Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koboldka

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem kell már sokat várniuk a hallgatóknak, hogy ismét felcsendüljön az éterben Bochkor Gábor (50) hangja." - harsogja a szokásos hülye nyelvezetével a Blikk, ahol ugye a hét elején egy "szemfüles olvasó-riporter kapta lencsevégre Bocsit a rádió székháza előtt, ő pedig…..
A Kossuth téri fakivágások arroganciáját teljes valójában éppen a jogellenességet megállapító határozat mutatja meg. Ez a kisember tehetetlensége: akkor adnak igazat neki, amikor az igazával kitörölheti a fenekét. A tér átadásával egy időben rendre derülnek ki az…..
koboldka 2014.03.24 08:45:53
@oszt jónapot: Kedves Pipás!

Arról is tegyél fel képet, hogy milyen ocsmányul nézett ki közelről a Kossuth szobor körüli terület, hogy a kutyák és a csövesek kihúgyozták a füvet a fák körül, az emberek, új utakat jártak ki, teljesen kikoptatva a zöld növényzetet, hogy a fák körüli dzsumbuj tocsogott a sárban, hogy odahányt kockaköveken lehetett a sárban áthaladni...

Tényleg mennyivel szebb volt....
Kállay-Saunders András és a Fool Moon ment tovább a zsűri, Pál Dénes és a Honeybeast pedig a közönség szavazatai alapján A Dal második középdöntőjében. Kállay 40 pontot kapott a produkciótól félájulttá váló zsűritől, akik még az elképesztően feledhető Fool Moont…..
Úgy tűnik, az emberek humorérzéke nem ismer határokat. Egy "mókamester" tavaly az üllői vasútállomásról rendszeresen a ferihegyi 31-es pályákra leszállni készülő gépekre irányított lézeres tollal világított bele a pilóták szemébe, egészen addig, amíg tetten nem…..
koboldka 2011.09.20 04:34:49
@A'rpi: A kinai piacon kapható tollak már évek óta zöld lézerfényt bocsátanak ki és rohadt messzire elvisznek. Koncerteken is láthatod.
Subba FAIL: Enduro 2011.08.02 13:20:29
A 17. X-Games női enduró futamának legszebb pillanatai. GIRL POWA!!   ..
Az RTL Klub harmadjára is nekiveselkedett a brit Got Talent-franchise-tól nyúlt ötletekkel megvalósított Csillag születik című tehetségkutatónak, és miért ne tennék, hiszen a Tv2 annyi ellenállást nem fejt ki saját gyártású műsorok terén, mint egy megvesztegethető balhátvéd…..
Ron Jeremyt nem kötelező ismerni, de nem csodálkoznék, ha a többség már hallott volna az úriemberről, aki a saját szakterületén bizony elismert tekintély. Ez a terület nem más, mint a pornóipar, Ron Jeremy pedig kitartásának és legendás adotságainak köszönheti tekintélyét.…..
koboldka 2011.01.31 15:05:30
@sunázósün: Képes az önfelációra.
Kubrick Tágra zárt szemek című kultikus filmjével indul vasárnap az MGM CloseUp nevű sorozata, melyben minden hónap egy vasárnapján egy-egy neves rendező leghíresebb filmjeit adják le egymás után, hogy mi másnap jól elkéssünk a munkából. Nicole Kidman és Tom Cruise szexi…..
koboldka 2011.01.27 09:56:21
@purga: Nem értek veled egyet. A Bíborszív igen csak hírhedt műve Spielbergnek, tudtommal ez a film a mai napig a legtöbb Oscarra jelölt olyan film, ami egyetlen díjat sem nyert. (összesen 11 jelölésből 0 díj)
A Kincsvadászok tényleg érthetetlen egy "rendezői sorozatban", mert ezt a filmet Spielberg csak íróként jegyzi. A film rendezője Richard Donner.
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
koboldka 2011.01.26 14:33:56
koboldka 2011.01.26 14:34:59
koboldka 2011.01.26 15:31:33
Megszoktuk már, hogy a kereskedelmi tévékben előbb vannak a leszúrta, feldarabolta, halálra gázolta és felgyújtotta szavakkal kezdődő bulvárhírek, minthogy mi fontos történt aznap a nagyvilágban, de arra azért nem sokan fogadtak volna, hogy a hétfői nap legfontosabb híre, a 35…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.11.16 09:30:00
Beszarás, de a The Walking Dead az újonc sorozatok szokásos ciklusának követése (pilot - kimagaslóan nagy nézettség, 2. epizódtól - stabil csökkenés) helyett a harmadik epizódra növelte nézettségét, egészen 5,1 millióra (3,3 millió 18-49-ben), ami csak 200 000 nézővel…..
koboldka 2010.11.16 11:38:31
Az amerikai Szerencsekerék és úgy egyébként a televíziós vetélkedők történetének legmázlistább játékosát úgy hívják, hogy Caitlin Burke. A hölgy a minap fogta magát, és egy 27 betűs, hét szóból álló feladványt egy betű ismeretében fejtett meg. Aztakurva. ..
comment:com A nap képe 2010.10.29 10:00:00
A Modern családos Haley Halloween-kosztümei egy képen. Egy kedves olvasónk küldte be, megjegyzésként annyit fűzött a dologhoz, hogy a csajt alakító Sarah Hyland 20 éves. ..
Hihetetlen, mire képes a zséfilm-közösség. Amikor az ember azt hiszi, hogy már mindent látott (inkluding az óceánból 200 méterre felugró, majd ott egy utasszállító repülőt kettéharapó cápa), akkor jön egy újabb trailer, mi pedig csak ülünk tátott szájjal, és nem hisszük…..
Ehhez nem érdemes túl sok mindent hozzáfűzni: a Viasatra érkező TNT-sorozat, ami nem mellesleg minden idők legnézettebb (nem fizetős) kábelsorozata lett az első évad végére, a nézőktől kapta a címet, konkrétan a Facebookon javasolta valaki ezt a megoldást. Magyarország a…..
A Viasat kért meg minket, hogy ismét forduljunk a kedves olvasókhoz egy frappáns címért: az év végén érkezik a képernyőre a TNT nyári sikersorozata, az Angie Harmon és Sasha Alexander főszereplésével készült Rizzoli & Isles, és ennek kellene valami magyar címet adni - mert…..
koboldka 2010.09.09 15:00:48
koboldka 2010.09.09 21:33:36
A szokásos pucc mellett, a szokásosnál kicsivel viccesebb és a fiatalabb korosztály felé nyitó műsorvezetéssel (Fallon jó, ezt tudtuk, de azt nem, hogy ezt is elbírja), unalmas viccekkel és meglepetésekkel ért véget a gála, bővebben itt írtunk az estéről, kibeszélni a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.06.22 09:34:00
Sean Murray is aláírt az NCIS-hez, ezzel teljes a létszám. Az HBO előző, a Starz jelenlegi főnöke, Chris Albrecht nagyon helyesen úgy döntött, elkészíti az Underbelly című kőkemény ausztrál maffiadráma amerikai verzióját. Tegnap elterjedt, hogy a Glee szereplőinek…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.06.02 09:30:00
A Glee készítője bejelentett: a következő évadban az állandó szereplők között fel fog tűnni egy hithű keresztény is. A sorozat egyik szereplője, Jane Lynch (Sue) elvette barátnőjét, gratulálunk az ifjú párnak.Jason Priestly is szerepelni fog a Scroundels című remake-ben, amit…..
JZ vendégbloggerünk egyik külföldi ismerősén keresztül elérte C.S. Lee-t, a Dexter Vincent Masuka nevű karakterét alakító színészt, és rábeszélte egy emailes interjúra velünk. A dolog exkluzív, és mint ilyen, igen izgalmas, ezért nem akarjuk, hogy kimaradjon belőle egyetlen…..
Már biztos, hogy az illetékesek az Andrássy utat választották a kerékpározás elátkozott útvonalának. Az okok nem ismertek, az viszont igen, hogy a főváros egyik legszebb és nagy kerékpárforgalmat bonyolító útján alakították ki a balesetek tömegeit okozó bicikliutat. A…..