Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vik25

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A busz ugyanaz, csak a gyártó más. Buszgyártó lett a BKV  Tavaly áprilisra készült el kísérleti jelleggel az első három PKD azaz Partially Knocked Down (részben összeszerelt) autóbusz a BKV kelenföldi buszgarázsában. Majd az első három Ikarus V127-est újabb 15…..
A Wizzair ügyfélszolgálata szerint rendben van, ha naiv utas feladott böröndjéből szó nélkül kilopták a kiskését. Merthogy az fegyvernek látszó tárgy, és semmi ilyen nem vihető repülőgépre. A Wizzairrel utaztam, miközben a feladott bőröndömből (nem a…..
Vik25 2013.06.21 15:55:27
@majomábécé: Azaz. 2 hete nekem is "kikerült" a bőröndből 6 doboz cigi. Pedig egy nejlon zacskóban voltak együtt egy doboz sebtapasszal és egy doboz Algopyrinnel. Zacsi száján masni. Biztos véletlenül úgy dobták a rakodók, hogy résnyire kinyílt a zippzár, miközben kioldódott a masni és pont kirepült a 6 doboz dekk a púposra tömött bőröndből. De akkora világ csodája történt, hogy a bőrönd földetérése pillanatában hirtelen a masni is visszakötődött és a zippzár is visszahúzódott...