Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tony zionist

0 bejegyzést írt és 812 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbik kezdeményezi a koronás címert is ábrázoló nemzeti zászló újbóli használatát, továbbá az iskolákban kifüggesztené a 'Magyar Hiszekegyet'... Pörzse Sándor, a párt országgyűlési képviselője hétfőn, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a nemzeti…..
Kicsit túllépve azon, hogy mi történt pontosan a gázai segélyhajón, ki lőtt először, illetve legitim-e a blokád vagy nem, kétségtelenül az az érdekesebb része a sztorinak, hogy az izraeliek kezdik keményen elszigetelni magukat nemzetközileg. Akár igazuk volt ebben a konkrét…..
tony zionist 2010.06.03 21:51:01
@lyesmith: nem. és dov lior sem ezt mondta.
legalább emlékezz rá, mit hazudtál 5 perce! vagy olvass vissza!
tony zionist 2010.06.03 21:52:18
@Senkifia: "10 éve goldstone jelentés elképzelheetlen lett volna."

Goldstoneról tudni kell, hogy egy cionista zsidó. és még ő is ezt mondta...
mindjárt ki is kiáltották öngyűlölő antiszemitának :)
tony zionist 2010.06.03 21:56:54
@lyesmith: "Felszólították a hajót hogy áljanak meg és engedjék a rakományt átvizsgálni."
már ehhez sem volt joguk

"Felajánlották a szállítmány harmadik félen, a Vöröskereszten keresztül történő szétosztását."

1. nem hisz nekik senki
2. terrorista nácikkal nem egyezkedünk
3. csak a tiltólistán nem szereplő dolgokat engedték volna át.(könyveket, cukrot, takarót, ruhát, cementet pl nem)

"A hajók ezt elutasították és kijelentették hogy szándékosan meg akarják törni a blokádot"
elutasították nácik fenyegetőzését, és kijelentették, hogy az ENSZ nem ismer el semmilyen blokádot ott, Gáza pedig nem izrael.

"A hajóra lépő katonákat megtámadták."
te hülye vagy bazmeg? a hajót megtámadó katonák ellen védekeztek. pofátlan nácinak kell lenni ahhoz, hogy a támadó elleni védekezést minősítsük támadásnak.
Subba Kaland Játék Kockázat!! 2010.06.02 12:45:00
Ki ne emlékezne a KJK könyvekre? Az 1982-ben indult sorozat, amit végül 21 nyelvre forditottak le és 16 millió példányban kelt el, ma is kultikusnak számít.  A zagor.hu-ról az összes itthon megjelent könyv letölthető pdf-ben, sőt iPhone-ra vagy iPod Touch-ra is szedhetünk le ha…..
tony zionist 2010.06.02 16:56:24
egy csomót lehet online jáccani nubok

tengersam.fw.hu/kjk/gyksz/index.htm

gyíkkirály szigete meg skorpiók mocsara ütött.

a parazita goncsong vhogy bennem maradt :D
tony zionist 2010.06.02 16:57:56
@tony zionist: jó, mondjuk csak kettő az a csomó, most nézem.
Nyilván unalmas, hogy én mindig mindenről az ellenkezőjét mondom, de itt van néhány megfontolandó szempont a Gázába tartó segélyflotilla esetéről. Ezek szerint nem teljesen egyértelmű Izrael bűnössége.  1a. Hogy a rajtaütés nemzetközi vizeken történt, abból a…..
tony zionist 2010.06.01 18:59:01
@Cesare: mutatok ennél cifrábbat zsidóban...

szal bekaphatod a nagy metszett faszt te mocsok náci...
tony zionist 2010.06.01 19:02:53
@Ma Baker: nem is jó kifejezés, mert a nem cionista zsidó is náci.
Legjobb indulattal is max 500 ember lézengett az idei Kenderpikniken vasárnap a Margitszigeten. A Kendermag Egyesület még mindig 60 milliárd forintra becsüli az évente kieső adóbevételeket, amit az állam a fűkereskedelem meg nem adóztatásával a maffiának juttat. Persze ennél…..
tony zionist 2010.05.10 17:27:32
@Publius Decius Mus: neked meg elektrosokk, aztán zárt intézet, mert szociopata vagy.
tony zionist 2010.05.10 17:35:15
@groggil: mind1. úgyis menni készültem.
"el kell hagynom az országot" :D

nem (csak) emiatt...

elegem van a provinciális, primitív fasz masszából, akiket 2Ft-os demagógiával ide-oda lehet rángatni
tony zionist 2010.05.10 17:38:56
@Slaydo: "véreres szemekkel/paranoid mozgással ülj be:"

ugyan miért ne?

az olasz parlamentben készítettek egy felmérést. a csatornában lévő vizelet kokaintartalma alapján megállapították, hogy a képviselők jó részének állandóan kokszolnia kell, hogy ez az eredmény kijöjjön.

sztem bemennék egy ENSZ közgyűlésre, tuti találnék olyan"kollégát" aki jól be van szívva,kokszolva,piázva.

@Lovag, aki azt mondja: Ni!: te keverted ide :) én csak egyértelműsítettem. de ennyi. ne ragozzuk!
Sárdobáló Paramilitaristák 2010.04.29 16:30:00
Mint már korábban megírtuk, a Jobbik és a "Magyar Gárda" olyan, mint a Hamasz: egy terrorszervezet politikai és katonai szárnyai. A politikai szárny is merőben antidemokratikus és agresszív véleményeket fogalmaz meg, a katonai szárny azonban konkrétan terrorizmust valósít…..
tony zionist 2010.04.29 23:35:17
@lorantka_a_gall: te szoktál röhögni? hát tud meg, hogy a nácik is röhögtek. sztem te csak azért röhögsz, hogy ezzel apró, titkos jeleket adjál az arra érzékeny receptorokkal rendelkező náci társaidnak.
tony zionist 2010.04.29 23:45:39
@lorantka_a_gall: röhögve kenyeret zabálni. annál nácibbat el sem lehet képzelni. próbáltam meggyőzni magam, hogy talán, ami izraelben folyik, az esetleg még ennél is nácibb, de aztán hamar beláttam felvetésem tarthatatlanságát, és elhessegettem ezeket a bűnös gondolatokat.
A választási eredményeket látva derék Maszopos prominenseink lelkében úgy szökkent szárba a pánik, ahogy a kannibál gyerek születik: rágta magát bentről kifelé. A gazdatest hiába igyekszik palástolni szenvedését optimista nyilatkozatokkal, a ded minden igyekezet ellenére…..
tony zionist 2010.04.13 13:27:40
@papillon: nem csak egy párt....annál sokkal veszélyesebb. ha csak egy párt lenne, akkor nem kilincseltek volna ott a nagykövetek a választás után, nem próbálták volna meg Lányit megfenyegetni az amerikai követség emberei, hogy vigye be az egész védegyletet az LMP-be stb stb.

ráadásul minden LMP-s prominens zsidó...
Varánusz Az új kor első hajnala 2010.04.12 08:00:00
Jóóóóó reggeeelt Magyarország!Eljött, ha nehezen is ez az Április 12-e. Tegnap kiszavazhattuk magunkat, ma reggel pedig szövögethetjük választások utánra tartogatott álmainkat, fonhatjuk a kolbászkerítést és a szóvirágot csokorba. Biankó csekk kitöltve, vághatunk neki az új…..
tony zionist 2010.04.12 18:03:08
Túl vagyunk az első fordulón – ami nagy valószínűség szerint nem sokaknak okozott meglepetést. Legalábbis ami az eredményeket illeti. Tegnap késő éjjel – ugyanis ekkor lehetett csak először – közzétették a szavazatszámokat az elektronikus és online médiumok, ma…..
Vége a választás első fordulójának, rengeteg dolog történt: végignézhettünk egy döbbenetes választási bizottsági szerencsétlenkedést, ránk ömlöttek az adatok, és nem mellékesen ez a blog bevonult a magyar televíziózásba… A következő napokban még sok lehetőség…..
tony zionist 2010.04.12 13:31:42
A neoszadesz hazaárulást követett el!!!

144.§. (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
c) háború idején
d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével követik el.
(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

LMP: a központba érkezett az amerikai nagykövet

Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet három munkatársával az LMP központi irodájába érkezett. Schiffer András az LMP vezetőivel, a nagykövettel és a nagykövetségi dolgozókkal egy szobába zárkózott. Néhány amerikain OVB-s kitűzőt láttunk, feltehetően választási megfigyelőként érkeztek. Hámori Hanna, az LMP sajtósa azt mondta, a nagykövet asszony az LMP-vel ápolt jó viszonya miatt személyesen szeretett volna ellátogatni a pártközpontba a választás éjszakáján.

mi ez a 'jó viszony'? mikor és hogy alakulhatott ki, ha az LMP 1 éves, és miben nyilvánul meg?
mi ez a sietség?
mi köze az amerikai nagykövetségnek és az USA-nak az LMP-hez?
mert egy ilyen esetben a nagykövet nem viselkedhet magánemberként. még az se lenne túl jó, ha a győztest látogatná meg, max egy üdvözlet és gratuláció. de ez, hogy sietve nyargal egy olyan 7%-os párthoz a 'bekerülés' örömére, amelyiket még idén év elején is csak 1%-ra mértek, sok gyanúra ad okot. főleg annak tekintetében, hogy állítólag amerikai pénzemberek is támogatták az LMP-t. miről tárgyaltak bezárkózva? velük? ilyet egy nagykövet, egy másik állam protokolárisan sem tehet meg, mert ennek üzenete van.

a választásba és annak eredményébe beavatkozni bármilyen módon, az az alkotmányos rend elleni szervezkedés. az idegen állam vagy szervezet ugye az USA.
a súlyosbító körülmény pedig az, hogy állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával(képviselőjelöltként) követte el.
tony zionist 2010.04.12 13:45:27
@Interlock:

"Lányi András író, humánökológus, a választásokon ezúttal nem induló Élőlánc ökopárt alapítója azt kéri a környezetvédőktől, hogy ne szavazzanak az LMP-re, mert Schiffer András pártja eleven cáfolata annak, hogy lehetne más a politika, mint puszta marketing. Állítja, felkereste őt az amerikai nagykövetség két munkatársa, és egy órán át arról faggatták, hogy az Élőlánc
miért nem áll be az LMP mögé."

" Ezen én is sokat gondolkoztam. Az SZDSZ-ből, illetve balliberális mozgalmakból ismert fiatalemberek kerestek meg a pártalapítás szándékával, s később éppen ők fordultak a közös vállalkozás ellen. Volt-e ebben szerepe annak, hogy Fodor Gábor, akivel megpróbáltak összehozni, nem óhajtotta elhagyni az SZDSZ-t egy alakuló új alternatív párt kedvéért, azt nem tudhatom. Annyi bizonyos, hogy Schiffer András, az LMP mai listavezetője, akivel 2005-ös pártütése óta nem vagyok beszélő viszonyban, 2008 nyarán, egy nappal az után, hogy Fodort megválasztották az SZDSZ elnökének, megpróbált rávenni, hogy a sajtóban együtt támadjuk meg Fodort. Ilyen fokú gátlástalan cinizmus egy pályakezdőnél nem mindennapi: sokra viheti még.

– Schifferék inkább saját pártot gründoltak össze.

– Igen, én akkor már tudtam, hogy az Élőlánc alakulását minden eszközzel akadályozó csoport hozzálátott a saját pártjának szervezéséhez. Persze nem olyan naiv módon jártak el, mint mi. Tudták, hol kell elkezdeni. Majd egy évvel az LMP megalakulása előtt felkeresett az Egyesült Államok nagykövetségének két politikai munkatársa, akik kizárólag arra voltak kíváncsiak, hogy az Élőlánc Magyarországért támogatná-e a Védegyletből alakuló újabb zöldpártot."

"LMP: a központba érkezett az amerikai nagykövet

Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet három munkatársával az LMP központi irodájába érkezett. Schiffer András az LMP vezetőivel, a nagykövettel és a nagykövetségi dolgozókkal egy szobába zárkózott. Néhány amerikain OVB-s kitűzőt láttunk, feltehetően választási megfigyelőként érkeztek. Hámori Hanna, az LMP sajtósa azt mondta, a nagykövet asszony az LMP-vel ápolt jó viszonya miatt személyesen szeretett volna ellátogatni a pártközpontba a választás éjszakáján."
Én csak anyit kérdezek tisztelettel: hogy lehet, hogy valaki, akinek nyíltan fáj Trianon, francia autót vesz!? (És esetleg fordítva: ha már olyan hülye vagyok, hogy francia autót veszek, legalább a Nagy-Magyarország matricát ne rakjam ki rá!)..
Egy középiskolás srác baloldali és Jobbikot kritizáló videókat tett fel a youtube-ra „józanmagyar” néven. A Jobbik-szimpatizánsok természetesen rárepültek, és szokásuk szerint zsidózták, buzizták. Nagyon fájhattak némelyiküknek a kis videók, mert…..
tony zionist 2010.04.06 22:08:58
Fel vagyok teljesen dobódva. Megnéztem, meghallgattam a neten dr. Gaudi-Nagy Tamás debreceni kampánybeszédét. És megvilágosultam. Az ügyvéd úr, leendő igazságügyi miniszterünk, felnyitotta a szemem. Bevallom őszintén, butuska kis agyammal a sok okos gondolata közül nem is tudtam…..
tony zionist 2010.03.24 00:25:15
@flugi_: ne magyarázkodj zsidó...
hogy eleve zsidó lettél, azt anyádnak köszönd, nekem semmi közöm hozzá. de ha véletlenül nem lennél zsidó, az rád nézve sokkal de sokkal nagyobb szégyen. mert zsidóként még érteném ezt a aljas attitűdöt, de gójként ez a zsidóvédő golyókapkodó mentalitás elég szánalmas.

"de ez a tételes felsorolás, ami se releváns, se logikus, se hozzám nem köthető, ám mégis jól mutatja a befordult dühöngésedet, ez priceless."
se NEM...tudod kell oda egy NEM szócska még, de szoknod kell még a magyart.
nem releváns? dehogynem.
nem logikus? nálam kevésbé lehet valaki logikusabb.
nem köthető hozzád? dehogynem. vagy szar zsidónáci vagy, vagy ólcsó zsidóbérenc.

"Talán csak azzal tetézhetnéd, ha villantanál egy kis látens homoszexualitást is az esztelen dühöngés mellé, csak úgy fűszerként :D"
önégetés? aki másnak vermet ás, maga esik bele...
nem ismerkedünk hülye buzizsidó :D
tony zionist 2010.03.25 19:00:44
@tony zionist: már megint igazam volt, egy zsidónáci igazolt :D

"Egy izraeli torténész: "Izrael abban a helyzetben találhatja magát, hogy el kelljen söpörnie Európát"

Al-Quds (Gerusalem) - az izraeli katonai történész Martin Karfeld kijelentette, hogy Izrael kényszerítve érezheti magát az egész európai kontinens megsemmisítésére; fölhasználva minden katonai lehetőséget, beleértve a nukleáris fegyvereket is azon esetben, ha úgy véli, hogy végveszélyben van. Még azt is hozzá tette, hogy Izrael Európát egy makacs ellenfélnek tartja."

amint nem úgy fütyülünk, ahogy ők akarják, ahoyg az ENSZ úgy döntene, hogy csináljuk vissza ezt az izrael dolgot, egyből kilövöldöznék ránk az atomtölteteiket...
hírTV Híradó:"Nem ismeri el felelősségét az izraeli kémrepülőgépek ügyében a Nemzeti Közlekedési Hatóság szerdán felmentett igazgatója. Vágó József először a hírTV-nek nyilatkozott, miután Hónig Péter közlekedési miniszter felfüggesztette állásából."Az…..
Most már elég! Most megvédjük a Jobbikot! Aljas és alávaló támadássorozat indult a jóravaló, derék és feddhetetlen jobbikos képviselő-jelöltekkel szemben. Nem igaz, hogy nem lehet elhinni, hogy Király András (most már csak volt szóvívő) egy jólnevelt tisztességes ember. Nem…..
tony zionist 2010.03.25 17:19:54
@Gestas: milyen állat módon te féreg?
tony zionist 2010.03.25 17:22:47
@fluxation: csak egy ócska nicktolvaj.

ha a nickre kattintasz, láthatod, melyik lett előbb regisztrálva.

csak van egy kis bug a blogmotorba, így bármelyik nickből gyártható klón. a szóközt tartalmazó nickekből kicsit könnyebben :)
tony zionist 2010.03.25 17:30:47
@volánrulz: én tudom, hogy az. a nicktolvaj nem tudja :D
  Gyurcsány Ferencet még Mesterházy Attilánál is jobban dugdossa az MSZP. Tegnap az exminiszterelnök lakossági fórumot tartott a Ferencvárosban korteskedve a helyi jelölt, Budai Bernadett mellett. Ez a lakossági fórum is zártkörű volt, annyira, hogy - hiába vártunk rá, -…..
tony zionist 2010.03.25 16:12:19
@mavo: ez nem a talmudban van te szerencsétlen náci patkány...
tony zionist 2010.03.25 16:13:00
@mavo: mondjuk anyád. legalább dolgozik egy kicsit :D
tony zionist 2010.03.25 16:15:56
@mavo: sőr, olyan nicket használok, amilyet akarok :D
most pl ez a Talon Karrde tetszett meg :D

@kk_kk: de nem ám :D
Storico israeliano: 'Israele si potrebbe trovare costretto ad annientare l'Europa' Scritto il 2010-03-12 in News Izraeli történész: "Izrael rákényszerülhet Európa megsemmisítésére" Al-Quds (Gerusalemme) - Pic. Lo storico militare israeliano Martin Karfeld ha affermato che…..
A tegnap délutánt és estét Röjtökmuzsajon töltöttem, ahol egy gazdasági vezetőknek szóló konferencián vettem részt. Kicsit én is beszéltem a választás tétjéről, illetve volt szerencsém meghallgatni Navracsics Tibor és Oszkó Péter előadását, akikről, ha nem…..
tony zionist 2010.03.25 12:37:05
@cambridge.on: nem mindenkit, csak a bűnözőket.
az MDF-et ellopó férgek pedig bűnözők.
Az MSZP, a Fidesz és a Jobbik delegáltjai úgy döntöttek, hogy az MDF nem indíthat budapesti listát. Ez választási matekra lefordítva annyit jelent, hogy ha jogerőre emelkedik a döntés, az MDF-nek a mostani 5 és fél helyett 6 és 7 százalék közti eredményt kéne elérnie a…..
tony zionist 2010.03.24 21:56:00
@lorantka_a_gall: persze persze...és amerikai zsidók pénzelik a háttérből.

az LMP az újSZDSZ, minél előbb le kell számolni velük.

Nem kell több zsidópárt!!!
tony zionist 2010.03.24 21:57:20
@Sawyer_: "Egy csomó olyan cédulát kaptam én is ismerőseimtől régebben, amit nem töltöttek ki, max aláírták, a többi része más tollal volt kitöltve. Ez egyáltalán nem hamisítás."
akkor te is egy csaló zsidó vagy
tony zionist 2010.03.24 22:00:22
@Nyers Fa: mi az a zsidózás? megmondani egy retek zsidóról, hogy az, ami?

nincs ilyen fogalom, hogy zsidózás. ha lenne, akkor meg mást kéne jelentenie...
Mostanában számos panasz látott napvilágot az Artisjus tevékenységével kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy a Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesületet a Bünti blog ítélőtáblája elé idézzük. A vád: haszonszerzésből elkövetett rosszhiszeműség. Az egyenlő esélyek…..
  Az utóbbi napokban ez a kedves kis közel-keleti állam a magyar és nemzetközi sajtó érdeklődésének középpontjába került (ha ugyan nem volt mindig ott). Persze nem ugyanazért. Minket elsősorban az érdekelne, mit és mióta csinálnak légterünkben egy nem szövetséges…..
tony zionist 2010.03.23 16:46:27
@thetriggerhappy: "Nem akarnék belemenni, de Izrael túlélni akar. nem akarja Damszkuszt és nem akarja Teheránt, ellenben azok nagyon szeretnék őt a tengerbe lökni."

íme a zsidónáci hazudozó

túlélni a kurvaanyádat, azt...
tony zionist 2010.03.23 16:56:01
@Terézágyú: a zsidónácizmus nem most érkezett...

@Bozdurgán: nem is látni embert lassan a képernyőn.

nézz meg egy híradót vmelyik adón. még a külső helyszínekről bejelentkező nyikhajok is szinte mind zsidók.

és akkor még nem is beszéltünk a kultúrház című műsorról, ahol minden műsorvezető az, és minden adásban kell legyen egy kis zsidó álművészet, vagy holokausztozás.

ez a tudatos landeszmannosítás. ennyit változott az ország 20 év alatt. akkor landeszmann gyuresznek menekülnie kellett az országból, ma meg nyíltan folyik az ideológiájának beteljesítése.
tony zionist 2010.03.23 16:57:43
@thetriggerhappy: a cionizmusról elég annyit tudni, hogy az ENSZ 1971ben a fajüldöző ideológiák közé sorolta, amit csak 91ben sikerült a tetveknek eltöröltetni. többek között magyar segítséggel...

de mi a cionista Goldstone jelentését sem szavaztuk meg.
Kis Moszkva Én, a judeokeresztény 2010.03.23 13:57:00
Tegnap sikerült igencsak jól szórakoznom, ennek következtében ma igencsak másnapos vagyok, de nem baj: a hánytatót már megtaláltam, a kuruc legalább ennyivel hozzájárult a napom jobbra fordulásához. Már a zárójeles bevezető is megható: most akkor szégyelljem el magam azért,…..
Tele van a tököm azzal, hogy az iPhone (3G, nem a 3Gs) egy-egy hívás után eldobja a hálót, és mindegy milyen sw-frissítést hajtok végre rajta, akkor is ezt csinálja. Tele van a tököm azzal is, hogy ha egyszer hozzáláncolom a kibaszott telefont egy számítógéphez, akkor egy…..
tony zionist 2010.03.20 09:33:15
@Nyikolaj: a felhasználók 99,99%-a nem is használ szar apple-t, csak a hülye sznob birkák.

sztem jól meg kéne suhintani mindenkit bringalánccal, akinél apple terméket találnánk.