Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s3m

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
llyen idősen mint itt a legtöbbünk, Nagy Sándor már világhódító volt, Julius Caesar meg a fejét verte a falba hogy ő még miért nem világhódító. Mi itt a KM-nél meg lettünk szólítva Bogár László által, le lettünk liberálglobálisozva. Ez is valami. Most pedig nézzünk…..
Az Apple-reklámokban hallható, látható "There's an app for that" kifejezést immár csak a cupertinói cég használhatja hasonló termékekre vonatkozó hirdetésekben. Ezzel a kifejezéssel az Apple az iOS óta bombázza az embereket, állítva, hogy az AppStore-ban mindenre van…..
Ki kellett végeznünk pár embert, míg eddig az infóig eljutottunk, de nem bánjuk. Most úgy tudni, a T-Mobile szeptember 25-én vagy 26-án éjfélkor kezdi meg az árusítást, ebből szerintem valószínűbb a szombat. Ekkor lehet megrohamozni a kezdő készleteket.További infó, hogy iPadet…..
Appleblog Itt a Safari 5.0.2 2010.09.08 12:06:00
Megérkezett a második frissítés a böngészőhöz, mindenki legyen boldog, mert mostantól mindenféle hibajavítással leszünk gazdagabbak. A jelszavak: Google Image, Flash 10.1, Safari Extensions Gallery, gyorsabb viszont nem feltétlenül lesz az cucc, és gondolom továbbra is kész…..
Már három beadvány is érkezett a bíróságokhoz az Egyesült Államokban, amiben a vásárlók következményeket akarnak az antennaprobléma miatt (amit nekünk egyetlen egyszer sikerült reprodukálnunk a teszt során, azt továbbra sem tudni, pontosan hány olyan panaszos van, aki nem tud…..
Megérkeztek az első tesztek a negyedik generációról, és ahogy az várható volt, az újságírók többsége el van ragadtatva. Az Engadget például kerek-perec kimondja, hogy ez most a legjobb okotelefon a piacon. A hardver remek, a kijelzőtől sokkot kap, aki csak látja, a szoftver végre…..
Tegnap este előben közvetítettem Steve Jobs keynote-ját, ami az iPad Eventhez képest merőben más felépítéssel húzta az idegeket. Míg legutóbb Jobs néhány perccel a színpadra lépés után azt mondta, iPad (bumm), addig most demókkal kezdett, és mindenféle további aljas…..
Számítógépes játékokból hagyományosan pocsék filmek készülnek, és a Perzsia hercege roppant hagyománytisztelő mozi: pont olyan pocsék, mint elődei. Nem olyan meglepő ez. Sokaknak már Jake Gyllenhaal leszerződtetése is intő jel volt (valljuk be, színészi képességeitől…..
Megmondom őszintén, egyre terhesebb, amit az iTunes művel, amikor beindul a Sync: normálisan ennek úgy kéne kinéznie, hogy kapcsolódás után észrevétlenül, másodpercek alatt összesimul az iPhone-nal, ezzel szemben az alkalmazás minden alkalommal az előtérbe ugrik, beindul a…..
s3m 2010.04.27 21:42:24
@Vakondgyar: :DD

wifin eleg meleg lenne 3 gigat atmasolni. Mondjuk filmeket. Kb reggelre vegezne. Vagy lehetne fogadasokat kotni mi veez hamarabb az aksi vagy a masolas magaval. :DD LOL
Elég durva sztori, szóval csak az olvasson tovább, aki bírja az ilyesmit: Bill Jordan kanadai cimborájának vásárolt egy iPadet. Azért ment el ő a boltba, mert Amerikában már igen, Kanadában még nem lehet kapni a tabletet. Szívességet tett tehát. Amikor azonban kifelé jött az…..
s3m 2010.04.21 21:25:26
@landilevente: szinkronizalni nem lehet backup nelkul? nem az automata syncronizacioval van a bajom hanem avval hogy elotte nekiall fel oraig backupolni. ezt szeretnem valahogy elkerulni. nem a szinkronizaciovla van bajom.
Oké, ennyire korhatáros anyag még sosem volt az Appleblogon. Sosem. Berakok egy fotót, hogy láthassátok, minél következik SOKKAL explicitebb videó a törés után. Ne kattints, ha nem múltál el 18 éves. Akkor se, ha mond neked valamit az a szó, hogy gentleman, jó ízlés, stílus! Ne…..
Elnézték, hogy a flash-tartalmak nem jelennek meg az iPhone-okon. Csodálkoztak, hogy sikerült megegyezni a Youtube-bal a videók konvertálása ügyében. Lenyelték, hogy Steve Jobs lustának nevezte őket. Ez végül is egy vélemény, amit Crash Reportokkal alá tud támasztani. De azt már,…..
s3m 2010.04.14 18:47:19
@dave_he: es akkor mi van a kanadai torott ps3 -akkal amiert 10 evet is kiszabhatnak rad. Megveszed, a tied, megse hasznalhatod arra amire csak szeretned.de nem kell messze menni, ott a jailbreak. 100x tobb mindenre kepes egy tort iphone mint a hivatalos os tores nelkuli.
s3m 2010.04.14 19:45:39
@dave_he: jo, de nem ertem miert magyarazkodsz. Ki mondta h nincs igy. Csak erted nem kell messzire menni flash v jailbreak mi a kulonbseg. Mindkettot a software szopatja nem a hardware.
Zsiráf rendhagyóan pozitív laptopjavítási története reményt ad ezekben a sötét időkben. Gondoltam leírom a pozitív sztorimat az Acer szervizeljárásával kapcsolatban, mert én is meglepődtem rajta hogy mennyire korrektek, aztán folyton csak a tapló szervizesekről van cikk.…..
Az Apple péntek óta várja a fejlesztők alkalmazásait, megkezdődött a programok elfogadása az iPad App Store-ba, vagyis külön üzlet - üzletsarok - nyílik a táblának.Néhány szabály: csak az iPhone SDK 3.2 5-ös bétájával ér elkészíteni a programokat, március 27-ig be kell…..
s3m 2010.03.22 15:30:06
Épp készítettem elő a Megyék Harcának következő fordulóját, amiben gazdasági kérdéseket fogunk feltenni, amikor belebotlottam néhány érdekes adatba. Arra voltam kíváncsi, hogy melyik most a legértékesebb vállalat, az a cég, amelyikért a legtöbbet kéne fizetnünk, ha…..
s3m 2010.03.22 13:53:13
@davces: shift vagy ctrl vagy command + restore gomb klikk, akkor regebbi firmwaret is visszatehetsz restore.
Tavaly év végén már voltak olyan pletykák, amik arról szóltak, hogy a Vodafone-nál és a Pannonnál is elérhető lesz rövidesen az Apple mobilja. Főleg a két szolgáltatótól érkeztek ezek a hírek, ugyanakkor a T-Mobile-közeli forrásaink cáfolták a hírt. Információink szerint a…..
Egészen bizarr az alanti történet. Első olvasásra egy rakás kérdés kívánkozik kifelé. Létezik-e még egyáltalán videómagnó? Miért lopna el valaki egy új korában is értéktelen tárgyat, ami nemcsak használt, hanem rossz is? A kérdéses videó valószínűleg nem ér sokkal…..
s3m 2010.03.16 00:27:06
PoPe jól megszívta, akkreditált nyelvvizsgát akart a főiskolai felvételije előtt, de végül nem vizsgázhatott, a főiskoláról is lemaradt, és egy csomó pénzt követelnek rajta. A 2f nyelviskola győri tanfolyamának oktatóitól a diákok arról értesültek, hogy a kurzus végén csak…..
A hűtőmágnes az egyik legjobb dolog, az én hűtőm tele van mindenféle mágnessel. Általában külföldön veszem, minden meglátogatott országból egy. De persze vannak itthon vásároltak is. Ha iPhone-fanatikus lennék, biztosan beszereznék néhányat ezekből az iPhone App-os…..
s3m 2010.03.11 15:52:28
A MOM Park Match-ban mi a fenének van biztonági őr, ha nem áll a helyén, ha nem lehet neki bemutatni a máshol vásárolt árut, ha nem nézi senki a biztonsági kamerák képernyőit és probléma esetén senki nem ellenőrzi azokat? Ja, már tudjuk, hogy azokat macerálják, akik nem loptak.…..
Appleblog Utazó iPhone: Kolumbia 2010.03.06 13:50:00
Nem fogjátok elhinni, de máris Dél-Amerikából jelentkezik Utazónk, egy téridőgörbület következtében decemberből, a Villa de Leyva nevű faluból, Kolumbiából, T. zsebéből.Az Utazó iPhone rovatba egy fotó egy talán kevéssé ismert, ám annál szebb helyről, Kolumbiából a Villa…..
s3m 2010.03.07 15:14:45
@szucsadam: Page not found
The requested page could not be found.
Tudsz mondani egy kontakt addresst esetleg telefonszamot, ha meg esetleg megvan neked valahol?
A Zugügyvédnek is hasonló a véleménye a történtekről, mint az alábbi levél beküldőjének. A kopogtató-cédula ellopása több, mint rongálás.Szia Zug,Feltörték a levélszekrényemet – mint  annyi másnak -  és elemelték a kopogtató cédulákat, az egész…..
s3m 2010.02.16 21:04:20
@T mint T: :d jo vicc...
Olvashattátok már a kilencórás postban, hogy valamiféle díjátadón vettünk részt. Elmondom az előzményeket: hétfőn, pontosabban hétfő délelőtt kaptam egy mailt Szabó M. Istvántól, az itbusiness felelős szerkesztőjétől, hogy azonnal hívjam vissza a blogversennyel…..
s3m 2010.02.02 14:39:17