Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Divalatina

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Molnár Gyula fáraó a sorozatos kerületi botrányok után úgy érzi, a helyi politika "túllépett egy határt". Valami megrendült benne. Komoly esély van rá, hogy befejezi. Végre.Hosszú hónapok óta ez az első olyan alkalom, hogy végre jó hírrel szolgálhatunk az olvasóink…..
Úgy tűnik Schneller Domonkos fideszes képviselőnek lett igaza Molnár Gyula szocialista országgyűlési képviselővel szemben. Hosszú évek óta nyomoznak a Lágymányosi-öböl ügyben Schneller feljelentése alapján. Molnár Gyula ez idő alatt sokszor nevetve próbálta elbagatellizálni…..
Kevesen gondolták volna 1992-ben, hogy az alpolgármesteri tisztségétől megfosztott XI. kerületi politikus, Molnár Gyula karrierje egyszer újra a magasba ível. 2002-ben aztán a szórakozóhelyes bulikkal és a kerületi vállalkozók anyagi támogatásával megspékelt kampány meghozta…..
Divalatina 2010.01.25 13:19:48
@dmm: na idefigyelj Te gonosz, kárörvendő Schneller domi szimpatizáns! Szóval nem fogok neki leveskét vinni sehova mert Ő itt marad.. ne örülj mert nem lesz börtön..
Divalatina 2010.01.25 13:23:53
@moncayo: undorodom az ilyen patkányoktól mint Te.
Kerületünkben 1990 óta folyamatosan ücsörög az önkormányzatban egy figura, aki a teli zsebét mindennél fontosabbnak tartja. 1990-ben még csak egy öreg Daciával pöfögött az önkormányzat elé a kelenföldi panel-lakásából, ma egy 7-es BMW-ből kászálódik ki, mikor megtekinti a…..
Divalatina 2009.12.19 22:53:26
Divalatina 2009.12.20 13:32:49
@dmm: ezt nekem szántad?
Ma délelőtt újabb öt ember szenvedett kipufogógáz-mérgezést a szocialista Molnár Gyula hőn szeretett újbudai plázájában, az Alleeban.Tegnap már egy csomó eszméletlenül fekvő embert kellett a garázsból és az élelmiszerboltból (!) kipufogógázmérgezéssel kórházba vinni, de…..
Még alig száradt meg a jóváhagyó önkormányzati pecsét Molnár Gyula, újbudai politikus legutóbbi, borgőzös és rendőrökkel anyázós autós túrájáról készült menetlevélen, máris újra címlapra került az autókázó újbudai szocialista és liberális elit. A mai címlapokon…..
Az erzsébetvárosi ingatlanpanama nyomán egyre nyomasztóbb részletek látnak napvilágot a megmaradt szocialista önkormányzati szféra viselt dolgairól és belső működéséről. Kitálalt Hunvald György sofőrje. A Magyar Hírlapban megjelent interjúban a polgármester…..
Mindig is úgy gondoltam Molnár Gyulára, Újbuda polgármesterére, mint egy beképzelt bunkóra -lásd az alábbi felvételt, melyen épp Lakos Imrét "lefaszkalapozza". Úgy néz ki Gyula ismét szegénységi bizonyítványt állított ki magáról csütörtök éjjel…..
Divalatina 2009.09.21 01:26:52
Nem találunk szavakat. Elég régóta kapunk híreket, hogy az újbudai polgármester sertésóllá alakította polgármesteri szobáját. Most ismét kiborult a moslék, csurdorgál az ajtó alatt kifelé...Röfögnek, sőt visítanak a malacok az ól körül. A halott malacok is forognak a föld…..