
Annyiból szurkolok, hogy az új B osztály sikeres legyen, mert magyar embereknek adhat munkát az anyacégnél és a beszállítóknál is, amúgy ezek a bödönformájú mostanság autónak nevezett szörnyszülött verdák olyan messze vannak az igazi klasszikus arányok és jó ízlés , tervezői tehetség ihlette kocsiktól, mint Makó Jeruzsálemtől. Ha Mercedes akkor E vagy S osztály, bár a legutolsó szériák dizájnja igencsak megosztó és eklektikus azokból is.

Sb meg van a BMW mániás haverja vonyíthat itt mint aki szögbe lépett,azon, hogy András meg mert egy kis kritikai élt engedni magának azzal kapcsolatban,hogy a sok marketing rizsa, amivel etették hát finoman szólva sem volt túl gusztusos. De a németek propangandában mindig jók voltak, ( dr. Göbbels Consulting GmbH , mi? ) , szépen el lehet adni a korábbi félresikerült ( alias elcseszett) konstrukciók kijavításást óriási sikerként ( hoppá, hova lett a szendvics padlólemez, valaki megette? Egészségére).
Hát ennyi, kistökösök!
A Last Barons megindult az elvémaxzsoltosodás útján. Vagy ha nem is az egész klub, de a beszerzési részleg mindenképpen. Három hónapja már egészen félkész volt a Cougar. A félkész ez esetben egy optimista félkész állapotot jelentett: az ülések áttömve-áthúzva, a…..
Kétség nem férhet hozzá, hogy a PSA-konszern az utóbbi évek legkomolyabb minőségi ugrását hajtotta végre. Most elérkezettnek látták az időt arra, hogy címmérkőzésre hívják ki magát a Volkswagent. Vélemények az azonos című írásunkról...
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
Csak egy megbízhatóan működő kisautót szerettem volna, ami a hosszú állásban és napi használati zajokat megszokott első tulajos birtoklásban cseppet elkanászodott. Leszakadt a kipufogó, nem működött a termosztát, nem zárt a hűtő és nem mérethelyes gumi volt rajta. Nem ment…..
Belsőség Kár, hogy nem Dacia 2010.07.10 07:20:00
Ez nem sportos kocsi. Tudják, kiknek szól? Fodrászoknak, műkörmösöknek, MILF-eknek meg egyetemre járó apukakedvencéknek. Vélemények az azonos című írásunkról...
Abban a pillanatban, ahogy a Ponton vételárát átadtam Sune Edmarknak abban a bizonyos domsjői nappaliban, már tudtam, hogy nem úszom meg az idei Ornbaut. Itt kezdődik a börze Ornbau, ez a Nürnberg-közeli falu a csórómercis (legalábbis az Adenauer/300 SL/170-es/Ponton kabrió-vonalhoz…..
A kötelező biztosítás egy bonyolult ügy, és az is marad. És van egy átkozott tulajdonsága: minden anyagi kockázat, ami a rendszerben van, az az ügyfelekre hárul. Ha sok a csalás, az adminisztratív költség, ha drágán dolgoznak a javítók – ez végső soron mind oda vezet,…..
Belsőség Így vettünk veteránt 2010.04.07 15:13:00
Kedves olvasóink! Nagy örömmel jelenthetem be, hogy tegnap késő délután elkészült az egész estés Domsjö Expressz film. Ez nem kis dolog, tekintetbe véve, hogy a 60-70 gigabájtnyi nyers videó borzalmas mennyiségű. Ezt felscriptelni, összevágni, minden kísérő látványelemet…..
Tizenhárom éve, amióta csak megvan a mi kis szűk körű, apró, jellegtelen, ám mindannyiunknak annál otthonosabb és hónapról hónapra várt, nóném klubunk, azóta a veteránjármű-beszerzés csúcspontja mindenkinek az a pillanat, amikor az új vas begördül a plénum elé egy hó…..
RonJeremy 2010.04.02 14:46:25
Nem volt vita egy percig sem. Nem is lehetett volna, hiszen a képeket először megpillantva azonnal tudtam, hogy kiomlott belekben térdig gázolok, ha kell, de ez az autó ott lesz a standunkon. Nem volt rá szükség, akit kérdeztem, az csak bólintott. Winkler a V8 miatt, Bende az…..
RonJeremy 2010.03.21 17:12:04
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Karesz most törte le nagyjából a GPS-em tartóját, mert próbálta megnézni, hol járunk, ő ül ugyanis jobb egyen, Tibby meg a volán mögött küzd a forgalommal és a havas esővel, ami pedig az imént kezdett esni. Az Insigniában is van saját navi, de az csak addig tudta az utat Domsjőbe, amíg beletettük a…..
RonJeremy 2010.03.02 16:46:20
@denieboy:

Jól látod, és még telefonálni se tud, szánalmas.hu
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
Jó szokásunkhoz híven idén ismételten közretesszük egy remek rendezvény promóvideóját. Remélhetőleg ezúttal már tényleg eljutunk Komáromba, hiszen az Alfa Romeo idén tényleg száz éves és nem csak Csikós szájában fut össze a nyál egy-egy csodás Giulia láttán. Ezzel…..
RonJeremy 2010.02.15 18:46:50
  Női autó, most már biztos. Ezt a meredek szögben álló pedálsort tűsarkúban kell taposni. Vélemények azonos című írásunkról...
Belsőség Utolsó vezető masina 2010.02.08 07:53:33
  Evolúciókutatói szemmel a Bayerische Fünfer agresszív közegben élő ragadozó, amire a természetes szelekció egyre több izmot, vaskosabb páncélt és a nőstényeket vonzó látványos bőrredőket pakolt. Vélemények azonos című írásunkról...
RonJeremy 2010.02.08 22:33:22
@subtotal:

Thank you! Azért remélem nem ilyen torzszülöttek lesznek, hanem ennél finomabb, igényesebb lesz a megjelenésük.

A Mini a BMW tulajdona, az nem lenne jó alap? Elsőkerék-hajtásos platform, épp az imént vettem egy autós újságot abban benne van egy csöppet felfújt és megemelt ötajtós Mini, lehet, hogy ezek a bajorok már készülnek valamire.

Nekem fura lenne 1 elsőkerék-hajtásos BMW, megmondom őszintén.

Ha BMW akkor hátsó kerék hajtás, soros hathengeres benzinmotor ( jó a szívó is).
Vagy csak én ragaszkodom ennyire a sztereotípiámhoz? Költői kérdés volt, nem kell lehülyézni..
RonJeremy 2010.02.08 23:14:20
@subtotal:

Thank you ,,noch einmal".Az a szitu, hogy ők meg is tudják csinálni. Anno volt az a reklám mikor egy fószer egy egykerekű biciklivel szerencsétlenkedett, a narrátor meg alámondta a szöveget, hogy problémás ha a hajtott meg a kormányzott kerék megegyezik. Ezzel a hátsókerék hajtásnak a stabilitásra vonatkozó jótékony hatásait kívánták demonstrálni. Aztán kihozták a Mini-t és hogy hogy nem ez a reklám lekerült a vetítésről.
Nem akartak maguknak ellentmondani..
RonJeremy 2010.02.09 00:58:41
@voszi: Pontosan milyen gép?
dizel/benya? köbcenti? kw?