Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kilroy

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Ma délután óta ismét működik a "Kit ismerhetek?" funkció. A fejlesztő csapat keményen dolgozott a hibák és a teljesítménygondok kijavításán, ami egyáltalán nem volt egyszerű feladat. Még folyamatban vannak további teljesítményjavító…..
Egy új email arra szólítja fel az iWiW felhasználókat, hogy jelszavukat egy megadott email címre küldjék el, mivel az iWiW-nél technológia problémák miatt gond van a beléptetéssel! A megadott e-mail címet azóta letiltattuk. A levél valótlanságot állít, kizárólag jelszavak…..
iWiW Gépház Foci VB játék 2006.06.07 18:00:37
Sziasztok! Elindult az András által már említett meglepetés fejlesztésünk a Foci VB játék. Nagyon rákattantatok nagy örömünkre, mivel már most 23.000 regisztrált játékos van a rendszerben.:-) Csak így tovább. A játékot úgy fejlesztettük, hogy amennyire csak…..
iWiW Gépház újabb paráztatás 2006.05.07 21:08:09
Újabb megtévesztő üzenet indult útjára, miszerint az iWiW hamarosan fizetős lesz. Ennek az állításnak sincs valóságalapja. Kérjük ezt se továbbítsd senkinek!..
Kilroy 2006.06.14 15:01:39
apu: Korrekt, hogy leirod, hogy meg vannak, akik tovabbkuldik. De akkor miert nem nezed meg ugyanilyen korrekten, hogy bemasoltak-e mar a hoaxot elotted? Mert ide sem kene sokadszor beirni ugyanazt.

Mar elnezest, de asszem a legjobb szandeku ember se biztos, hogy visszaolvassa a blogot, mielott beir, pedig nem artana neha.

Zsozsó 2006.05.11. 14:07:59 :

Es alacsony a kerites...

[HUN]AK47® 2006.05.09. 20:42:35 :

"Amúgy meg diszkrimináció hogy miattunk, tuskó magyarok miatt magyarul elérhető... remélem hamar visszaáll a rend, és özönleni fognak iwiw-re a külföldi emberek."

Vissza? A wiw magyar kezdemenyezes, ezert is hivtak eredetileg wiwnek, mert akkor meg nem volt 'international'. Most mar az, ami nem is baj es szerintem gyulnek is a kulfoldiek is bele. De azert megse beszelj mar diszkriminaciorol... kulonben is lehet, hogy nyitott kapukat dongetsz (lasd elozo mondat) :-)
Ja, abban viszont igazad van, hogy jo lenne, ha mielott ujra elerheto lenne (mert mar az volt, tehat lehet ujra) mas nyelveken is.

Mas. Tobben leirtak es en is kezdem egyre inkabb ugy velni, hogy sokan nem olvassak a fooldalon a kozlemenyeket (meg a blogot se, hiszen itt szobakerul a fooldal... lasd korabbi utalasomat a visszaolvasasra...). Szerintem igen egyszeruen azt kene megcsinalni, hogy amikor mail erkezik, hogy uj uzenet jott a wiwen, akkor a link ne az uzenetekhez vigyen, hanem a fooldalra! Ott aztan egyreszt lathato nyilvan a pirosan villogo boritek, masreszt kenytelenek lennenek a T. userek legalabbis nehany masodpercet eltolteni a fooldalon, ami szvsz elegendo, hogy eszrevegyek a kozlemenyek sarga teglalapjat. Mert szerintem azert nem annyira eszrevehetetlen az, felteve persze, hogy legalabb az a nehany masodperc kell, hogy ellepjunk a fooldalrol. Persze ez a javaslatom talan kemeny meg 'folosleges' kattintas sokak szemeben, de szerintem pont, hogy nem folosleges.
Körlevelek: kérem senki se küldjön tovább hoax üzeneteket, a rendszer üzemeltetői, tulajdonosai SOHA sem üzenetekben, hanem a nyitóoldalon keresztül kommunikálnak! Mint azt bizonyára észleltétek újra működnek a tegnap este leállított funkciók, a fejlesztőknek - kopp-kopp-kopp…..
iWiW Gépház wiwd tuning 2006.05.30 17:48:00
Sziasztok, jelenleg a wiwd (a kapcsolatokat ideiglenesen kezelő szoftver modul) optimalizálását végezzük, ezért sajnos időszakosan a kit ismerhetek, a legrövidebb út és a közös ismerősök szolgáltatások lassulása illetve kiesése várható. Türelmeteket kérjük, reméljük…..