Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ProFiL-Kép

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyetem egyik professzora azt mondta "épp a napokban" ellenőrzi a kormány, van-e CEU-nak amerikai képzése. Ez arra utal,  készülnek a korábbi álláspont felülvizsgálatára, és Orbán írásban garantálja, az egyetem törvényesen működik Magyarországon. ..
"Menekültügyi szempontból rengeteg sebből vérzik a történet. Ami a külképviseleten benyújtott menedékkérelmet, illetve a kérelem benyújtására vonatkozó szándéknyilatkozatot (a kormány állítása szerint ezt tette a tiranai magyar nagykövetségen Nikola Gruevszki) illeti, vannak olyan államok, amelyek…..
ProFiL-Kép 2018.11.22 14:18:57
@$pi$:
Mmár jogerős 2 éves börtönbüntetést kapott, tehát BIZTOS, hogy börtönben lenne a helye.
A bűntársait sem megölték Makedóniában csak lesittelték őket, nem látom mitől lenne életveszélyben.

Illetve, ha nem egy Makedón börtönben képzelte el a kövi két évet és Magyarországra akart jönni, akkor a mostani állás szerint a helye Szerbiában lenne, 15 621- es sorszámmal! egy kibaszott erdőszéli sátorban, értem?
ProFiL-Kép 2018.11.23 00:24:42
@Minden ballib bérretteg:

Ezt leszarom ez csak fikció.

Amit írtam azok meg a tények.
A két napja közölt fotó készítőjével időközben sikerült személyesen is találkoznunk, így az eset további részleteiről is kérdezhettük. Megtudtuk többek között azt, hogy a házaspár végül szóba állt vele az eset után egy órával.  ..
ProFiL-Kép 2018.04.12 15:33:58
@monyon le:

Mit loptak te agyhalott? Nem a 444 cikkei alapján kell eldönteni , hogy valaki lopott -e hanem, hogy van-e jogerős bírósági ítélet ellene. Tudtommal ti szeretnétek több jogállamot, ahhoz képest, nektek mindenki lopott. Egyébként józan paraszti ésszel még igazat is adnék neked, de akkor a barátod álljon oda nyugodtan a parlamentbe jutott összes párt székháza elé és kérdezősködjön tovább.
Hosszú hetek óta érik ez a poszt, de eddig elhessegettem a gondolatot. Mindig arra jutottam, hogy az LMP csak szórakozik velünk, játssza az agyát, aztán elindul végre a koordináció felé. Még a múlt héten is biztosra vettem, hogy napokon belül módosítanak a dumájukon, de a legfrissebb hírek alapján…..
Azt hiszem, 2010 körül volt, hogy meghívtuk őket egy házibuliba. Aztán megjelentek, kizabálták a hűtőt, összesározták a szőnyeget, elhajtották az összes jó csajt és srácot, és még tőlem kértek cigit, mielőtt elmentek. Azok a fajták voltak, akik sokáig néznek a szemedbe, majd amikor rájuk köszönsz,…..
„Mexikóhoz hasonlóan TSZ-rendszerben termesztjük a remek magyar gandzsát, ami ugyebár hungaricum” – nyilatkozta Farkas Péter kenderügyi kormánymegbízott. A kormány stratégiai partnerségi megállapodást kötött a következő cégekkel: Kiskunmajsai Bob Marley Mgtsz,…..
ProFiL-Kép 2014.01.23 12:07:37
@béla a görög: Az irónia az barátom keveseknek adatik meg. Olvastad a hírt és benned ezek a gondolatok születtek meg? Kicsit meseterkéltnek tűnik ezért csekkollak :) : jogász professzorhoz van szerencsénk? A "van"- tól félsz? rasszista vagy? amúgy jól vagy? valami érzelgős, családi drámás történtet is szeretnék hallani, lehetőleg olyat ami a magánnyugdíj pénztáraddal, vagy a devizahiteleddel történt :) előre is köszönöm :
P.K.
Kérem, felejtsük el, hogy milyen politikai viharok közepette tengetjük napjainkat. Ne gondoljunk arra, hogy közeleg a választás, amit egy kettészakított ország vár. Nézzük meg józan fejjel, pusztán logikánkra, értelmünkre hagyatkozva ezt a hírt az ország egyetlen…..
ProFiL-Kép 2013.10.16 20:54:07
@K.A.Ármin:
A jobboldali sajtó még csak gyerekcipőben jár a népbutítás terén. Az MSZP nek hogy sikerült kétszer választást nyerni egymás után, na hogy? De hogy aktuális témánál maradjunk,Pondi bácsi figyelmét akarva akaratlanul elkerülte hogy a honlap (index) ahol a cikke publikálva lett ,mekkora adag sz*rral keni be minden nap az olvasók szemét. Az index és poldi bácsi nagyon kiáll hunvald mellett. Pedig ott a sok tehetséges oknyomozó újságíró, demokratikus moralista, szabadságjogi szakértő...a bírói ítélettől függetlenül lehetne érdekes napi chartokat, videót, művészeti kiállítást szervezni hunvaldék ügyeiről. De a kígyó saját farkába nem harap. Akkor miről is beszélünk?
Valami szörnyű áporodott, állott, és poshadt szaga van mindennek, amit ez a kormány művel. Nem patinás ez az egész, hanem áporodottan múlt század eleji. Muzeális darab leszünk Európában.Azt, hogy ebben az országában komoly bajok vannak a pénzügyi kultúrával - pontosabban annak…..
comment:com 167 milliós tévedés 2010.12.22 10:30:00
Nehéz a tévés vetélkedők kérdésszerkesztőinek élete mindenütt. Ez derül ki az alábbi klipből, amiben a Negyvenmilliós játszma amerikai verziójában bukott egy párocska 800 000 dollárt (ott egymillió dezsővel kezdik a mókát a jelentkezők), mert ugyan ők jól tippeltek, de a…..
tavasziszel 2009.08.13 22:05:00
 ..
Pont a minap jelent meg egy bombasztikus "leleplezés" a Storyonline-on arról, hogy Csiszár Jenő nem mással, mint Fabio Cannavaróval fog főzős műsort forgatni, merthogy valaki lekapta őket együtt Olaszországban. A hír persze fals, de a dologból annyi tényleg igaz, hogy…..
Se fixi, se tandem, se hibrid kerékpár; a magyar közlekedési szabályok lényegében még a rendszerváltás előtti konfekció kerékpárokat ismerik. A 15-20 éve elterjedt villogó fényű biciklilámpák még nincsenek engedélyezve, de a háromszög alakú fényvisszaverő használata, hogy…..
ProFiL-Kép 2009.08.12 16:52:42