Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koppi70

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Monacói GP után szakított a világbajnok Jessica Michibatával, mert nem tudta összeegyeztetni a tokiói utazásokat a Forma-1-gyel. A Daily Mail idézte Button sajtósát - "megerősíthetem, hogy Jenson és Jessica szétváltak" -, a The Sun a pilóta egyik barátját:…..
Ahogy várható volt, Miskolcon az olasz AnsaldoBredát hirdették győztesnek a - vonalhosszabbítást és -felújítást is tartalmazó – villamosprojekt járműbeszerzési részében. A 31 villamos szállítására még a cseh Skoda, a spanyolországi CAF és a német Siemens is…..
Subba Subba trend: Kelis 2010.01.30 17:37:00
Na vajon ki itta ki az Én kicsi pónim, és az LSD-s egyszarvús turmixos csuprot fenékig? Kelis képes volt ebben a szerkóban megjelenni tegnap Los Angelesben, a Data Awards-on. Az a fekete folt pedig a szegény fulladozó punetti körül nagyon aggasztóan néz ki.  via..
"Ha a légitársaság bedőlne, az a rekordáron privatizált reptér jövőjét is veszélyeztetné, és jelentősen megnehezítené és megdrágítaná az ország légi megközelítését" - mondja az Index cikk második mondatában Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs…..
"Ugyanaz a másik oldalról" című sorozatunkban egy vendéglátós meséli el, milyen a magyar, ha vidéki szállóban konferenciázik. Nagyvonalú urak és disztigvált hölgyenek lejtenek el előttünk, miközben bugyborog a pezsgő és izzik a testiség. Ezt a levelet afféle…..