Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dobojozsi

475 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredeti és romantikus helyszínt nem is annyira könnyű találni. Hiszen hideg van, melegen, rétegesen kell felöltözni, nehéz elérni az áhított meghittséget. De nem annyira. Tippjeink segítenek, hogy a rossz időben is jól sikerüljön a nagy találkozás. A cél egyértelmű: minél hosszabb időt eltölteni…..
Elkeserítő eredményre jutott egy szexuális témájú kutatás, legalábbis a férfiak szempontjából. Szakemberek 2300, 18 és 65 közötti, leszbikus és heteroszexuális kapcsolatban élő nőt kérdeztek meg olyanokról, hogy havonta hányszor szexelnek férfi vagy női partnerükkel, és hogy ebből hányszor jön össze…..
ES 7 – Agyserkentő 60 db Ginkgo Bilobát, Ginzenget, Bakopát, Rhodiolát, L-karnitint, Lecitint, Koffeint, magnéziumot és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta. A Panax ginseng és Rhodiola Rosea támogathatja a memóriát, hozzájárulhat a normál vérkeringéshez, ami összefüggésben áll…..
Ha úgy érzed, kezd kihűlni a kapcsolatotok és már nem szeretkeztek annyit, mint régen, fordulj a természet patikájához! Mutatunk 4 olyan gyógynövényt, ami fokozza a szexuális vágyat, hogy újra maximálisan éghessen a tűz!   Ginkgo Biloba A ginkgo biloba az egyik leghatékonyabb gyógynövény, hiszen…..
POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - ELADÁSI STATISZTIKA - 2018. JÚNIUS 1-31. KÖZÖTTI ELADÁS ALAPJÁN Megindult a foci vb, mely miatt látni lehet, hogy a férfiak egy része teljesen mással foglalkozik. Bár nem számottevő az eltérés a vásárlásokban, de még is azt látjuk hogy a foci vb miatt, a nap bizonyos…..
Nem ártalmatlan szer? Sok afrodiziákumnak tekinthető modern gyógyszerkészítmény alapanyaga a Nyugat-Afrika őserdejében honos egzotikus yohimbé. Varázserejű kérgének párlatát évszázadok óta előszeretettel fogyasztják a házassági szertartásra vagy valamely rituális orgiára készülő pigmeusok és…..