Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarketingMajom

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MarketingMajom 2017.06.29 16:05:32
Van egy terméked, szolgáltatásod vagy céged, amiben őszintén hiszel. Valami, amiért keményen dolgozol. Valami, amit nap, mint nap próbálsz egyre jobbá tenni. Majd jön valaki, és vélt vagy valós sérelmeit negatív, esetleg alázós kommentben szabadítja rá az oldaladra. A potenciális új ügyfeleid…..
"Fényképek az abortusz után" volt a címe az eredeti bejegyzésnek... 2009. szeptember 21-i kiegészítés:OLVASD EL A KOMMENTÁROKAT, HA ABORTUSZON GONDOLKODSZ! Ez a bejegyzés 2007. április 22-én született. Azóta  a Google már az első 10 között…..
MarketingMajom 2011.05.10 12:05:31
Kedves Solya!

Személyesen ismerek egy abortuszon átesett fiatal lányt. Hét év telt el azóta, és még mindig nem tudta teljesen megbocsátani magának. Pedig a saját döntése volt! El sem tudom képzelni, hogy tudnád azok után fogadni a férjed közeledését, hogy tudnál boldog lenni ebben a kapcsolatban, ha alávetnéd magad az akaratának...
A férjed önzése/félelmei elfoghatatlanul nehéz helyzetbe juttattak téged, de muszáj bátornak, és amennyire lehet, józannak maradnod. Próbáld meg egybegyűjteni azokat az embereket, akikre számíthatsz, bármi is történik: család, barátok, szervezetek stb, és meglátod, hogy nem lennél egyedül, ha megtartanád ezt a kisbabát. Ha viszont saját vágyaid ellenére elveteted - a barátnőm elmondása szerint - egy olyan, soha nem múló magány lesz a lelkedben, amit semmi nem enyhíthet. Az abortusz (szerintem)akkor is szörnyű, ha az ember saját akaratából dönt mellette, na de kényszer alatt... nem szabad! Érezni a soraidból, hogy már most szereted ezt a kisbabát! Meg kell próbálnotok még egyszer/sokszor megbeszélned a férjeddel, megpróbálni félretenni a fájdalmad, és kideríteni, hogy mitől retteg ennyire. Ha pedig ennek ellenére tovább zsarol, vagy választásra kényszerít önmaga és a baba között... az anya-gyerek kapcsolat (sok házassággal ellentétben) múlhatatlan és örök. Nem leszel egyedül!
Egy olyan ponthoz érkezett a kapcsolatotok, ahol valami, valamilyen irányba, de mindenképpen megváltozik, akárhogy is döntesz. És igazuk van a többieknek: a férjed megváltoztathatja a véleményét, de ezt a kisbabát már nem lehetne visszahozni. Ugyanazzal érvelek, mint az abortusz-mellettiek: ez a te döntésed, a te saját tested, a te gyermeked!! Ha azt érzed, hogy világra akarod hozni, akkor legyen úgy!!!
Nagyon erősen gondolok rád, a férjedre, és a gyermekeidre is.
A nyúlon túl Little Help 2010.04.20 08:03:00
The Beatles - With A Little Help From My Friends száma ugrik be.  via 9..
Csigavagina fós 2009.09.15 17:49:00
annyira fáradt, vagyok, hogy hullámzik az aszfalt. tegnap mentünk bulizni, ami nekem annyiból állt, hogy leittam magam, aztán bőgtem 4 órán keresztül. 4. óra végefelé észrevette, hogy jé veled valami nem oké. addig teljesen egyedül voltam, mert mindhárman csajoztak. ha oda akartam…..
Szőrös és gonosz sport 2009.09.03 02:58:06
pár napja azt álmodtam, hogy tele van a testem férgekkel. mostanában nem ébredek fel a rémálmokból se.kiskoromban valahogy kimaradt mindenféle sportféleség. voltam pár alkalmat úszni, de nem volt nehéz megúszni (HAHA) a többi edzést. amúgy a mai napig nem vagyok…..
MarketingMajom 2009.09.03 11:24:07