Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hernadparty

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Ma a Serj Tankian-hoz hasonló életutat bejárt Téglás Zoliról és zenekaráról lesz szó. A Place Called Home - Ignite A számról: A 2000-ben megjelent, ugyanilyen című lemez címadó dala. Nem mellesleg első nemzetközi elimerést hozó számuk. A zenekarról: Zoli…..
Újabb kényelmi funkcióval bővült az Indafotós képek böngésző módja, mostantól nem csupán a jobb oldali albumdobozban lapozgathatjátok az egyes albumok képeit, hanem az albumon belül a képeken megjelenő navigációs nyilak is segítenek a böngészésben. Az egy irányba való…..
Khmm ... olcsó húsnak ugye híg a leve. De bizony  nemhíg cucc is van ingyért, mindjárt itt a Kodolányi Főiskola kitűnő karácsonyi jazzlemeze.Ízelitőnek a Jingle Bell és a White ChristmasAz egész album - receptekkel, egyéb ötletekkel - egy klassz kis adventi naptár…..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..