Regisztráció Blogot indítok
Adatok
humbuk

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha itt a november és karácsony előtt még szeretnénk csobbanni a meleg tengerben úgy, hogy ezt anyagilag túl is éljük, irány Eilat. A télen-nyáron strandidőt nyújtó Vörös-tenger partján fekvő Eilat a második izraeli város, amely elérhető közvetlen járattal Budapestről. Az…..
Tizenegy éves lett a Wizz, s ennek örömére új színt kaptak a gépek, s ami a lényeg, a tavalyihoz hasonló, egyet fizet, kettőt kap akciót hirdetett a cég. A második jegy majdnem ingyen, 2500 forint adminisztrációs díjat kell érte csengetni. Dobjunk el mindent, menjünk foglalni!…..
humbuk 2015.05.20 21:58:49
@Ződ2000: a múlt hétvégén Charleroi Europcar gond nélkül elfogadta a magyar jogosítványt (plastic kártya). Nyugodtan indulj neki, nem lesz gond.
Földszint Góliát 2009.10.10 00:18:00
Kedvenc befőző-paradicsomom az idén furcsán viselkedett: az egyetlen kiültetett tövön az első öt termés csak szeptember végére érett be. Igaz, ezek összesen négy és fél kilót nyomtak.A különböző növényfajtáknál a méret nem, vagy inkább fordítottan szokott a…..
Classic Étterem és Panzió"szüreti" ajánlat /szeptember 19.-től/ - Vörös lencse saláta, zöld fűszerekkel pácolt kecskesajttal- Sült paprika krém leves, pirított garnélával- Paradicsomos morzsában sült vörös sügér filé, ruccolával kevert burgonyapürével-…..
Elképesztő gyűjtemény: az ábécé minden betűjéhez található gyártó itt, az Alfa Romeótól a Borgwardon, Cadillacen, DKW-n, Jaguaron, Mercedesen, Riley-n, Simcán át a Valiantig és a Volkswagenig. Mind rom. Morbid hangulat: a kaufdorfi autótemetőGyűjtők, rajongók, oldtimer…..
humbuk 2009.08.18 00:43:09
@Skodafan: Gondolom Bp-i indulás lenne a legcélszerűbb, ne húzzuk senki agyát előtte egy országjárással.
Költségek: tankolás, autópályadíjak, mi lehet még???? Nem tudom, megdumáljuk, ha van rá tényleg érdeklődés. Irok privátban és egyeztetünk.